Nevěrná :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.7.10 17:41

Nevěrná :-(

Krásný den,

diskuzi zakládám jako anonym, neboť bych nerada, aby se někdo o tom dozvěděl…

Je tomu víc jak měsíc, kdy jsem byla sama posedět s kamarádkami. Byl tam i můj bývalý přítel. Celý večer jsme se na sebe akorát tak podívali, nic více. Nerozešli jsme se v dobrém, tak mě ani v duchu nenapadlo, že bych s ním ještě někdy v životě mohla mít.
Jenže ouha, při odchodu domů se to vše zvrtlo. Sice jsme se jen líbali, ale já si to všechno vyčítala. Vyměnili jsme si tel. čísla a druhý den si začali psát. První týden jsem byla poblblá (stejně jako před x lety). Pořád jsem na něj myslela. Potom jsme se sešli, vyspali jsme se spolu. A mě začal strašně vadit. Ano, psali jsme si dal, ale už jsem nebyla tak poblblá, už jsem opět myslela jen na svého partnera…
Jenže bývalý se mi začal více a více dvořit. Začalo mi to lichotit, už dlouho jsem něco takového nezažila. Teď v pátek jsme byli s partnerem opět posedět, ale spolu. On odešel dříve domů, já tam zůstala. A nakonec skončila se svým bývalým partnerem. Druhý den večer jsem byla sama (parnter má totiž v plánu víkendovou akci, tak abych nebyla ze hry, tak jsem si mohla vyrazit já tento víkend)… Nic jsme spolu tedy s bývalým neměli, chtěli jsme, ale nějak to nevyšlo… Spíše jsme se přes sms pohádali a dohodli se, že je konec.
Ale on druhý den začal psát, omlouval se a že se do mě zbláznil, že se do mě zamilovává, atp… Potom mi dokonce psal, že by si jednou přál, abychom byli spolu a měli spolu rodinu. Že mě nechce mít jen v posteli, ale napořád. Nechce se skrývat, atd… Tím mě opět dostal. Pamatuji si ho jako největšího zmetka, ale i s naší společnou (výbornou) kamarádkou jsem se bavila, že už je jiný…
Rozhodli jsme se, že teda budeme zatím spolu tajně, třeba nás to poblouznění opustí stejně tak rychle, jako přišlo. A nebo nakonec spolu zůstaneme.
Jenže, každý nás podezřívá z toho, že spolu něco máme. Moje maminka do mě neustále kvůli němu vrtá, prý jsem blbá a ať se ani neopovažuji s ním být, apod… Nevím, jak je možné, že něco tuší. Vždyť mi se na ulici akorát pozdravíme, nemluvíme spolu… Nic. Je to ale spíše o tom, že když jsem si k němu jeden večer přisedla, tak se o tom začali rozšiřovat drby, kdo ví co spolu nemáme..NAvíc je hodně žádaný, tak na něj žárlí spousta žen, tak jsme se bavili o jedné z nich, že nemohla vystát, že se se mnou baví…
Můj muž ale taky začíná mít podezření… Neustále mi říká, že někoho mám. Snažím se zatím zatloukat. Vím, že je to sobecké, halvně mě to mrzí kvůli dceři. Ale nemůžu si pomoct. Svého partnera miluji, ale k bývalému začínám též něco cítit, je mi s ním moc krásně. S partnerem máme navíc ve vztahu delší dobu krizi, proto jsem to možná udělala a podlehla jsem.. Kdybych byla šťastná, nedělám to… Ale to samozřejmě není omluva…
Nevím kudy kam, jak z toho všeho zpět. Nedokážu to v tuhle chvíli s bývalým ukončit…
Nikdy jsem si nepomyslela, že bych mohla být v tak těžké situaci :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
26.7.10 17:55

ach jo, poznam, sestra zazivala nieco podobne s jej priatelom. mali krizu, jeho v robote uz rok natvrdo balila kolegyna, sestra musela na tyzden pracovne odcestovat a jej muz podlahol kolegyni.
presne ako Ty nevedel co ku komu citi (bola som jeho spovednikom). na jednej strane lubil moju sestru, na druhej strane kolegyna bola nova, nepoznana. nedokazal to s nou skoncit ani ked to sestra zistila.

nakoniec to dopadlo tak, ze sestra sa od neho odstahovala, on si to dal vsetko v hlave dokopy, s kolegynopu sa rozisiel, nasiel si novu pracu, so sestrou si vsetko vyjasnili a momentalne (o dva roky neskor) su obaja spolu velmi stastni.

cele to trvalo asi dva mesiace.

vela zalezi od toho, ze kedy Ty sama pocitis ten zlom- bud zistis ze byvaly sa vobec nezmenil a milujeś manzela, alebo dospejes k presvedceniu, ze byvaleho chces viac.
ak Ti nanho manzel pride skor nez Ty sama budes vediet co chces, tak manzelstvo uz mozno nezachranis. neviem, nepoznam Tvojho mm.

ale rady okolia by som nepocuvala, aj tak si urobis po svojom a tak ako to Ty budes citit.

kazdopadne Ti zelam pevne nervy a skore rozuzlienie, niekedy sa proste veci uberu smerom, ktorym nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.7.10 18:01

Okolí to většinou pozná že spolu dva co spolu nic mít nemají - mají. Jen ty si to neuvědomuješ. Změnil se? Věříš tomu? Jestli ti to za to stojí.. Abys pak nelitovala.. Myslím, že bys z toho měla hodně rychle vycouvat, už tak je pozdě.. Přeji pevné nervy při rozhodování, jestli se máš o čem rozhodovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.10 18:03

Vím, že se změnil. To určitě. Nevím na kolik procent přesně. Ale dle mého minimálně o polovinu ano. Už jak dlouho je bez partnerky, neboť chce nastálo. Už tak neblbne. Je klidnější…
Ale rozhodně to nemyslím tak, že mu věřím každé jeho slovo, každý jeho skutek. To nee. Nejsem rozhodnutá, určitě nee…

• Citovat
  • Upravit
13142
26.7.10 18:11

Říká se 2× nevstupovat do stejné řeky a něco na tom opravdu je!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.7.10 18:21

Předpokládám, že tu dcerku máš s nynějším partnerem, je to tak? Psala jsi, že máte (měli jste?) nějaké problémy, ale že ho miluješ viď.. Vůbec nechci moralizovat, ale zamysli se, když miluješ svého současného partnera, chceš mu „vzít“ dcerku? Opravdu bude ten bývalý lepší? Na jak dlouho? Co když opustíš „rodinu“ co teď máš a karta se potom obrátí, zjistíš, že bývalý ti vlastně nevyhovuje, co pak, už bude pozdě nadávat si že jsi hloupá.. A zkus se vcítit do kůže svého nynějšího partnera - jak by bylo tobě? On přece tuší že někoho máš, takže dřív nebo později to praskne, třeba blbou náhodou, sama si říkala, že okolí vás už podezírá. Zkus zhodnotit klady a zápory obou dvou, každopádně se musíš rozhodnout, takhle to dlouho nepůjde. Nevím jak to máš, neznám tě ani tvé partnery, ale za mě - nevrátila bych se, ať je jak chce milionovej - jestli svého současného partnera miluješ (a jestli s ním máš dítě) tak bych s ním zůstala a tenhle nový „románek“ se snažila co nejdříve vymazat z hlavy, vím, že je to asi těžké, ale ptala ses na radu. I tak si myslím, že to zanechá nějaké následky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.10 18:32

Jde právě o to, že on mi teď dává to, co můj parner ne.
Je ke mě ohleduplný, něžný, atp… Prostě po dlouhé době je mi s někým dobře. Svého nynějšího partnera miluji, to ano. Už jen kvůlu dcerce nevím kudy kam. Kdyby nebyla malá, řešila bych to uplně jinak. Teď je ale jiná situace.
V tuhle chvíli chci být s partnerem, hlavně kvůli malé. Ale nedokážu to ukončit s bývalým. Je mi s ním opravdu moc krásně. Chybí mi to. Dlouho jsem nic takového nezažila.
Ach jo :-(

• Citovat
  • Upravit
12154
26.7.10 18:34
Anonymní píše:
Vím, že se změnil. To určitě. Nevím na kolik procent přesně. Ale dle mého minimálně o polovinu ano. Už jak dlouho je bez partnerky, neboť chce nastálo. Už tak neblbne. Je klidnější…
Ale rozhodně to nemyslím tak, že mu věřím každé jeho slovo, každý jeho skutek. To nee. Nejsem rozhodnutá, určitě nee…

Opravdu se změnil? Nebo ho tak vidět chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
26.7.10 18:50

Teď co napíšu se ti nebude líbit, ale píšeš, že svého manžela miluješ a přesto máš poměr s někým jiným :oops: Musela jsem na to reagovat…
Ale věř, že je to jen okouzlení a přeji ti ať pomine co nejdřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
26.7.10 18:51

Jo holka, to je těžký.. Musíš si sama uvědomit, s kým chceš být zbytek života (nebo alespoň dalších pár let) a podle toho jednat. Je jasné, že nový vztah je hezký, že se k sobě lidi hezky chovají, že se dvoří, dělají různé věci, ale po sundání růžových brýlí a pár letech života v jedné domácnosti, bylo by to taky tak? Jestli chceš zůstat s otcem své dcery, tak to rychle ukonči a udělej něco, aby krize skončila. Jestli ne, dělej dál, co jsi začala.. Ale abys nakonec neublížila nejvíc sama sobě a nezůstala sama s dcerou.. Je to složité, už nejsi jenom Ty, ale jste „vy“ (ty a dcera).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.7.10 18:52

Přesně jak píše Kometa - bývalý ti teď dává to, co současný partner ne. TEĎ! To nic neznamená, každý prvotní opojení vyprchá, a pak budeš možná litovat. Vykašli se na to, jestli to jde, akorát si pohnojíš co máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.7.10 18:54
soldi píše:
ale rady okolia by som nepocuvala, aj tak si urobis po svojom a tak ako to Ty budes citit.kazdopadne Ti zelam pevne nervy a skore rozuzlienie, niekedy sa proste veci uberu smerom, ktorym nechceme.

Moudrá slova :potlesk: :potlesk: . Pod to se taky podepisuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.10 18:54

Opravdu se změnil. Dokáži si s ním povídat o docela vážných věcech, je hodnější, nestřídá partnerky. To dříve bylo uplně jiné. Nemohla jsem se s ním byvit o ničem. Byl arogantní, dneska je to opravdu jiný chlap. Chlap, který se chce usadit.
Máme společnou kamarádku, se kterou si skvěle rozumíme. Nedávno jsme se spolu o něm bavili, sama říkala, že se hodně sklidnil. On se ji hodně svěřuje. Říkala mi, že prý ji nedávno říkal, že ikdyž jsem už dávno s někým jiným, tak pořád ke mě něco cítí. A že ho strašně štve, jak se choval a že mě ztratil…Mě též říkal, proč jsme se nepotkali až teď, kdy už jsme oba rozumnější. Nejsme takové trdla jako dřív.
Nechci to vidět jen já, že se změnil. Je opravdu jiný, ale to u mě nerozhoduje. Spíš mi opravdu dává to, co mi v tuhle chvíli stačí… S partnerem jsme několirát bavili i o tom, že spolu skončíme, že jsme spolu více méně hlavně kvůli malé. Už minimálně půl roku máme krizi, ze které není úniku. Milujeme se, ale nedokážeme být ani spolu, ani bez sebe…

• Citovat
  • Upravit
1261
26.7.10 18:55

Ahojky, když to neutneš, co nejdřív, tak to praskne. Rozvod, tahanice o malou musíš si včas promyslet, jestli ti to za to stojí. Týden dva a může to být venku a váš vztah s manželem se bude těžko slepovat. Když jeden druhému zahne, je to průser, ale když se zahýbající partner začne zamilovávat, tak je to dabl průser, protože je schopný zahodit všechno, co má pro krátkodobou vidinu něčeho. Musíš se rozhodnout sama, ale co nejrychleji a pokud si řekneš, že to skončíš, tak musíš definitivně - neodpovídat na sms, nestýkat se s bývalým - jinak Tě to lákat nepřestane. Taky se může stát, že to praskne, s manželem se rozejdete, s bývalým to časem vychladne a ty zůstaneš (v lepším případě s dcerou) sama. Držím palce pro správné rozhodnutí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.7.10 19:04

anonymní a co kvůli dcerce zkusit znovu najít to pouto co si cítila a cítila se dobře s manželem?Prostě krize musí jednou skončit?Oba se musíte snažit znovu ten vtazh k sobě najít a tu lásku co jste měli když ne tak nevím proč takový lidi bývají spolu :nevim: vždyt i to dítě to vycítí že nejste oba OK.
Hlavně jestli to tvůj muž zjistí máš konec takže chce se to ihner rozhodnout pokud tento vztah nechceš zkazit…jak píšeš kvůli dcerce.
Bud řekneš muzi, že si potkala bývalýho když nebudeš chtít krizi řešit a nebo pomlčíš a vrátíš se k muži.

Je to těžký moc těžký já nikdy nic takovýho neřešila já věděla co chci :lol: a mám je oba spokojený doma a plánujem druhý miminko :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky