Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krakora2 píše:
S tím anonymem už je to jedno.
Jinak s tím dítětem…kdo nezažil, nepochopí. Víc než tři roky stresu, že to nejde…CAR, vyšetření, inseminace, laparoskopie, psycholožka…užili jsme si oba. Zadařilo se, když jsme oba přemýšleli o rozvodu, že už to nikam nevede…no paradox života, jak jsme se potom navzájem svěřili. Jak už jsem psala, stmelilo nás to, jinak nevím, jak by to dopadlo…jakoby to přišlo v ten správný čas. A s tím, že když nebude dítě, že jdeme od sebe…partner měl pocit, že pro to nedělám dost…na adopci jsme se shodli, že ne a mít nebo nemít děti je životní rozhodnutí.
Ne nadarmo se říká, že všechno zlý je k něčemu dobrý. Mě v životě nejvíc pomohly právě situace, kdy jsem ryla čumákem v zemi. Chyby děláme všichni, někdo takový, jiný makový, dokonalý nejsme nikdo, ač se tu tak někteří rádi tváří
Zapomeň na to, že se to stalo a užívej si to hezký co ti teď život servíruje.
Ahoj, ta šance, že by mimi nebylo partnera se mi zdá téměř nulová. Sama jsem jednou podvedla, byl to absolutní zkrat, mám obrovské štěstí, že mám tu nejlepší druhou polovičku na světě, hodně jsme si toho uvědomili a vyjasnili… A hle, nikdy jsem nebyla šťastnější. Přála bych ti, aby i tebe taková chyba posunula někam dál. Těš se z miminka a zbytečně se nestresuj. ![]()
@terien píše:
Ne nadarmo se říká, že všechno zlý je k něčemu dobrý. Mě v životě nejvíc pomohly právě situace, kdy jsem ryla čumákem v zemi. Chyby děláme všichni, někdo takový, jiný makový, dokonalý nejsme nikdo, ač se tu tak někteří rádi tváříZapomeň na to, že se to stalo a užívej si to hezký co ti teď život servíruje.
Souhlasim. Ted je to cerstvy, tak to ma vetsi dopad, ale cas to vyléčí ![]()
Nejpozději po porodu se určitě potvrdí, že je podobný na partnera, on se v miminku určitě pozná. Takže pokud to vydržíš do porodu, pak už se to snad uklidní… ![]()
A kdyby se nepoznal, tak je holt po mamince nebo nějakém stryckovi, a pak, ze nevěra mužská i ženská je stejná ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
@a_n_d_y045A kdyby se nepoznal, tak je holt po mamince nebo nějakém stryckovi, a pak, ze nevěra mužská i ženská je stejná
Není stejná, samozřejmě že ta mužská je mnohem horší ![]()
@pohledzdruhestrany píše:A kdyby se nepoznal, tak je holt po mamince nebo nějakém stryckovi, a pak, ze nevěra mužská i ženská je stejná
Přesně tak, není čeho se bát
. I když vycházím hlavně z toho, že to fakt bude toho partnera… Protože nevím původ milence, tak to bych si jinak nedovolila… ![]()
@zoidberg píše:
Není stejná, samozřejmě že ta mužská je mnohem horší
Njn
, ale tak samozřejmě!
Vy si z toho děláte srandu
, ale mě už z toho hrabe. ![]()
Jinak děkuji všem za reakce.
Proč by byla mužská nevěra horší? Podle mě je to nastejno, i když ti chlapi to přece jen dokážou líp rozdělit city vs. sex. Horší a bolestivější jsou dlouhodobé paralelní vztahy…
U mě to byla jednorázovka bez jakéhokoliv významu, která se nebude opakovat. No zpátky už to bohužel nevezmu…
Promin, nechci rejt, ale ty jsi důkazem, ze ženská nevěra je horší, stačilo pár dni a manžel mohl investovat své rodičovské city do dítěte někoho jiného.
@pohledzdruhestrany píše:
@Krakora2Promin, nechci rejt, ale ty jsi důkazem, ze ženská nevěra je horší, stačilo pár dni a manžel mohl investovat své rodičovské city do dítěte někoho jiného.
Brrr, to je asi nehorší noční můra každého chlapa ![]()
@pohledzdruhestrany - souhlasím, je to šílený- chudák manžel. Co když bude mít kukačku???
Nejhorší je, jak v něm vidíš kus sebe samyho, při výchově na to koukas často optikou chápání sam sebe a za x let zjistís, zes byl úplně vedle, a dítě neprojevovalo tvoje geny, ale geny souseda.
No měla jsem víc štěstí než rozumu, když už jsem byla v době úletu těhotná.
Pokud bych si nebyla jistá, asi bych to neustála a přiznala se.
Je to lepší, než když se to provalí časem.
Jinak předpokládám, že ten můj si i tak nechá udělat testy. Důvěřuj, ale prověřuj.
Úlet by mi možná odpustil, kukačku ne.
Trochu drsnej způsob antikoncepce (tehotenstvi) pro sex s milencem ![]()