Nevěrná :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
28.4.15 11:38
@elvia2 píše:
@pohledzdruhestrany - souhlasím, je to šílený- chudák manžel. Co když bude mít kukačku???

Blbost..Snad umíme počítat, pravděpodobnost, že je dítě milence, je nula nula nic..Takže takové coby kdyby je tu úplně mimo..

• Citovat
  • Upravit
28.4.15 11:40
@pohledzdruhestrany píše:
@Krakora2Promin, nechci rejt, ale ty jsi důkazem, ze ženská nevěra je horší, stačilo pár dni a manžel mohl investovat své rodičovské city do dítěte někoho jiného.

Nevím, asi není nad to, dělit se o partnerovy city, čas a peníze ještě s jinou ženou s dítětem. Nemluvím ani o případném dost velkém ponížení na celý život. Asi je to s tou nevěrou na stejno. Ale až to vyzkouším, budu vědět víc :lol:. Jinak partner @Krakora2 ji taky moc nepodpořil psychicky, když jí bylo naznačeno, že jinak půjdou od sebe. Chápu, že pak je člověk možná schopný fakt ulítnout. Není to jenom jednostranné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 11:41
@Krakora2 píše:
No měla jsem víc štěstí než rozumu, když už jsem byla v době úletu těhotná.
Pokud bych si nebyla jistá, asi bych to neustála a přiznala se. :nevim: Je to lepší, než když se to provalí časem.
Jinak předpokládám, že ten můj si i tak nechá udělat testy. Důvěřuj, ale prověřuj. :oops: Úlet by mi možná odpustil, kukačku ne.

A proč myslíš, že si nechá dělat testy? 8o To máte teda velmi podivný vztah..

• Citovat
  • Upravit
Krakora2
28.4.15 11:45

@pohledzdruhestrany
Napsala jsem jen, že jsem měla víc štěstí než rozumu. Nebylo to úmyslně. Jakože teď jsem těhotná, tak se nemusím bát…! Se divím, že tě to napadlo. :poblion: Žádnej milenec, jednorázovej úlet, zkrat… Milenec je pro mě dlouhodobější pojem.
Poprvé v životě mi ujely nohy… já byla taky taková moralistka…jaký je to svinstvo, sama svatá…předsudky : já nikdy…já vždycky…odsuzování, posuzování atd. Tak teď to mám. :zed: Nic není černo-bílé. Ale omluva pro to není…

• Citovat
  • Upravit
3977
28.4.15 11:45
@Silwinka87 píše:
A proč myslíš, že si nechá dělat testy? 8o To máte teda velmi podivný vztah..

Tak asi ji už zná, že je schopná mu podstrčit kukačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.4.15 11:50

@Silwinka87

Ale ona mysli milenec, ne manžel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakora2
28.4.15 11:50

@Silwinka87
Aby měl 100% jistotu, že investuje city, energii, čas a peníze do svého.
Už kdysi o tom mluvil…sice je to divné, ale chlap si nemůže být 100% jistý. Navíc všude kolem statistiky, v kolika rodinách jsou kukačky… Snažím se, nebrat si to osobně. Prý zájem o testy vzrůstá…

• Citovat
  • Upravit
L92
28.4.15 11:57

Kdyby si chlap pořádně držel ženskou v kobce a nepouštěl jí vůbec ven, tak nemusí utrácet za testy otcovství. Příklad si vemte třeba z toho rakouského sklepmistra Fritzla, ten měl stopro jistotu. No toto, ke mě chlap přijít, ať jdu na testy, jestli jsem náhodou neslehla s někým jiným, tak, no nevím. Mluvím samozřejmě o normálním vztahu, kde si báječnou ženskou vezme báječnej chlap. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3977
28.4.15 12:01

@L92 Tak za normálních okolností bych to viděl jako ponižující. Ale vzhledem k této diskuzi se mu vůbec nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
28.4.15 12:04
@Krakora2 píše:
@Silwinka87
Aby měl 100% jistotu, že investuje city, energii, čas a peníze do svého.
Už kdysi o tom mluvil…sice je to divné, ale chlap si nemůže být 100% jistý. Navíc všude kolem statistiky, v kolika rodinách jsou kukačky… Snažím se, nebrat si to osobně. Prý zájem o testy vzrůstá…

Zájem o testy vzrůstá především proto, že jejich cena je už směšná a lze vše provést nenápadně a anonymně.
Jinak já nevěru neodsuzuji, docela tě chápu, jen to těhotenství a cizí kukačka mi jako chlapovi nahání hrůzu. Taky to, že ses nechránila, docela školácká chyba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakora2
28.4.15 12:10

No i v normálních vztazích můžou být pro druhé nenormálnosti.
Jen do mě… já sama vím, jak to všechno bylo a je…jen jsem se potřebovala anonymně vykecat.

• Citovat
  • Upravit
3232
28.4.15 12:24
@zoidberg píše: to těhotenství a cizí kukačka mi jako chlapovi nahání hrůzu. Taky to, že ses nechránila, docela školácká chyba ;)

jen si vezmi statistiku z americkych a evropskych klinik, az 1/3 druhorozenych deti je pocata s jinym muzem, nez oficialnim partnerem nebo manzelem matky, takze mas max 33% sanci, ze ti tu tvoji neoukava nekdo jiny bez tveho vedomi, je to jednoduche, 1/3 se narodi kukacka, dite pocato s milencem, I kdyz soucasne provozuje suani s manzelem, 1/3, provozuje sex s milencem I manzelem, ale dite je zazrakem pocato s manzelem, posledni 1/3 je bud chytra a chrani se nebo je obcas I verna, tohle je realita ameriky a evropy, my zijeme v evrope, tak to asi tak mame take

panove, nadeje, ze to neni kukacka je pomerne mala :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
28.4.15 12:27
@Pesimista píše:
jen si vezmi statistiku z americkych a evropskych klinik, az 1/3 druhorozenych deti je pocata s jinym muzem, nez oficialnim partnerem nebo manzelem matky, takze mas max 33% sanci, ze ti tu tvoji neoukava nekdo jiny bez tveho vedomi, je to jednoduche, 1/3 se narodi kukacka, dite pocato s milencem, I kdyz soucasne provozuje suani s manzelem, 1/3, provozuje sex s milencem I manzelem, ale dite je zazrakem pocato s manzelem, posledni 1/3 je bud chytra a chrani se nebo je obcas I verna, tohle je realita ameriky a evropy, my zijeme v evrope, tak to asi tak mame takepanove, nadeje, ze to neni kukacka je pomerne mala :D :D :D :D :D :D :D

Souhlasím, však brzy nastane doba, kdy budou testy DNA po porodu automatické jako měření a vážení novorozence. Pak teprve začne ta pravá sranda a vysvětlování doma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
28.4.15 12:37
@zoidberg píše:
Souhlasím, však brzy nastane doba, kdy budou testy DNA po porodu automatické jako měření a vážení novorozence. Pak teprve začne ta pravá sranda a vysvětlování doma :mrgreen: :mrgreen:

v USA, v rade statu, plati uz zakony, ze testy DNA se NESMI provadet v pripade, ze otcovstvi ditete bylo urceno soudne, takze, kdyz te zenska predbehne a da si to priklepnout soudem nemas sanci, pokud bys takovy test nechal udelat, tak jdes automaticky do vezeni, takovy je zakon

hodne stesti pri plozeni vlastnich potomku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.4.15 12:39

@Krakora2

Jo aha, fakt manžel, to jsem nepochopil, tak co třeba intuice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí