Nevěrná :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
27.4.15 20:16
@Malaga píše:
A to jako proč?
Zakladatelka udělala chybu, ale to neznamená, že se má kolem ní chodit po špičkách a zlehčovat to?
A když už měla potřebu partnera podvést, tak si mohla dělat starosti aspoň s tou ochranou.
Je fajn, že se to její muž nedozví, ale co když se fakt něco vyvrbí?
To je jako lepší to nepřipouštět, že by to ev. mohlo nastat?

To určitě ne, ale takhle jí to vpálit mi přijde dost zbytečný. Nikdo po nikom nechce aby se chodilo po špičkách, ale ona si svou chybu uvědomuje a chyby se stávají, bohužel. I na tebe jich ještě pár čeká a není nutný to nikomu znepříjemňovat ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.4.15 20:22

@terien tak je pravda, že jsem to nezabalila dárkově s cukrovou polevou… nicméně člověk by za svá rozhodnutí(i špatná) měl umět nést zodpovědnost a důsledky svého jednání…
Naopak si myslím, že je dobře, že na to byla upozorněna, když nic jiného, tak bych si na jejím místě nechala na gyndě udělat preventivně mikrobiologii… už jen proto, že to její těhotenství bylo tak chtěné.
Myslím si, že se dostatečně vytrestala sama a měla by se snažit minimalizovat ev. rizika pro svoje miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
27.4.15 20:24

Tak nad touhle diskuzí mi zůstává rozum stát, je tu asi tisíc diskuzí kde když podvede chlap, je okamžitě odsouzen a tady se pomalu každá, zakladatelky zastala a ještě jí popřála k miminku a tomu aby se manžel nic nedozvěděl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.4.15 20:33
@Malaga píše:
@terien tak je pravda, že jsem to nezabalila dárkově s cukrovou polevou… nicméně člověk by za svá rozhodnutí(i špatná) měl umět nést zodpovědnost a důsledky svého jednání
Naopak si myslím, že je dobře, že na to byla upozorněna, když nic jiného, tak bych si na jejím místě nechala na gyndě udělat preventivně mikrobiologii… už jen proto, že to její těhotenství bylo tak chtěné.
Myslím si, že se dostatečně vytrestala sama a měla by se snažit minimalizovat ev. rizika pro svoje miminko ;)

ona si jí ponese, nic jinýho jí ani nezbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.4.15 20:35
@ka2ka píše:
Tak nad touhle diskuzí mi zůstává rozum stát, je tu asi tisíc diskuzí kde když podvede chlap, je okamžitě odsouzen a tady se pomalu každá, zakladatelky zastala a ještě jí popřála k miminku a tomu aby se manžel nic nedozvěděl :roll:

Kdo je bez viny ať hodí kamenem… Musela by být úplná husa aby o tom běžela chlapovi vyprávět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.15 20:36
@pohledzdruhestrany píše:
proč, to se tady ženskejm radí standardně, nechce dítě, kopni ho do zadele haj.zla …
Ty neumis cist? On dite chtel a kdyby nebylo, tak by poslal on do řiti zakladatelku. Nebo jsem to spatne pochopila a omlouvam se
@pohledzdruhestrany píše:
nemyslím…„tvuj chlap rekl, ze kdyz nebude dite, tak jdete od sebe. To te asi tak moc rad nema…“nereaguju na to, co chtěla zakladatelka, ale na to co tvrdila 1000000dolar baby, jen z pohledu čisté výrokové logiky

tak vyznelo to tak, ze ji chce jen za ucelem odnosit mu dite, me by to teda urazilo. Tebe ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.15 20:36

K zakladatelce - držet jazyk za zuby, nikomu se s tím nesvěřovat (ani kamarádce) a modlit se, aby nevyšly pozitivně testy na pohlavně přenosné nemoci a aby si milenec nepustil pusu na špacír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
27.4.15 20:40
@terien píše:
Kdo je bez viny ať hodí kamenem… Musela by být úplná husa aby o tom běžela chlapovi vyprávět :roll:

ty jsi snad manžela podvedla? A nebo to považuješ za normální?
tak podle mě husa už je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
27.4.15 20:43
@ka2ka píše:
tak podle mě husa už je :nevim:

Tak v tomhle případě je to těžké..ač většinou jsem pro to, aby byl dotyčný (nebo dotyčná) k partnerovi upřímný, tady fakt nevim..je těhotná..a navíc je zakladatelka očividně dost vytrestaná sama a bůhví, jestli to ustojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.4.15 20:53
@ka2ka píše:
tak podle mě husa už je :nevim:

Nepodvedla, nepovažuju to za normální ale taky tu nebudu tvrdit, že se mi to nikdy nemůže stát. Nebo mýmu muži. A to poslední o co bych pak stála je, aby za mnou přišel a začal mi to vykládat, protože to je pak jenom o tom, že si uleví od výčitek svědomí, tu tíhu a bolest jeho chyby si ponese ten druhý. A dělat že nevěra neexistuje může jenom velká naivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakora2
27.4.15 21:02

:oops: S tou ochranou…no kráva pitomá. :oops: Doma od té doby nic nebylo, nejsem magor, partner to naštěstí nese statečně. Příští týden budou kompletní výsledky testů z venerologie toho druhého, který na ně naštěstí šel bez problémů. On nic nevykecá…sám má dlouholetou přítelkyni…no shodli jsme se, že jsme oba idioti.

• Citovat
  • Upravit
34473
27.4.15 21:07

Dej si anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakora2
27.4.15 21:16

S tím anonymem už je to jedno.
Jinak s tím dítětem…kdo nezažil, nepochopí. Víc než tři roky stresu, že to nejde…CAR, vyšetření, inseminace, laparoskopie, psycholožka…užili jsme si oba. Zadařilo se, když jsme oba přemýšleli o rozvodu, že už to nikam nevede…no paradox života, jak jsme se potom navzájem svěřili. Jak už jsem psala, stmelilo nás to, jinak nevím, jak by to dopadlo…jakoby to přišlo v ten správný čas. A s tím, že když nebude dítě, že jdeme od sebe…partner měl pocit, že pro to nedělám dost…na adopci jsme se shodli, že ne a mít nebo nemít děti je životní rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
34473
27.4.15 21:21
@Krakora2 píše:
S tím anonymem už je to jedno.
Jinak s tím dítětem…kdo nezažil, nepochopí. Víc než tři roky stresu, že to nejde…CAR, vyšetření, inseminace, laparoskopie, psycholožka…užili jsme si oba. Zadařilo se, když jsme oba přemýšleli o rozvodu, že už to nikam nevede…no paradox života, jak jsme se potom navzájem svěřili. Jak už jsem psala, stmelilo nás to, jinak nevím, jak by to dopadlo…jakoby to přišlo v ten správný čas. A s tím, že když nebude dítě, že jdeme od sebe…partner měl pocit, že pro to nedělám dost…na adopci jsme se shodli, že ne a mít nebo nemít děti je životní rozhodnutí.

Ne nadarmo se říká, že všechno zlý je k něčemu dobrý. Mě v životě nejvíc pomohly právě situace, kdy jsem ryla čumákem v zemi. Chyby děláme všichni, někdo takový, jiný makový, dokonalý nejsme nikdo, ač se tu tak někteří rádi tváří :lol: Zapomeň na to, že se to stalo a užívej si to hezký co ti teď život servíruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.4.15 22:13

Ahoj, ta šance, že by mimi nebylo partnera se mi zdá téměř nulová. Sama jsem jednou podvedla, byl to absolutní zkrat, mám obrovské štěstí, že mám tu nejlepší druhou polovičku na světě, hodně jsme si toho uvědomili a vyjasnili… A hle, nikdy jsem nebyla šťastnější. Přála bych ti, aby i tebe taková chyba posunula někam dál. Těš se z miminka a zbytečně se nestresuj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí