Spokojenost se sexuálním životem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.5.14 14:25
@Davidgsx píše:
Také mám hooodně rád sex, ale když jsem to měl s přítelkyní každý den i několikrát denně, tak jsem toho měl už také dost. Teď ho máme 4×-5× týdně a vyhovuje nám to oběma. :think: :think:

To je nejdůležitější věta: vyhovuje nám oběma, to, kolikrát je to týdně, je až druhořadé. Mně zase vyhovuje naše nepravidelnost, někdy třeba taky 4×-5× týdně a někdy 2 týdny nic, protože nevyjde ani čas, ani chuť a nikdo na nikoho netlačí a nikdo se neuráží. S prvním mužem jsem to měla tak, že pokud jsem nechtěla, tak jsem to hned poznala na jeho chování.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.14 08:37

Anonymni 14:25 Jiste, ze nejdulezitejsi je to, ze to vyhovuje oboum.Ale mne se zda, ze u nas „to vsechno“ kolem sexu moc rychle nejak vysumelo…Nezrazim se, ale nejsem klidna a mam brouka v hlave…S

• Citovat
  • Upravit
3968
12.5.14 13:35

spíše nespokojenost

Obecně panuje spíše nespokojenost, ovšem je to zcela běžné. Sexualita je podle všech faktů nastavena hlavně k upřednostnění rozmnožení, než k dosažení dokonalé a kompatibilní oboustranné rozkoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.5.15 23:22

Naordinuj si testosteron a přítel ti nebude stačit. :mrgreen: To je samozřejmě jen legrace, holka s knírkem taky není zrovna cool. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí