Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se teda zdává dost snů o sexu:D a hlavně s někým jiným. Vlastně se mi o sexu s manželem nezdává. Ale to mám taky doma, že jo:D. Sny, díkybihu za ně, Tam si můžeme dělat co chceme, představovat si, prožívat.. Já bych třeba nikdy nechtěla být s bývalým znovu, ale v tom snu si užívám takovou tu přitažlivost, jiskření a tak… Ale ve skutečnosti by to rozhodně takové ani nebylo. Možná je to jen chemie.. Tak se tím netrap a užívej si ty sny:).
Někdy to určitě může znamenat něco, po čem toužíš. Ale třeba by se to dalo přehodit na toho současného partnera, co by vám tak scházelo a ty bys chtěla… Pak na tom zapracovat.
Nejhorši na tom je že na toho byvaliho cele dny myslim,a když ho někde potkam nebo vidim hned bych se na něj vrhla. ![]()
Anonymní píše:
ALE:Ted toho posledního pul roku se mi porad zda ten stejny sen o tom byvalim přiteli jsme tam moc štastny i o sexu.Tak si řikam je ten sen proto že něco postradam nebo že ho miluji?
Tak za sebe musím říct, že sny, lidé v nich i „prožívané“ situace nemají s realitou nic společného. Je to jen tvoje zkreslená představa o tom, jaké by to mohlo být, jaký by snad mohl být, zapomněla jsi to špatné, pamatuješ si jen to hezké a tvá hlava si to „přizpůsobuje“ na úplně super. Ale on takový není! Není to ten stejný jako z tvé hlavy… ![]()
Spíš bych se zamyslela nad tím, zda ti něco nechybí v současném vztahu a zapracovala na jeho „oživení“. ![]()
Ahoj, souhlasim s Wiou. Člověk má tendenci si člověka se kterým nežije idealizovat a projektovat do něj svoji představu o ideálu. Obzvlášť pokud to doma neklape jak má.
Neboj, tvůj chlap to má taky tak ![]()
J.
Ahoj, tak, jak psala anonymni, v mych snech muj manzel taky nefiguruje, ale to je prece dobre, mam ho nazivo
Sny muzou naznacovat, ze ti neco chybi, ale nemusi to byt o tom byvalym, ale treba o tom, ze to moc neklape v stavajicim vztahu.. Byvaleho si jen diky nim idealizujes.. ale klidne na nej muzes skocit a overit si to, ale otazka pak zni:bude ti to stat za to?
janac píše:
Ahoj, souhlasim s Wiou. Člověk má tendenci si člověka se kterým nežije idealizovat a projektovat do něj svoji představu o ideálu. Obzvlášť pokud to doma neklape jak má.
Neboj, tvůj chlap to má taky takJ.
jednoznačně souhlasím, plus kdyby se mělo za každý takový sen pranýřovat tak sem stále skřípnutá
mám pár kamarádů, kteří mi v minulosti byli hodně blízcí, a ti jsou většinou předmětem opravdu krásných snů, které si ráda užívám, třeba spolužák ze základky
brejličky, sladký obličejík.. je sladkej.. ale jen proto že je tak vzdálenej, potkám ho tak jednou do roka a taky bych na něj pomyslně vlezla
asi by se divil,kdyby tušil.
Fantasie je jedna z nejhezčích věcí, který mi obohacují život ![]()
Pane bože, co se mi to stálo za koninu..
Sedím na WC, porodim v 35tt a ke všemu holčičku, myslim si ze je mrtva, nakonec je ziva, nadherna, které dám jméno Adriana.. tohle jméno mě nikdy ani nenapadlo. Pak si tam jeste neco vypravim s doktorem za kterym v zapeti nas odvedou dva hezky sanitaci. Chichi ![]()
No už sny o porodech na WC, prosím - NE, prosím
![]()
Muj problem trva zhruba pul roku.S přitelem jsme spolu 11 let mame spolu dvě krasne děti.Zhruba před pěti lety když jsme se zasnoubily mě podvedl tak jsme se na rok odloučili ja jsem si našla přitele ale bylo to spiše o volnějšim vztahu.Ten ale po čase nedopad"byl to kamarad meho přitele"ten to raději vzdal protože tak nějak tušil že se s přitelem dame znovu do hromady.Pak jsem otěhotněla,do roku a pul znovu byla jsem štastna nic jsem nepostradala ALE:Ted toho posledního pul roku se mi porad zda ten stejny sen o tom byvalim přiteli jsme tam moc štastny i o sexu.Tak si řikam je ten sen proto že něco postradam nebo že ho miluji?
napište mi prosim co si o tom myslite