Nevěrná :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3232
28.4.15 12:44
@salvatrice píše: Sama jsem jednou podvedla, byl to absolutní zkrat,

a kdyz se na ten podvod podivas s odstupem casu, co by se byvalo muselo tehdy stat, aby jsi nepodvedla, kdyz se tak nad tim zamyslis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.4.15 12:45

@Pesimista

Výsledek bude ještě menší snaha chlapů se zenit, aby nenastala fikce otcovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 12:45
@a_n_d_y045 píše:
Nevím, asi není nad to, dělit se o partnerovy city, čas a peníze ještě s jinou ženou s dítětem. Nemluvím ani o případném dost velkém ponížení na celý život. Asi je to s tou nevěrou na stejno. Ale až to vyzkouším, budu vědět víc :lol:. Jinak partner @Krakora2 ji taky moc nepodpořil psychicky, když jí bylo naznačeno, že jinak půjdou od sebe. Chápu, že pak je člověk možná schopný fakt ulítnout. Není to jenom jednostranné.

No však on musí být divný…Prvně řekne, že jestli neotěhotní, půjdou od sebe a pak zakladatelka napíše, že bude chtít určitě testy DNA pro jistotu 8o :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17306
28.4.15 12:46
@Pesimista píše:
v USA, v rade statu, plati uz zakony, ze testy DNA se NESMI provadet v pripade, ze otcovstvi ditete bylo urceno soudne, takze, kdyz te zenska predbehne a da si to priklepnout soudem nemas sanci, pokud bys takovy test nechal udelat, tak jdes automaticky do vezeni, takovy je zakonhodne stesti pri plozeni vlastnich potomku :D

Ok, USA si škrtám :mrgreen:
Já už mám naštěstí rozeseto :lol:
Už bych bez testů do rodičovství nešel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakora2
28.4.15 12:47
@pohledzdruhestrany píše:
@Krakora2Jo aha, fakt manžel, to jsem nepochopil, tak co třeba intuice?
??? Nějak mi uniká smysl věty.
  • Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.4.15 12:49
@pohledzdruhestrany píše:
@Krakora2Jo aha, fakt manžel, to jsem nepochopil, tak co třeba intuice?

No, to je docela možné..Možná nemá k zakladatelce, tak úplně 100% důvěru, což by mě jako ženskou dost urazilo..Ale já jsem v životě partnerovi nazahla..

• Citovat
  • Upravit
Krakora2
28.4.15 12:49

@Silwinka87
Uznávám takhle napsané to působí zvláštně…bylo by to na dlouhé povídání. Bylo to v rozestupu několika let ty perly a takhle je to vytržené z kontextu a vzhledem k momentální situaci je to fakt mazec.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.4.15 12:50
@Krakora2 píše: ??? Nějak mi uniká smysl věty.

Pochopil, že test bude chtít milenec a ne manžel..

• Citovat
  • Upravit
3232
28.4.15 12:52
@pohledzdruhestrany píše: Výsledek bude ještě menší snaha chlapů se zenit, aby nenastala fikce otcovství.

toho uz nebude treba, feministky prosazuji v USA, ze matka ma pravo urcit si otce ditete az po narozeni ditete, tedy jako proc by si zeny vesely na krk nejakeho troubu, kdyz nejakeho pobudu na oplodneni vzdy sezenou a pak by mely pravo, az s edite narodi, vybrat mu otce, pardon, blab, ktery bude na dite platit, ha ha :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 12:52
@Krakora2 píše:
@Silwinka87
Uznávám takhle napsané to působí zvláštně…bylo by to na dlouhé povídání. Bylo to v rozestupu několika let ty perly a takhle je to vytržené z kontextu a vzhledem k momentální situaci je to fakt mazec.

Jsi fakt ve složité situaci, prostě jsi uletěla, ale stalo se a ber to jako velké ponaučení a už se chovej tak, abys už to nikdy řešit nemusela..
Jsi těhotná, nestresuj se..

• Citovat
  • Upravit
Krakora2
28.4.15 12:54

Jo jako manželova intuice? To si nemyslím. Možná také „podle sebe soudím tebe“…
Navíc po více než 3 letech je to zvláštní, že to nešlo a najednou ano…už jsem psala paradox života, zřejmě nám to zachránilo manželství.
Jinak ani za něho bych nedala ruku do ohně, že on nikdy neujel… Před hodně lety jsem měla podezření…možná i důkaz, že zahnul s bývalou, ale zatloukal, zatloukal, zatloukal…časem jsem radši zapomněla…neptala se, nepátrala…stejně by to k ničemu nevedlo. Dlouhodobý vztah si vzhledem k jeho denní náplni neumím představit, jedině, že by měl klon.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
@jipo píše:
Tak asi ji už zná, že je schopná mu podstrčit kukačku.

Tak si to můžeme přebrat my, co víme o její nevěře, ale on nic neví, takže je to minimálně hodně divné, ne?

• Citovat
  • Upravit
3232
@zoidberg píše: Ok, USA si škrtám :mrgreen: Já už mám naštěstí rozeseto :lol: Už bych bez testů do rodičovství nešel 8)

neboj, ony evropske feminisky nezustanou pozadu, az jim dojde, jak je to perfektni zakon, pak budes bez sanci, :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 12:56
@Krakora2 píše:
Jo jako manželova intuice? To si nemyslím. Možná také „podle sebe soudím tebe“…
Navíc po více než 3 letech je to zvláštní, že to nešlo a najednou ano…už jsem psala paradox života, zřejmě nám to zachránilo manželství.
Jinak ani za něho bych nedala ruku do ohně, že on nikdy neujel… Před hodně lety jsem měla podezření…možná i důkaz, že zahnul s bývalou, ale zatloukal, zatloukal, zatloukal…časem jsem radši zapomněla…neptala se, nepátrala…stejně by to k ničemu nevedlo. Dlouhodobý vztah si vzhledem k jeho denní náplni neumím představit, jedině, že by měl klon.

Tak klidně si to tak můžeš říct, skóre je vyrovnané a jedeme dál s čistým štítem..

• Citovat
  • Upravit
17306
28.4.15 12:59
@Pesimista píše:
neboj, ony evropske feminisky nezustanou pozadu, az jim dojde, jak je to perfektni zakon, pak budes bez sanci, :zed: :zed: :zed: :zed:

Však on si snimi Islám za pár dekád poradí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria