Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj anonymní,
no neznám ten celý příběh, ale podle toho co píšeš jsi s tímhle člověkem zažila jen sliby, následně zklamání, tys odpostila a jelo se od znova. Nic si nevyčítej! Tys udělala myslím úplně všechno proto abyste spolu byli, ale na vztah a vše s tím spojené musí být dva.
Začni to brát prostě tak, že je KONEC! Skoncuj to s ním hlavně Ty sama a sama v sobě. Pak Tě nepřekvapí žádná sms, kde bude dělat, že se nic nestalo, protože Ty už budeš někde jinde.
Nevím kolik Ti je, ale určitě jsi mladá holka na kterou někde čeká někdo, kdo si ji bude opravdu vážit a milovat. Nemá cenu se dokola trápit pro někoho, kdo za to opravdu nestojí. Nečekej, že se v tolika letech změní a bude někdo úplně jinej a trápit se celej život, pro jednoho vola (promiň), kterej za to vážně nestojí je pitomost. Možná se Ti to vše zdají jako otřepaný fráze a kecy, ale uvidíš čas je nejlepší lékařem a za nějakou dobu se tomu zasměješ…
Drž se, držím pěsti!!! ![]()
Hele, uz jsem ti psala do 1.casti, at das od nej ruce pryc… Tak to zkousni, jsi velka holka a nemas zapotrebi kolem nej delat takovyhle tanecky, s odstupem par let ti bude ve vzpominkach na to, co ted vymyslis za pitomosti stydno! Posbirej zbytky hrdosti a jed dal, je to vazne fraska ztracis tim svou dustojnost
Zivot teprve zacina
Hodne stesti, vzdycky si muzes jen polepsit ![]()
Ahojky všem, měli/y jste pravdu.
Před časem jsem vám sem psala můj problém. Celou noc nespím. Celou noc jsem se dívala z okna se slzami v očích. Říkala jsem si, že mi za to ten parchant nestojí.
Prý, že miluje bývalou lásku, kterou potkal ( nedali se dohromady ). Měla jsem si stát na svém a skoncovat s ním, ale já ho po čase pozvala ( kráva ! ) na pivo s tím, že to bude, jen tak !!! Jako přátelé, myslela jsem, že to pochopil i on a souhlasil.
41 letej chlap, kterej si za posledních 5 let zažil peklo - říkala jsem si " O.K, tak se chce ustálit, chce mít zase rodinu " - tvrdil to i on. On především. " Třeba nám to spolu vyjde. Byl bych rád. " Žeby kecy ? Žeby jen lži ? Nevím a je mi to už celkem jedno.
Když jsem s ním byla poprvé, tak jsem nečekala nic, absolutně nic. Byl jiný než přes písmena - trochu frajírek, ale pak už jen milej chlap, kterej vypadá tak na - 10 let. Prostě a jednoduše mě dostal v MMTě.
Prostě jsem se zamilovala jak malá holka .......... Tvrdil mi jak o mě zájem má, jak mě chce vidět a rád. Těšilo mě to.
" Obdivovala " jsem ho za to, že dokáže zkloubit náročnou práci s dětmi a ostatními povinnostmi.
Zamilovala jsem se, zblbla a začala stíhat - on šel do ignorace časem.
" Láká mě dobrodružštví s Tebou, ale nechci Ti ublížit. " - tehdy mi mělo být jasný " Jo, jde jenom o sex ", ale byla jsem jak opilá, neviděla jsem, že tohle nechci ! Že nejsem nějaká šlápota, která dá každýmu, kdo si řekne.
" Na sex je strašně lehký někoho sehnat. " - to byla jeho slova " Ale mnohem těžší na vztah. A ten bych chtěl. " A já snad ne ? Jedině vztah, proto jsme se taky scházeli, ne ?
Ty dva poslední měsíce s ním pro mě byly krásný, ale pak to začalo drhnout
Zase " Nechci Ti ublížit. " A já slepice mu řekla " Tak že nezávazný vztah ? Klidně, ale s pravidlama - věrnost a jen my 2. " To jeho " Dobře, uvidíme se. " Jsem vzala jako souhlas, jako, že to pochopil !
Dnes jsme se měli vidět - domluva byla zase jen na 50% a včera mi napsal, že má zase službu. " Jak jinak " - odepsala jsem a už mě to štvalo ! Prý si to mohu klidně ověřit … Přitom na 16 hodinu se domluvil s mojí známou ( on neví, že se známe , že bude na netu. Vyměnili jsme si pár vzkazů, v tom posledních jsem mu napsala něco ve smyslu, že by aspoň mohl napsat, že si jdeme každý po svém, že je konec, sbohem. NIC. Nereagoval.
Ten den jsem zjistila, že je to stále jen a jen dokola: někde hledá vážný vztah ( a je mu jedno, že jde o mladý holky ), někde jen sex, a přitom, dle mého, neví co chce ......... Neví. Prošel si peklem, to mu neberu, ale je to dospělý chlap, ne ? Měl by mít jasno !
Nevím jak se vyrovnám s tím, že jeho dvě dcery budu zase potkávat ( škola ), nevím jak se vyrovnám s tím, že moje babička bydlí vedle něj a já ho budu potkávat. Jak ? Dneska tam mám jet, ale nemám na jedné straně sebemenší chuť. Říkám si, že bych se mu mohla pomstít, ale pomsta NIC nevyřeší. Víte, nechci, aby nějaká zase dopadla jako já - on ji bude cpát, že chce jen vážný vztah a přitom si není sám jistý, zda ho chce, či ne.
Mám profil na té seznamce po kamarádce a tak vám přemýšlím ..................
Dívám se na jeho fotku, na jeho krásný modrý oči, opálenou tvář a říkám si, že je to všechno jen moje chyba. Zase jen brečím
Víte, co je nejhorší, že se " bojím " toho, že když mi neodepsal na to moje " Bys mohl aspoň napsat, že si jdeme každý po svém, že je konec. Sbohem. " Ale toho se asi nedočkám, že ? - tak že se mi jednou ozve a bude dělat jako že nic
Jak se vyrovnat s tím, že jsem slepá ( byla ) zamilovaná kráva, která si měla uvědomit dřív, že pro ní nená nezávazný sex, protože není žádná šlápota, ale jen nezávazný vztah s pravidlama, a ředevším, že chce vážný vztah, a nemá chodit do něčeho v čem už u ní hrajou city roli ?