Chlapi jsou beztak svině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
30.7.10 19:57

Milá zakladatelko, nějak nechápu, proč se necháš tak zesměšňovat… Vždyť to ani jinak napsat nejde - má z tebe vysloveně pr…, copak to nevidíš???
Jsi mladá na to, aby ses takhle zahrabala a čekala na chlapa, kterýmu jde jen o sex. Copak tohle by jsi chtěla, když víš, že za pár dní si může na tyhle svý kecy uhnat další mladou holčinu?
Necháváš si zbytečně kazit život! Užívej si a netrap se tímhle!
Podívej, mně je 24 let, mám 2 děti a přítele se kterým jsem od 16. Ale nestěžuju si - svýho přítele a děti miluju nad všechno na světě a chtěla jsem to tak jak to je. I když mi bylo 16 a byla jsem hloupá husa se skoro nulovejma zkušenostma s chlapama - takhle bych se zesměšňovat od chlapa, který by měl mít rozum, nenechala. Vem rozum do hrsti a vykašli se na něj! Buď na sebe hrdá, že to dokážeš a až ho potkáš, tak drž hlavu vzpřímenou a buď sebevědomá, ať ví, o co přišel! Kazíš si život takoýma úvahama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
30.7.10 19:58
Lucyus12 píše:
Milá zakladatelko, nějak nechápu, proč se necháš tak zesměšňovat… Vždyť to ani jinak napsat nejde - má z tebe vysloveně pr…, copak to nevidíš???
Jsi mladá na to, aby ses takhle zahrabala a čekala na chlapa, kterýmu jde jen o sex. Copak tohle by jsi chtěla, když víš, že za pár dní si může na tyhle svý kecy uhnat další mladou holčinu?
Podívej, mně je 24 let, mám 2 děti a přítele se kterým jsem od 16. Ale nestěžuju si - svýho přítele a děti miluju nad všechno na světě a chtěla jsem to tak jak to je. I když mi bylo 16 a byla jsem hloupá husa se skoro nulovejma zkušenostma s chlapama - takhle bych se zesměšňovat od chlapa, který by měl mít rozum, nenechala. Vem rozum do hrsti a vykašli se na něj! Buď na sebe hrdá, že to dokážeš a až ho potkáš, tak drž hlavu vzpřímenou a buď sebevědomá, ať ví, o co přišel! Kazíš si život takovýma úvahama…
Každý jednou potká ten pravý protějšek, neboj!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.10 13:11

Chlapi jsou svině

Chlapi jsou svině a proto je třeba dát jim za vyučenou. Podívejte se na mě, našla jsem jednoho, co mě chtěl jen do postele, tak jsem mu to pořádně osladila, nechala jsem si udělat dítě a rozvrátila mu jeho pár let trvající vztah a teď, bude platit jak mourovatý za to, že mě chtěl využít. Jen ať si to užije, až se nabažím sexíku s ním, tak ho pustím k vodě. I když je praktické mít takového vola. Zamiloval se do mě a teď ho mám omotaného kolem prstu, splní mi první poslední a finančně mě zajistí a jeho minulá rodina? Co je mi po ní, kdyby nechtěl, neudělal by to, city jdou stranou pokud jde o mužské pokolení, o nic jiného než o sex stejně nestojí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.8.10 13:15
gracetally píše:
Chlapi jsou svině a proto je třeba dát jim za vyučenou. Podívejte se na mě, našla jsem jednoho, co mě chtěl jen do postele, tak jsem mu to pořádně osladila, nechala jsem si udělat dítě a rozvrátila mu jeho pár let trvající vztah a teď, bude platit jak mourovatý za to, že mě chtěl využít. Jen ať si to užije, až se nabažím sexíku s ním, tak ho pustím k vodě. I když je praktické mít takového vola. Zamiloval se do mě a teď ho mám omotaného kolem prstu, splní mi první poslední a finančně mě zajistí a jeho minulá rodina? Co je mi po ní, kdyby nechtěl, neudělal by to, city jdou stranou pokud jde o mužské pokolení, o nic jiného než o sex stejně nestojí. :dance:

no to je teda přístup, dělat to tak každej, tak potěš koště teda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.8.10 20:36

Rybano klídek, mě třeba to docela pobavilo. Dívčina eště netuší, jak si tímto naběhla. Až bude v mém věku, tak to zjistí, ale to už bude pozdě. Předem varován znamená předem vyzbrojen… :palec:

A to si navíc myslím, že nečetla ani neviděla na DVD „Nebezpečné známosti“… :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.8.10 07:40

Tak taky jsem se zasmála, ale ona to asi myslí vážně :-)
Takhle jsem uvažovala já v 15ti, ale teda jakože dospělá baba…no já ti nevím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.8.10 09:04

Biologický a mentální věk nemají většinou vzájemnou vazbu… No mě na tom nejvíc děsí to, že „bojištěm“ případné války mezi milenkou a otcem od rodiny je jeich společné dítko.
Za nějakých 15-20 let maminka zjistí, že kdo seje vítr, sklízí bouři. To už pro ni bude sakra pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
od vedle
17.10.10 12:06

=)

Uplně tě chápu…vím čím jsi procházíš… :-(

• Citovat
  • Upravit
1
27.10.12 21:52
@Lucyus12 píše:
Lucyus12 píše:
Podívej, mně je 24 let, mám 2 děti a přítele se kterým jsem od 16. Ale nestěžuju si - svýho přítele a děti miluju nad všechno na světě a chtěla jsem to tak jak to je. I když mi bylo 16 a byla jsem hloupá husa se skoro nulovejma zkušenostma s chlapama - takhle bych se zesměšňovat od chlapa, který by měl mít rozum, nenechala. Vem rozum do hrsti a vykašli se na něj! Buď na sebe hrdá, že to dokážeš a až ho potkáš, tak drž hlavu vzpřímenou a buď sebevědomá, ať ví, o co přišel! Kazíš si život takovýma úvahama…
Každý jednou potká ten pravý protějšek, neboj!

Lucinko, dodám, jak vnímám to, když člověk potká pravý protějšek - znamená to potkat se a rozpoznat, ne se seznámit. Je to energie, prozření, neuvěřitelná intimita od první společné minuty, pocit, že všechno jde svojí cestou bez ohledu na náš vliv. Když se s někým seznámíme a přejeme si před ním vypadat lepší, než ve skutečnosti jsme, snažíme se zamaskovat své negativní vlastnosti - takový člověk není druhou půlkou našeho já. Jestliže chceme rozpoznat toho pravého/tu pravou, musíme nejprve znát sami sebe. Teprve potom se můžeme soustředit na podstatné a obecně známé předpoklady osudové lásky. Vztah s někým, kdo je pro nás skutečně tím pravým, je vyrovnaný, silný a pozitivní. Neexistuje v něm manipulace ani využívání, máme pocit bezpečí a jistoty. Jednoduše řečeno, všechno ladí a je právě tak, jak má být. Vztah je harmonický a vášnivý, všechno, co děláme společně, je úspěšné a zároveň každý náš samostatný úspěch partnera těší. Ideální partner po nás nechce, abychom se změnili, bere nás takové, jací jsme, a podporuje v nás to nejlepší. Takový člověk nás naplňuje a inspiruje. Je to láska, která roste ze dne na den, dává nám rovnováhu, sílu a odvahu. Ideální partner by se mohl také definovat jako někdo, kdo nás vždy obhajuje před ostatními a kdo v nás vidí to, co ostatním uniká. Zavolá nám ve chvíli, kdy chceme my volat jemu. Ví, jak se cítíme, i když nic neříkáme, všímá si drobných signálů, které vysílá naše tělo, a jedině on je dokáže přečíst. Máme v něj absolutní důvěru, víme, že říká pravdu bez skrytých významů. V takovém vztahu neexistuje žárlivost ani dramatické hádky, kvůli nimž jsme nešťastní a nejistí. Nemáme v něm potřebu kontrolovat partnera a ten nás nemá potřebu neustále kritizovat. Nebojíme se, že nás opustí. Myslím, že pokud máme vztah, který nám dává vnitřní klid, našli jsme toho pravého/tu pravou, našli jsme spřízněnou duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.10.12 07:02

Myslím, že od něj bylo fér, že Ti řekl na rovinu co chce. Pokud Ty mu dáš najevo co od něj očekáváš on to nesdílí tak se bude chovat tak jak se zachoval.
Neřešila bych to a našla si někoho kdo bude chtít víc :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muž 40
28.10.12 11:33

pochopení

Ahoj anonymní, mám přítelkyni 21 let a 2,5 roku spolu žijeme, bydlíme spolu od začátku, čili vše pod jednou střechou. Těžko říct jak to je mezi Vámi, ale co vidím je, že jsi z toho vztahu nešťastná. Samozřejmě, že sem tam nějaký zádrhel je snad všude. Jindy menší, někdy větší. Potkáš možná víc chlapů, kteří Ti zasadí ránu. Asi si to musíš prožít, vyžrat až do dna. Vztahy jsou moc složité. V tom se radit nedá. Rozhodnout se musíš sama. Zkušenosti tě zocelí. Nečekej, že má starší chlap víc rozumu. Měl by mít - teoreticky, ale praxe taková není. Však uvidíš sama. Přeju Ti ať to hlavně zvládneš a nezahořkneš. Všichni muži, stejně jako ženy - nejsou stejní. Život je jak sinusoida - jsi nahoře, ale počítej s tím, že to půjde dolů a naopak. Úsměv ;).

• Citovat
  • Upravit
9
18.12.21 13:36

No to jsem rád že nejsem „chlapi“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.12.21 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
18.12.21 13:47
@daruma píše:

Jen asi tak jedenáct let pozadu, ale jinak dobrý. :P

• Citovat
  • Upravit
9
18.12.21 13:51

Ale já to už asi pět let říkám staré sousedce, když nadává na „chlapi“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová