Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
@Krakora2Promin, nechci rejt, ale ty jsi důkazem, ze ženská nevěra je horší, stačilo pár dni a manžel mohl investovat své rodičovské city do dítěte někoho jiného.
Nevím, asi není nad to, dělit se o partnerovy city, čas a peníze ještě s jinou ženou s dítětem. Nemluvím ani o případném dost velkém ponížení na celý život. Asi je to s tou nevěrou na stejno. Ale až to vyzkouším, budu vědět víc
. Jinak partner @Krakora2 ji taky moc nepodpořil psychicky, když jí bylo naznačeno, že jinak půjdou od sebe. Chápu, že pak je člověk možná schopný fakt ulítnout. Není to jenom jednostranné.
@Krakora2 píše:
No měla jsem víc štěstí než rozumu, když už jsem byla v době úletu těhotná.
Pokud bych si nebyla jistá, asi bych to neustála a přiznala se.Je to lepší, než když se to provalí časem.
Jinak předpokládám, že ten můj si i tak nechá udělat testy. Důvěřuj, ale prověřuj.Úlet by mi možná odpustil, kukačku ne.
A proč myslíš, že si nechá dělat testy?
To máte teda velmi podivný vztah..
@pohledzdruhestrany
Napsala jsem jen, že jsem měla víc štěstí než rozumu. Nebylo to úmyslně. Jakože teď jsem těhotná, tak se nemusím bát…! Se divím, že tě to napadlo.
Žádnej milenec, jednorázovej úlet, zkrat… Milenec je pro mě dlouhodobější pojem.
Poprvé v životě mi ujely nohy… já byla taky taková moralistka…jaký je to svinstvo, sama svatá…předsudky : já nikdy…já vždycky…odsuzování, posuzování atd. Tak teď to mám.
Nic není černo-bílé. Ale omluva pro to není…
@Silwinka87 píše:
A proč myslíš, že si nechá dělat testy?To máte teda velmi podivný vztah..
Tak asi ji už zná, že je schopná mu podstrčit kukačku.
@Silwinka87
Aby měl 100% jistotu, že investuje city, energii, čas a peníze do svého.
Už kdysi o tom mluvil…sice je to divné, ale chlap si nemůže být 100% jistý. Navíc všude kolem statistiky, v kolika rodinách jsou kukačky… Snažím se, nebrat si to osobně. Prý zájem o testy vzrůstá…
Kdyby si chlap pořádně držel ženskou v kobce a nepouštěl jí vůbec ven, tak nemusí utrácet za testy otcovství. Příklad si vemte třeba z toho rakouského sklepmistra Fritzla, ten měl stopro jistotu. No toto, ke mě chlap přijít, ať jdu na testy, jestli jsem náhodou neslehla s někým jiným, tak, no nevím. Mluvím samozřejmě o normálním vztahu, kde si báječnou ženskou vezme báječnej chlap.
![]()
@L92 Tak za normálních okolností bych to viděl jako ponižující. Ale vzhledem k této diskuzi se mu vůbec nedivím.
@Krakora2 píše:
@Silwinka87
Aby měl 100% jistotu, že investuje city, energii, čas a peníze do svého.
Už kdysi o tom mluvil…sice je to divné, ale chlap si nemůže být 100% jistý. Navíc všude kolem statistiky, v kolika rodinách jsou kukačky… Snažím se, nebrat si to osobně. Prý zájem o testy vzrůstá…
Zájem o testy vzrůstá především proto, že jejich cena je už směšná a lze vše provést nenápadně a anonymně.
Jinak já nevěru neodsuzuji, docela tě chápu, jen to těhotenství a cizí kukačka mi jako chlapovi nahání hrůzu. Taky to, že ses nechránila, docela školácká chyba ![]()
No i v normálních vztazích můžou být pro druhé nenormálnosti.
Jen do mě… já sama vím, jak to všechno bylo a je…jen jsem se potřebovala anonymně vykecat.
@zoidberg píše: to těhotenství a cizí kukačka mi jako chlapovi nahání hrůzu. Taky to, že ses nechránila, docela školácká chyba
jen si vezmi statistiku z americkych a evropskych klinik, az 1/3 druhorozenych deti je pocata s jinym muzem, nez oficialnim partnerem nebo manzelem matky, takze mas max 33% sanci, ze ti tu tvoji neoukava nekdo jiny bez tveho vedomi, je to jednoduche, 1/3 se narodi kukacka, dite pocato s milencem, I kdyz soucasne provozuje suani s manzelem, 1/3, provozuje sex s milencem I manzelem, ale dite je zazrakem pocato s manzelem, posledni 1/3 je bud chytra a chrani se nebo je obcas I verna, tohle je realita ameriky a evropy, my zijeme v evrope, tak to asi tak mame take
panove, nadeje, ze to neni kukacka je pomerne mala
![]()
@Pesimista píše:
jen si vezmi statistiku z americkych a evropskych klinik, az 1/3 druhorozenych deti je pocata s jinym muzem, nez oficialnim partnerem nebo manzelem matky, takze mas max 33% sanci, ze ti tu tvoji neoukava nekdo jiny bez tveho vedomi, je to jednoduche, 1/3 se narodi kukacka, dite pocato s milencem, I kdyz soucasne provozuje suani s manzelem, 1/3, provozuje sex s milencem I manzelem, ale dite je zazrakem pocato s manzelem, posledni 1/3 je bud chytra a chrani se nebo je obcas I verna, tohle je realita ameriky a evropy, my zijeme v evrope, tak to asi tak mame takepanove, nadeje, ze to neni kukacka je pomerne mala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Souhlasím, však brzy nastane doba, kdy budou testy DNA po porodu automatické jako měření a vážení novorozence. Pak teprve začne ta pravá sranda a vysvětlování doma
![]()
@zoidberg píše:
Souhlasím, však brzy nastane doba, kdy budou testy DNA po porodu automatické jako měření a vážení novorozence. Pak teprve začne ta pravá sranda a vysvětlování doma![]()
v USA, v rade statu, plati uz zakony, ze testy DNA se NESMI provadet v pripade, ze otcovstvi ditete bylo urceno soudne, takze, kdyz te zenska predbehne a da si to priklepnout soudem nemas sanci, pokud bys takovy test nechal udelat, tak jdes automaticky do vezeni, takovy je zakon
hodne stesti pri plozeni vlastnich potomku ![]()
Jo aha, fakt manžel, to jsem nepochopil, tak co třeba intuice?
Blbost..Snad umíme počítat, pravděpodobnost, že je dítě milence, je nula nula nic..Takže takové coby kdyby je tu úplně mimo..