Nevěrná :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
27.4.15 21:21
@Krakora2 píše:
S tím anonymem už je to jedno.
Jinak s tím dítětem…kdo nezažil, nepochopí. Víc než tři roky stresu, že to nejde…CAR, vyšetření, inseminace, laparoskopie, psycholožka…užili jsme si oba. Zadařilo se, když jsme oba přemýšleli o rozvodu, že už to nikam nevede…no paradox života, jak jsme se potom navzájem svěřili. Jak už jsem psala, stmelilo nás to, jinak nevím, jak by to dopadlo…jakoby to přišlo v ten správný čas. A s tím, že když nebude dítě, že jdeme od sebe…partner měl pocit, že pro to nedělám dost…na adopci jsme se shodli, že ne a mít nebo nemít děti je životní rozhodnutí.

Ne nadarmo se říká, že všechno zlý je k něčemu dobrý. Mě v životě nejvíc pomohly právě situace, kdy jsem ryla čumákem v zemi. Chyby děláme všichni, někdo takový, jiný makový, dokonalý nejsme nikdo, ač se tu tak někteří rádi tváří :lol: Zapomeň na to, že se to stalo a užívej si to hezký co ti teď život servíruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.4.15 22:13

Ahoj, ta šance, že by mimi nebylo partnera se mi zdá téměř nulová. Sama jsem jednou podvedla, byl to absolutní zkrat, mám obrovské štěstí, že mám tu nejlepší druhou polovičku na světě, hodně jsme si toho uvědomili a vyjasnili… A hle, nikdy jsem nebyla šťastnější. Přála bych ti, aby i tebe taková chyba posunula někam dál. Těš se z miminka a zbytečně se nestresuj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.15 22:15
@terien píše:
Ne nadarmo se říká, že všechno zlý je k něčemu dobrý. Mě v životě nejvíc pomohly právě situace, kdy jsem ryla čumákem v zemi. Chyby děláme všichni, někdo takový, jiný makový, dokonalý nejsme nikdo, ač se tu tak někteří rádi tváří :lol: Zapomeň na to, že se to stalo a užívej si to hezký co ti teď život servíruje.

Souhlasim. Ted je to cerstvy, tak to ma vetsi dopad, ale cas to vyléčí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 08:13

Nejpozději po porodu se určitě potvrdí, že je podobný na partnera, on se v miminku určitě pozná. Takže pokud to vydržíš do porodu, pak už se to snad uklidní… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.4.15 08:25

@a_n_d_y045

A kdyby se nepoznal, tak je holt po mamince nebo nějakém stryckovi, a pak, ze nevěra mužská i ženská je stejná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
28.4.15 08:51
@pohledzdruhestrany píše:
@a_n_d_y045A kdyby se nepoznal, tak je holt po mamince nebo nějakém stryckovi, a pak, ze nevěra mužská i ženská je stejná :)

Není stejná, samozřejmě že ta mužská je mnohem horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 09:15
@pohledzdruhestrany píše:A kdyby se nepoznal, tak je holt po mamince nebo nějakém stryckovi, a pak, ze nevěra mužská i ženská je stejná :)

Přesně tak, není čeho se bát :palec: :D. I když vycházím hlavně z toho, že to fakt bude toho partnera… Protože nevím původ milence, tak to bych si jinak nedovolila… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 09:17
@zoidberg píše:
Není stejná, samozřejmě že ta mužská je mnohem horší :mrgreen:

Njn :D, ale tak samozřejmě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakora2
28.4.15 09:26

Vy si z toho děláte srandu :jazyk:, ale mě už z toho hrabe. :zed:
Jinak děkuji všem za reakce.
Proč by byla mužská nevěra horší? Podle mě je to nastejno, i když ti chlapi to přece jen dokážou líp rozdělit city vs. sex. Horší a bolestivější jsou dlouhodobé paralelní vztahy…
U mě to byla jednorázovka bez jakéhokoliv významu, která se nebude opakovat. No zpátky už to bohužel nevezmu…

• Citovat
  • Upravit
21111
28.4.15 10:51

@Krakora2

Promin, nechci rejt, ale ty jsi důkazem, ze ženská nevěra je horší, stačilo pár dni a manžel mohl investovat své rodičovské city do dítěte někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
28.4.15 11:00
@pohledzdruhestrany píše:
@Krakora2Promin, nechci rejt, ale ty jsi důkazem, ze ženská nevěra je horší, stačilo pár dni a manžel mohl investovat své rodičovské city do dítěte někoho jiného.

Brrr, to je asi nehorší noční můra každého chlapa :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
28.4.15 11:00

@pohledzdruhestrany - souhlasím, je to šílený- chudák manžel. Co když bude mít kukačku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.4.15 11:06

@zoidberg

Nejhorší je, jak v něm vidíš kus sebe samyho, při výchově na to koukas často optikou chápání sam sebe a za x let zjistís, zes byl úplně vedle, a dítě neprojevovalo tvoje geny, ale geny souseda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakora2
28.4.15 11:11

No měla jsem víc štěstí než rozumu, když už jsem byla v době úletu těhotná.
Pokud bych si nebyla jistá, asi bych to neustála a přiznala se. :nevim: Je to lepší, než když se to provalí časem.
Jinak předpokládám, že ten můj si i tak nechá udělat testy. Důvěřuj, ale prověřuj. :oops: Úlet by mi možná odpustil, kukačku ne.

• Citovat
  • Upravit
21111
28.4.15 11:36

@Krakora2

Trochu drsnej způsob antikoncepce (tehotenstvi) pro sex s milencem :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí