Nevěrná :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3232
28.4.15 13:54
@Krakora2 píše: Tak nevěra jako nevěra, bez ohledu na to, jestli je to bývalý partner nebo někdo cizí.

jenze take s Erika, ze nevera je jenom jedina a to, ze jsme vlastne cely zivot neverni sve prvni osudove lasce, pokud si ji nenechame na cely zivot :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 13:58
@Pesimista píše:
jenze take s Erika, ze nevera je jenom jedina a to, ze jsme vlastne cely zivot neverni sve prvni osudove lasce, pokud si ji nenechame na cely zivot :think:

Jo? A kdo to říká? Oni? Jenže oni toho nakecají :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krakora2
28.4.15 13:59

@Pesimista
Co k tomu dodat…myslím, že tohle většinu lidí nikdy nenapadlo.

• Citovat
  • Upravit
3232
28.4.15 13:59
@Silwinka87 píše: Jenže většina chlapů je tak blbá, že se nechá nachytat na švestkách..Pak už jen fakt nakopat do prd.ele..

vis jak se to o chlapech rika, kdyz ma cu.aka v p.ci, tak ma rozum v p.deli, tak po chlapech nechtej, aby zahybali s nejakou gracii, jako to umi zeny, to po nas nechtej, prosim :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakora2
28.4.15 14:05

@Pesimista
Já měla rozum v p*deli ještě dřív, než byl krocan v troubě… :oops: a to jsem si o sobě myslela, že jsem docela rozumná. :zed: Mi asi těhotenský hormony zatemnily mozek…

• Citovat
  • Upravit
3232
28.4.15 14:09
@Krakora2 píše: Já měla rozum v p*deli ještě dřív, než byl krocan v troubě… :oops: a to jsem si o sobě myslela, že jsem docela rozumná. :zed: Mi asi těhotenský hormony zatemnily mozek…

kdyz tohle provozuje 2/3 lidi, tak asi to zatemnovani nebude jen temi hormony, ale duvodu nebo chemikaliji, ktere to zpusobuji bude vic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 14:13
@Pesimista píše:
vis jak se to o chlapech rika, kdyz ma cu.aka v p.ci, tak ma rozum v p.deli, tak po chlapech nechtej, aby zahybali s nejakou gracii, jako to umi zeny, to po nas nechtej, prosim :zed: :zed: :zed:

:lol: :lol: No jo no, máte se ještě co učit.. :mrgreen:
Néé..Já už to samozřejmě zlehčuju, ale není už pomalu co rozebírat, nevěra je prostě hnus a každý má dělat tak, aby to nemusel řešit, protože to za ty nervy opravdu nestojí..

• Citovat
  • Upravit
3232
28.4.15 14:14
@Krakora2 píše: jsem si o sobě myslela, že jsem docela rozumná. :zed:

z toho si nic nedelej, nejsi sama, ktera se nechova „rozumne“
nakonec, pritel zeny me, je i pritelem mym, nebot on, pluhem svym, obdelava pole ma, a tak setri pluh muj na pole jina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 14:27
@Pesimista píše:
**nakonec, pritel zeny me, je i pritelem mym, nebot on, pluhem svym, obdelava pole ma, a tak setri pluh muj na pole jina :D

takže chlapi sobě… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 14:31
  • Citovat
  • Upravit
Tom-cat
28.4.15 14:58

Tak takového přítele bych nakopal s chutí do pluhu 8)

• Citovat
  • Upravit
28.4.15 15:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
28.4.15 17:18
@Tom087 píše: Tak takového přítele bych nakopal s chutí do pluhu 8)

vis houby, kdo ti „predorava“ prvni ryhu na tvem soukromem policku, tak se moc tim nestresuj,
2/3 police nam stejne preoravaji dobri kamaradi, tak s tim stejne nic nenadelas, v jine diskusi jsme byl poucen, ze je to tim, ze (zeny) nemaji jednoduche vztahy, takze kazda tomu rika jinak, jen kdyz ty nahodou zskobrtnes, tak te rovnou upaluji
smir se s tim, takovy je zivot, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
28.4.15 17:38
@Pesimista píše:
vis houby, kdo ti „predorava“ prvni ryhu na tvem soukromem policku, tak se moc tim nestresuj,
2/3 police nam stejne preoravaji dobri kamaradi, tak s tim stejne nic nenadelas, v jine diskusi jsme byl poucen, ze je to tim, ze (zeny) nemaji jednoduche vztahy, takze kazda tomu rika jinak, jen kdyz ty nahodou zskobrtnes, tak te rovnou upaluji
smir se s tim, takovy je zivot, :think:

Ale jo, to můžu potvrdit z jedné i z druhé strany :roll:. Nicméně jako chlap jsem sobec a egoista, a nepovídej, že ty né. Když už se teda najde nějaký ten Přemysl oráč,, který oře ten můj záhumenek, a nejsem to v ten moment já, půjdu mu sešrotovat ten jeho pluh.

• Citovat
  • Upravit
3232
28.4.15 17:52
@Tom087 píše: Ale jo, to můžu potvrdit z jedné i z druhé strany :roll:. Nicméně jako chlap jsem sobec a egoista, a nepovídej, že ty né. Když už se teda najde nějaký ten Přemysl oráč,, který oře ten můj záhumenek, a nejsem to v ten moment já, půjdu mu sešrotovat ten jeho pluh.

kdyz si nekdo dovoli na muj „zahumenek“ obratem ruky „zahumenek“ posilam dal, jako mene hodnotny :potlesk:,
sesrotovani pluhu jednoho vetrelce je naprosto k nicemu, nebot pokud tvoje policko potrebuje menit pluh, tak, ver mi, kolem se najde vzdy dost dalsich pluhu, s cerstve vykovanym ostrim, projet ti ryhu na tvem zahumenku, takze muzes srotovat pluhy do nekonecna a nikdy tu drinu neskoncis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí