Spokojenost se sexuálním životem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.7.10 23:46

SEX

Ahoj holky je mi neco pres dvacet a mam problemy se sexem nevim nejak me to nepritahuje.Ne ze bych nemela rada sex taky mam chut.Partner je milovnikem sexu takze to ode me pozaduje skoro porad ale ja na to nejak nejsem.Nevim co to semnou je.Muze to byt treba to ze me az tak partner nepritahuje nebo jsem frigidni??Trapi me to,poradite??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
27.7.10 00:02

Musis si s partnerem o tom promluvit je to tezke ale nejlepsi,at se snazi aspon jednou poradne uspokojit tebe. vzkousejte nejake polohy ktere drazdi G-bod.
koukni sem je to tu pekne popsane a sou tu polohy i na g-bod
http://www.polohy.cz/…stne-polohy/
a jinac muzes vyzkouset nejake leky nebo vitaminy co potporuji touhu a chut na sex

a hlavne se nestyd a neboj se
musis myt rada sama sebe a sve telo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.7.10 00:08

ja jdu uz spat ale klidne mi napis soukromou zpravu
klikni na obalku s cervenou sipkou u meho nicku (puppys) a me to dojde a zitra se ozvu a precist si to muzu jenom ja tak neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
27.7.10 00:21

Není to tím, že by tě partner nepřitahoval, není to tím, že jsi frigidní nebo něco podobného. Prostě to nepotřebuješ tak často.

Hele, někdo chodí do posilovny každý den a neumí si život bez toho představit. Někomu jinému stačí si 1× týdně jít zaběhat kolem baráku. :nevim:

Osobně si myslím, že tak jako se dva lidi hledají, aby měli podobné zájmy, podobné názory, tak by i v tomto měli být podobné nátury. Proč by ses měla do něčeho nutit? Brát prášky na „povzbuzení“? Jít proti své přirozenosti?

Jasně, že ne vždy na to mají partneři chuť stejně často, ale aspoň by to mělo být v podobnýh intencích (např. jeden na to má chuť 1× týdně, druhej 3× týdně, tak najdou nějaký rozumný, pro oba snesitelný :jazyk: kompromis). Ale pokud jsou diametrální rozdíly ( 1× měsíčně vs. „pořád“), tak bude jeden či druhý „trpět“.

Myslím, že kdyby ti partner dal chvíli pokoj, tak bys po nějaké době přišla sama na to, že na něj máš „chuť“ a frigidní nejsi. :mrgreen: Měli byste si o tom promluvit a snažit se najít společné řešení… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
27.7.10 00:25

Mno, vzhledem k tomu, že sama píšeš, že na sex i chuť máš, nebude to frigiditou jako skutečně tím, že tě partner nepřitahuje..Doporučovala bych psychologa.Pokud ten nepomůže, nezbyde ti bohužel nic jiného než výměna partnera :-( Ono totiž čím víc bude partner naléhat ( a věř mi, že bude), tím víc ti jakkákoliv poznámka ohledně sexu půjde na nervy, z čehož vznikaj hádky a jde to do kele.Opravdu bych zkusila toho psychologa.
Sama si šahni do svědomí, jak tě třeba s minulými partnery sex bavil a jak se teď nutíš…Obávám se, že problém opravdu je v tom, že tě partner nepřitahuje.Hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
27.7.10 00:38

Mimochodem říkám ti to proto, že jsem řešila to samé a tím pádem vím, v čem byl zakopaný pes…
Mohlo to být i tím, že třeba já nikdy nebyla nějak extra náruživý typ, ale měla jsem partnery, kteří se neptali, prostě přišli, políbili a bylo…Jenže ten konkrétní partner, u kterého byl problém se zeptal ráno, jestli bude večer sex a tím to celé zapykal, dal mi totiž dostatek prostoru na vycouvání…Jak jsem se vždycky smála vtipům typu „bolí mě hlava“, tak jsem nakonec byla z těch, co je " bolela hlava,noha, ruka, byly unavené,blabla".Možná to máš podobně, nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
27.7.10 00:56

„Nepřitažlivostí“ by to také mohlo být, to je pravda. Pokud je to zakladatelky první chlap, tak nemá s čím srovnávat a proto může být zmatená (neví, že ji to nebaví jen s tímto). Pokud ale už nějakou dřívější zkušenost má, tak o sobě asi ví, jestli je náruživá a nebo „střídmá“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.7.10 06:02

Anonymko neboj, nejsi frigidní nebo divná, jen máte s přítelem rozdílné potřeby a každý jinak vysoké libido. Bohužel by s tím chtělo něco dělat a domluvit se na nějakém přijatelném řešení, protože jeho naléhání a tvoje odmítání ten váš vztah časem pošlou do háje, protože jednoho z vás to přestane bavit. Já měla zase opačný problém, sex mě baví hodně, chtěla jsem takřka denně a předchozí partneři odmítali. Na tom ty vztahy a nevztahy ale také skrachovaly. Až můj nynější partner je sexuálně naprosto na stejné vlně, tudíž si sex dopřáváme klidně i dvakrát denně a hlavně nám to klape. Sex a jeho sladění je totiž pro vztah velmi důležitý, pokud tohle není a oba partneři odmítají udělat něco, co by vyhovovalo oběma, tak ten vztah nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.10 08:43

Ahojky, jěště mě napadlo. Nebereš náhodou hormonální antikoncepci? na mě to působí tak, že chlapa vlastně ani k životu nepotřebuju. Jen co jí vysadím, je to pak úplně jiné.

• Citovat
  • Upravit
154
27.7.10 08:54

Any,těch důvodů může být milion.Nemusíš hned vyhledávat odbornou pomoc.Vážně si s ním o tom promluv a když tě nebude chtít poslouchat,tak myslí jen na své ego a šla bych od něj.Jde taky o to,jestly jsi při každém sexu taky uspokojená a nic nepředstíráš.Vážně o tom s ním mluv.Souhra v posteli je pomalu víc jak polovina souhry ve vstahu a hraje velkou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.7.10 08:56

ta antikoncepce může hrát roly.Jsou to hormony.Skus jinou nehormonální např.nitroděložní tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
27.7.10 09:10

Taky me napadla antikoncepce. a kazdej sme jinej, nekdo „musi“ 3× denne, nekdo 3× tejdne a nekdo 3× za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
27.7.10 11:07

a s jinými partnery to bylo lepší?měla jsi s nimi na sex větší huť?Pokud ano,je to jasný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
27.7.10 16:44

Ahoj, neni na tom nic nenormalniho, proste to jen nepotrebujes tak casto :) Mozna tim duvodem je i to, ze nemas orgasmus, ale to jsi nepsala, tak nevim.. Kazdopadne nejlepsi je o vsem se svym protejskem mluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
27.7.10 16:44
Anonymní píše:
Ahojky, jěště mě napadlo. Nebereš náhodou hormonální antikoncepci? na mě to působí tak, že chlapa vlastně ani k životu nepotřebuju. Jen co jí vysadím, je to pak úplně jiné.

Tohle jsem mela u Novynette taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria