Nevěrná :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.7.10 19:05

Vím, že je to jen poblouznění. Ale strašně silné… :cry:
S partnerem nejsme sezdaní… Malou bych měla já, to vím jistě. Ale nechci to tak…
Jenže mi už na tom s partnerem jsme tak špatně, že stejně spolu nebudeme. Udělala jsem pro to hodně, ale on se nedokáže změnit… On nemá snahu. Když udělám něco já, jsem nejhorší na světě, nadá mi sprotstě, někdy dokonce je hodně hrubý. Ale jakmile udělá špatně něco on, tak je vše v pořádku- musí :-x
Dneska to zkusím s bývalým partnerem ukončit. Vím, že to bude hodně těžké… Ale nic jiného mi asi nezbývá… :-(

• Citovat
  • Upravit
2972
26.7.10 19:28
Anonymní píše:
Vím, že je to jen poblouznění. Ale strašně silné… :cry:
S partnerem nejsme sezdaní… Malou bych měla já, to vím jistě. Ale nechci to tak…
Jenže mi už na tom s partnerem jsme tak špatně, že stejně spolu nebudeme. Udělala jsem pro to hodně, ale on se nedokáže změnit… On nemá snahu. Když udělám něco já, jsem nejhorší na světě, nadá mi sprotstě, někdy dokonce je hodně hrubý. Ale jakmile udělá špatně něco on, tak je vše v pořádku- musí :-x
Dneska to zkusím s bývalým partnerem ukončit. Vím, že to bude hodně těžké… Ale nic jiného mi asi nezbývá… :-(

Ahoj, mezilidské vztahy jsou vždycky těžké… :-(
Ale zkus si vzpomenout proč jste se s bývalým rozešli??? Co ti na něm nevyhovovalo??? Lidé se nemění jen tak. Musí k tomu mít pádný důvod a musí to sami chtít. V tomto případě se i já přikláním k tomu, abys to hodila za hlavu. Vzpomeň si, co jste spolu krásného prožili s nynějším partnerem, co bylo tím podnětem, že jste se rozhodli mít malou. Krize přichází asi v každém vztahu, ale je velmi důležité si to realně „prohlédnout“, proč to tak vlastně je…
Prober si to všechno zas a znovu, zas a znovu, zas a znovu…obzvlášť pokud svého nynějšího partnera skutečně miluješ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Určitě to zvládneš!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.10 19:36

S bývalým partnerem jsme neměli nijak extra vážný vztah. Byli jsme hodně mladí (dnes jsme o pár let starší), tak jsme si každý dělali co chtěli. Nebyl připravený na vážný vztah, já též ne. Tak to ani neklapalo. Bylo to spíše za účelem si užít. City tam byly, ale asi ne takové, jako dnes… :-(
S mým nynějším partnerem jsme dítě neplánovali. Byli jsme na to spolu moc krátce. Ale ouha, stačil týden na chatě bez prášků a stalo se a malá byla na světě…

• Citovat
  • Upravit
2972
26.7.10 19:42
Anonymní píše:
S bývalým partnerem jsme neměli nijak extra vážný vztah. Byli jsme hodně mladí (dnes jsme o pár let starší), tak jsme si každý dělali co chtěli. Nebyl připravený na vážný vztah, já též ne. Tak to ani neklapalo. Bylo to spíše za účelem si užít. City tam byly, ale asi ne takové, jako dnes… :-(
S mým nynějším partnerem jsme dítě neplánovali. Byli jsme na to spolu moc krátce. Ale ouha, stačil týden na chatě bez prášků a stalo se a malá byla na světě…

Hm hm… a nechtělo by to tedy možná být chvíli sama, ujasnit si, co a jak vlastně TY SAMA cítíš, aniž by tvoje city ovlivňovalo okolí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.10 19:47

Tady jde i o mé rodiče. Jask už jsem řekla, moje maminka do mě neustále rýpe. Nikdy jsem ale ani nenaznačila, že bych svého partnera podváděla. Jí vadí jenom to, že se na toho byvalého podívám :-(
Takže kdybych se teď sebrala a odešla s malou od partnera, byl by oheň na střeše :-( Ikdyž by mi to asi dost prospělo. Ale to bych musela vypnout mobil, být uplně mimo ty dva. :-(
Teď mi bývalý psal, ach jo, nedostala jsem ještě odvahu to s ním skoncovat… :-x

• Citovat
  • Upravit
1261
26.7.10 19:49

Myslím, že ani nenajdeš, zdáš se být rozhodnutá :wink: Nojo, ta zamilovanost je potvora. A co parner - vy máte krizi, ale jaký je otec? Má s dcerou hezhý vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
26.7.10 19:54
Anonymní píše:
Tady jde i o mé rodiče. Jask už jsem řekla, moje maminka do mě neustále rýpe. Nikdy jsem ale ani nenaznačila, že bych svého partnera podváděla. Jí vadí jenom to, že se na toho byvalého podívám :-(
Takže kdybych se teď sebrala a odešla s malou od partnera, byl by oheň na střeše :-( Ikdyž by mi to asi dost prospělo. Ale to bych musela vypnout mobil, být uplně mimo ty dva. :-(
Teď mi bývalý psal, ach jo, nedostala jsem ještě odvahu to s ním skoncovat… :-x

Co se rodičů týče, ty vždycky mají rady, to je jasné. Ale život je TVŮJ a žiješ ho TY a nikdo jiný. Na tom bych stavěla. Klidně vezmi malou s sebou, mobil opravdu vypnout, abys nemusela lhát sama sobě. A ujasni si, co vlastně sama chceš. Nikdo jiný to vědět nemůže, než ty sama… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.10 20:02

Partner je dobrý otec, občas vyletí a to mi na něm strašně vadí. :-(
Nejsem rozhodnutá. Spíš takhle, nejsem rozhodnutá, že to skončím. Ale taky nejsem rozhodnutá ani pro jednoho z nich…
Je to hodně těžké…
Ale musím se s tím poprat. Vím, že nejde být s obouma naráz, to ne. Ale dát přednost novému vztahu, kde se zatím cítím být moc šťastná nebo pokračovat ve vztahu, kde už se delší dobu trápím a zatím není ani náznak změny… ?! :cry:

• Citovat
  • Upravit
2972
26.7.10 20:04
Anonymní píše:
Partner je dobrý otec, občas vyletí a to mi na něm strašně vadí. :-(
Nejsem rozhodnutá. Spíš takhle, nejsem rozhodnutá, že to skončím. Ale taky nejsem rozhodnutá ani pro jednoho z nich…
Je to hodně těžké…
Ale musím se s tím poprat. Vím, že nejde být s obouma naráz, to ne. Ale dát přednost novému vztahu, kde se zatím cítím být moc šťastná nebo pokračovat ve vztahu, kde už se delší dobu trápím a zatím není ani náznak změny… ?! :cry:

Se změnami musí člověk vždycky začít v první řadě u sebe… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.7.10 20:10

No, s partnerem jste ale přecejen nějakou dobu. Stojí ti to dobrodružství za to? Popřemýšlela bych, co jsem dala do vztahu se současným „oficiálním“ partnerem, co mi dává on a jestli to chci ztratit kvůli téhle zamilovanosti. A pobláznit se člověk může kdykoliv, je to zkouška stávajícího vztahu. Pokud to ani kvůli dítěti nestojí za trochu odříkání, není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
26.7.10 20:12

Těžko radit - zkusila bych se s partnerem na nějakých změnách dohodnout, využít k tomu třeba dovču nebo jen hezký večer u skleničky vínka - vždycky se dá diskutovat, jen je těžké najít k tomu odvahu. Když se rozhodneš pro nový vztah, tak budeš určitě rok dva jako na obláčku, ale nemusí to tak být napořád. Každý vztah se časem okouká a každý čas od času zavrže. U nás ještě před svatbou a před těhotentsvím vrzal hodně, nebyl v tom nikdo třetí, ale už jsme se měli dost. Překonali jsme to a jsem ráda - máme skvělou rodinu a pohodové manželství, s občasnou přeháňkou jako všude, ale veskrze je to vztah pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.10 20:18

Ještě než se objevil bývalý partner, tak jsem několikrát zvažovala, že prostě odejdu od nynějšího muže. Kolik jsem pro náš vztah udělala, neříkám, že je opravdu tak špatný. Vždyť malé neprospívá neustálé hádaní, potom nejsme ani jeden v pohodě. Milujeme se, ale máme už „ponorkovou nemoc“… Nedokážeme být ani spolu, ani bez sebe. Když jsme spolu, hádáme se. Když jsme bez sebe, tak se taky hádáme, ale zároveň se nám po sobě moc stýská. Máme to v tuhle chvíli složité.
Zatím jsem neuvažovala, že bych partnera opustila kvůli bývalému. Ani náhodou. Spíš jsem chtěla zkusit s bývalým, zda by nám to fungovalo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.10 20:22

Když si uděláme hezký večer, chceme něco řešit, tak se stejně pohádáme, pak se spolu vyspíme a ráno je nějaké řešení tatam… :-? Na dovšu teď nemůžeme, idkyž muž bude celý srpen doma. Ale nemůžeme odjet nikam bez malé, a u nás by to jeden den nevyřešil… A být tam s malou, tak taky nic nevyřešíme. Vždyť u nás je ta krize tak třičtvrtě roku… Loni v září jsme taky podnikli jednu dvoudenní cestu někam do neznáma, abychom vypadli z toho stereotypu, promluvili si o nas. Ale vrátili jsme se zpět a bylo to opět to samé :-x
Já jsem kvůli našemu vztahu obětovala hodně, on teda taky. Ale taky si ho vážím, neponižuji, nejsem na něj sprostá, atp… Poslední dobou jsem jen brečela, zda to má cenu…

• Citovat
  • Upravit
19200
Anonymní píše:
Zatím jsem neuvažovala, že bych partnera opustila kvůli bývalému. Ani náhodou. Spíš jsem chtěla zkusit s bývalým, zda by nám to fungovalo…

Jaký je mezi tím rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679

A proč jste se s bývalým rozešli???
Nikdo se nezmění, možná lehce, ale jednou to stejně zase vyšumí a začne to znova…
A když svého partnera miluješ a něco ti tam chybí tak proč si s ním nepromluvíš??? říci co by jsi chtěla, co se ti líbí a co ne… Už jenom kvůli dceři!!! Kolik že jí je? jak dlouho s přítelem jsi?
Nevím, mám doma malé miminko a že bych tohle udělala mě nenapadlo ani ve snu…
Jak by bylo tobě kdyby lítal za bejvalkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí