Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gracetally píše:
Chlapi jsou svině a proto je třeba dát jim za vyučenou. Podívejte se na mě, našla jsem jednoho, co mě chtěl jen do postele, tak jsem mu to pořádně osladila, nechala jsem si udělat dítě a rozvrátila mu jeho pár let trvající vztah a teď, bude platit jak mourovatý za to, že mě chtěl využít. Jen ať si to užije, až se nabažím sexíku s ním, tak ho pustím k vodě.I když je praktické mít takového vola. Zamiloval se do mě a teď ho mám omotaného kolem prstu, splní mi první poslední a finančně mě zajistí a jeho minulá rodina? Co je mi po ní, kdyby nechtěl, neudělal by to, city jdou stranou pokud jde o mužské pokolení, o nic jiného než o sex stejně nestojí.
A je ti jasný, koho si hledá vůl, že?
Svůj k svému… se říká ![]()
„Ženy boří mosty a muži jen přibírají do harému“
P. S. která strategie je evolučně lepší?.😉
@ludmilaadamkova píše:
Vyser se na 40 tniky a výš co s tebou budou jen vysukavat když zrovna budou chtít. A najdi si stejně starého kluka a začni s ním normálně budovat život.
Kočko, jsme naletěly na historickou diskuzi ![]()
Jedenáct let stará diskuze a poslední příspěvek před devíti lety. Jen říkám. ![]()
@catch-22 píše:
Jedenáct let stará diskuze a poslední příspěvek před devíti lety. Jen říkám.
jojo, stane se
![]()
Protože se všechno pořád opakuje, je i dnes příspěvek stejně aktuální!.
Ale já to už asi pět let říkám staré sousedce, když nadává na „chlapi“.
Klasickej děvkař. Je jedno, co si prožil. Řešením je nulový kontakt a čas. Když ho někde potkáš, pozdravit, případně krátká neutrální konverzace, a jít si po svém. Nevyčítej si to, hormony a chemie dělají hodně, přátelství s těmahle typama nejde, vždy tě bude svádět. Ale teda nechápu tebou popisovaný volný vztah bez nevěry a vůbec, moc to s ním analyzuješ, prostě to utni. Nedělej si iluze, že je to nějaká osudová láska, z jeho strany prostě ne. Chlapi nejsou svině, najdeš si někoho jinýho.
@catch-22 píše:
Jedenáct let stará diskuze a poslední příspěvek před devíti lety. Jen říkám.
A jo ![]()
Chlapi jsou beztak svině- a ženské naivní slepice. Ideální kombinace??
Vyser se na 40 tniky a výš co s tebou budou jen vysukavat když zrovna budou chtít. A najdi si stejně starého kluka a začni s ním normálně budovat život.