Chlapi jsou beztak svině

Anonymní
30.7.10 09:07

Chlapi jsou beztak svině

Ikdyž ne všichni samozřejmě. Asi si pamatujete co jsem vám sem psala před časem ............. Já 23 letá studentka jsem si před rokem a něco dala inzerát na net, absolvovala pár schůzek, kterých nikdy nic nebylo. Letos v únoru mě oslovil ( po mém náletu na jeho profil ) 41 letý chlap, občas jsme si napsali, pak si volali ........

Celou noc nespím. Celou noc jsem se dívala z okna se slzami v očích. Říkala jsem si, že mi za to ten parchant nestojí.
41 letej chlap, kterej si za posledních 5 let zažil peklo ( smrt ženy, překopání života, zlomený srdce mladou ....... ) - říkala jsem si " O.K, tak se chce ustálit, chce mít zase rodinu " - tvrdil to i on. On především. " Třeba nám to spolu vyjde. Byl bych rád. " Žeby kecy ? Žeby jen lži ? Nevím a je mi to už celkem jedno.
Když jsem s ním byla poprvé, tak jsem nečekala nic, absolutně nic. Byl jiný než přes písmena - trochu frajírek, ale pak už jen milej chlap, kterej vypadá tak na - 10 let. Prostě a jednoduše mě dostal v MMTě.
Prostě jsem se zamilovala jak malá holka .......... Tvrdil mi jak o mě zájem má, jak mě chce vidět a rád. Těšilo mě to.
" Obdivovala " jsem ho za to, že dokáže zkloubit náročnou práci s dětmi a ostatními povinnostmi.
Zamilovala jsem se, zblbla a začala stíhat. " Láká mě dobrodružštví s Tebou, ale nechci Ti ublížit. " - tehdy mi mělo být jasný " Jo, jde jenom o sex ", ale byla jsem jak opilá, neviděla jsem, že tohle nechci ! Že nejsem nějaká šlápota, která dá každýmu, kdo si řekne.
" Na sex je strašně lehký někoho sehnat. " - to byla jeho slova " Ale mnohem těžší na vztah. A ten bych chtěl. "
Ty dva poslední měsíce s ním pro mě byly krásný, ale pak to začalo drhnout :( Prý, že miluje bývalou lásku, kterou potkal, ale zřejmě to byla jen výmluva. Měla jsem si stát na svém a skoncovat s ním, ale já ho po čase pozvala ( kráva ! ) na pivo s tím, že to bude, jen tak !!! Jako přátelé, myslela jsem, že to pochopil i on a souhlasil.
Zase " Nechci Ti ublížit. " A já slepice mu řekla " Tak že nezávazný vztah ? Klidně, ale s pravidlama - věrnost. " To jeho " Dobře, uvidíme se. " Jsem vzala jako souhlas, jako, že to pochopil !
Dnes jsme se měli vidět - domluva byla zase jen na 50% a včera mi napsal, že má zase službu. " Jak jinak " - odepsala jsem a už mě to štvalo - neustálý čekání ! Prý si to mohu klidně ověřit … Přitom na 16 hodinu se domluvil s mojí známou ( on neví, že se známe ), že bude na chatu. Vyměnili jsme si pár vzkazů, v tom posledních jsem mu napsala něco ve smyslu, že by aspoň mohl napsat, že si jdeme každý po svém, že je konec, sbohem. NIC. Nereagoval.
Ten den jsem zjistila, že je to stále jen a jen dokola: někde hledá vážný vztah ( a je mu jedno, že jde o mladou ), někde jen sex, a přitom pravda je taková, že dle mého, neví co chce ......... Neví. Prošel si peklem, to mu neberu, ale je to dospělý chlap, ne ? Měl by mít jasno !
Nevím jak se vyrovnám s tím, že jeho dvě dcery budu zase potkávat ( škola ), nevím jak se vyrovnám s tím, že moje babička bydlí vedle něj a já ho budu potkávat. Jak ? Dneska tam mám jet, ale nemám na jedné straně sebemenší chuť. Říkám si, že bych se mu mohla pomstít, ale pomsta NIC nevyřeší. Víte, nechci, aby nějaká zase dopadla jako já - on ji bude cpát, že chce jen vážný vztah a přitom si není sám jistý, zda ho chce, či ne.
Mám profil na té seznamce po kamarádce a tak vám přemýšlím ..................

Dívám se na jeho fotku, na jeho krásný modrý oči, opálenou tvář a říkám si, že je to všechno jen moje chyba. Zase jen brečím :(

Víte, potřebuju od něj kop, potřebuju, aby mi napsal např., jdi do prdele ...... jde konec, dej mi pokoj … Neudělal to. A já mám v sobě zmatek - velký vztek a to především na sebe, že jsem byla ochotná jít do něcčeho z čeho je mi špatně ( být za šlápotu ) a přitom jsem doufala a především myslela, že to, tak myslí i on " přátelství+sex. Aspoň mi t, tak vyznělo " Nechci být uplně sám, ale zase nebýt na nikom vázaný a taky jde o sex ". Tak co si z toho můj holčičí mozek asi, tak má vzít ? Napsala jsem mu, nebudu jen na to jedno - jeho odpověď byla: psal jsem ti, že se nehodlám vázat. Hmm, bezva ..... Došlo mezi náma k nedorozumění: já myslela nezávazný vztah a on evidentně nezávazný sex. Super, krafka jsem se zamilovala ........ Jak já tohle ustojím fakt nevím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
30.7.10 09:12

Nějak nechápu,proč zakládáš 2× stejné téma pod jiným názvem :nevim: :?:
Nechce vážný vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 09:21

Vážně ? To se omlouvám, moc. Se mi ukázalo, že se to neuložilo, pardon :-(

• Citovat
  • Upravit
48576
30.7.10 09:47

Já myslim že si si odpověděla sama.Jsi hloupá,děláš chybu a ještě se necháváš využívat.
Nevim co k tomu víc říct ale jestli chceš bejt jen někomu na sex aniž by s toho někdy bylo něco víc tak ve vztahu nevztahu setrvávej. Říkáš že by si chtěla aby tě kopnul do zadku tak proč on by to dělal,on se má dobře jemu to vyhovuje a on to neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.10 09:53

a neboj jakmile se s nim přestaneš stýkat tak zapomeneš :palec: .Chlapu je jak máku na co se trápit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 09:54

Sluníčko ( promin, že Tě tak oslovuju, ale máš pěknou ikonku ) já s ním nespala, víš. Nespala jsem, ikdyž jsem na jedn straně chtěla.

Nechápu to co jsme spolu - řešili - včera - čtěte to odspodu:
A: Šiš, bys aspoň mohl napsat " Jo, jdem si každej po svym, sbohem ". Ale asi se toho nedočkám ? No, většího blbce ze sebe dělat fakt nebudu. Chtěla jsem jen přátelství/sex. Ne, si Tě boha k sobě poutat, to ani omylem - promiň, jestli to, tak vyznělo … -
A: Pro mě osobně je to škoda, ale nedá se nic dělat, asi jsme se nepobrali … Já prostě tohle mám za sebou, víš ? A prostě už nikdy nebudu jen na to jedno, nechat se využívat … Psala jsem Ti co si představuju pod nezávaznym vztahem, ale asi jsme se fakt nepochopili. Tak hodně štěstí v hledání, přeju Ti to.
A: O.K, tak sorry. Hodně štěstí. Já se vázat na 100% taky nehodlám, ale chci i něco jinýho než jen sex … Dobrou
B: psal jsem ti,že vázat se nehodlám,jdu spát,dobrou
A: Tak jinak, promiň, ale fakt si se mnou nehraješ ? Já nechci zažít zase jen využívání a ztrácet čas sobě, nebo i Tobě, a proto jednám narovinu, na nic si nehraju, tak že … Fakt nikdy nebudu holka jen na to jedno, ano ? Tak že asi, tak. Radši zkousnu pravdu, ať je jakákoli. Hezkej zbytek dne
A: ?
B: dobře
A: Ježiš, to ne, tak to fakt nemyslim, sim tě … A asi nejsem žádnej čmuchací pes, kterej by někoho stíhal, klídek, ju ? Jen prostě … Fakt nevim co si myslet, to je celý. Blbě to prostě neber, jo ? Protože to, tak fakt nemyslim.
B: můžeš si to klidně ověřit
A: Jasný, jak jinak …
B: jdu do spráce
A: OK, tak že se zítřkem nemám počítat, že ? A asi už ani nikdy jindy … Jasný, chápu. Pa
B: já tobě taky
A: Teda Ti nevim, ale asi máš lepší zábavičku … Tak čauky a prima víkendík .
A: Zrovna jsem si na Tebe vzpoměla . Přeji prima večer

VÍTE, JÁ POTŘEBUJU OD NĚJ NĚJAKÝ KOP, abych si ho zprotivila :-( Perou se ve mě 2 lidé:

HOLKA, která je zamilovaná, která by do nezávaznýho vztahu šla s menším snem, že se buď zamiluje a nebo ona najde někoho jinýho a užijou si
Holka, která nemá na nezávazný sex, protože je ciťově založená

Sere mě, že mi neodpověděl na to moje JE KONEC - potřebuju to

• Citovat
  • Upravit
3011
30.7.10 10:00

Nechápu, co řešíš :zed: , proč to neskončíš sama :?:
Přesně jak napsala Kamča, proč by tě kopl on,on se má dobře jemu to vyhovuje a on to neudělá.
Když budeš čekat ne ten jeho „KOP“, tak se taky nemusíš dočkat a bude to pořád dokola s prominutím o h…ě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.7.10 10:04

promiň, ale jakej větší kopanec než tuhle totální ignoranci chceš?
jsi urputná, to chlapy děsí, i když by původně zájem měli… sama jsem byla taková. teď už to nenapravíš, nejsi pro něj zajímavá kořist, protože jsi moc dostupná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65323
30.7.10 10:04

Z jeho psaní je jasně vidět,že nechce,neřeší a nemá zájem......
to ještě chceš teda čekat na ten kopanec?????
zvedni hlavu,koukni kolem sebe co je chlapů kolem a na tady toho zapomeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 10:12

OK HOLKY

• Citovat
  • Upravit
48576
30.7.10 10:14

Promin ale s té konverzace je jasně vidět že jsi vtěrka.Chlapi rádi loví .Kořist která si mu sama lehá do postele pro ně nikdy nebude zajímavá.
Je to prostě uplně k ničemu.Najdi si někoho jiného a nedávej se mu hned všanc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
30.7.10 10:17

Podle mě jsou i ženský svině.Kolikrát si myslím,že i horší,jak jsme schopný je uhánět i když oni to teda umějí taky.Je to furt do kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.7.10 10:23

Jestli tomu dobře rozumím, tak zakladatelka chce „přátelství/sex“, zatímco ten objekt chce „jen sex“?
Kde je problém? Pokud to jednomu z vás nevyhovuje, tak se na to vykašlete. Přátelství se přece nedá vynutit - ani koupit za soulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.10 10:34

Vis, my jsme si na zacatku, aspon ma holcici logika to, tak vzala, vyjasnili pravidla:

ON - nechci byt uplne sam, ale nechci zasahovat vic tomu druhemu do zivota, a taky jde o sex jasny, nebyt proste vazany na nikom a on na me

JA - dobre, nezavazny vztah teda je pro me o 2 lidch, vernosti, muzes si jinak delat co chces s km chces, ale vernost chci. najdu nebo ty nekoho na vaznu das mi adi jo ...... tak ze pokud chces, tak dej vedet a v patek se sejdeme ?

jeho odpoved KLADNA

• Citovat
  • Upravit
3011
30.7.10 10:42

Anonymní,nezlob se, ale máš přece svou úroveň-hranice, proč mu „podléjzáš“ :?:
Třeba je natolik slušný, že ten KOP neudělá,nechce ti ublížit, ale zároveň nechce vztah aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová