Spokojenost se sexuálním životem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
669
7.8.13 21:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky je mi neco pres dvacet a mam problemy se sexem nevim nejak me to nepritahuje.Ne ze bych nemela rada sex taky mam chut.Partner je milovnikem sexu takze to ode me pozaduje skoro porad ale ja na to nejak nejsem.Nevim co to semnou je.Muze to byt treba to ze me az tak partner nepritahuje nebo jsem frigidni??Trapi me to,poradite??

Frigidní určitě nejsi… u žen se sexuality probouzí později a druhá věc je jestli tě tvůj partner vzrušuje… třeba tam není ta správná chemie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.8.13 21:30

Ahoja pred rokem a pul jsem byla v podobne situaci, zjistila jsem ze to mam z dlouhodobeho uzivani antikoncepce, pak sem na ni zapomnela a neresila to az budu mit priste kramy tak zase najedu, jenze se mi rozhodil cyklus a kramy stale nikde a ja hodne naruziva, tak jsme jeli s kondomama no a pak uz jen ze jsem tehotna protoze ropl kondom a postinor nezabral, takze zkus zmenit antikoncepci protoze vynechani je zradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.13 21:18

Mne teda pripada zvlastni byt s nekym, o kom dokazi rict, ze me nepritahuje :-( Tahle vec, mi ve vzthu prijde docela zasadni…
Jinak mne osobne, sex ve 20 ti, tak nejak extra nic moc nerikal, ted o 15 let pozdeji, jsem mu na chut prisla a „chci ho“ :-) Takze za mne si myslim, ze k tomu muzes teprve „dospet“ :) jestli s pritelem, ktery Te nepritahuje, tot otazka…:-() L

• Citovat
  • Upravit
26.12.13 21:52

Ahojky ja by som potrebovala asi radu :/ menzes mi začal 23. 12 a včera 25. sa mi to celkom zastavilo celý den ani kvapka zo mna nevitiekla a teraz večer po pohlavnom styku mi trošičku symbolicky tečie krv len ked sa utriem má s tím niekto skusenosť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.14 09:52

Spokojený sex

Obnovuji diskuzi na téma sex, je tu někdo, kdo je naprosto spokojený se sexuálním životem? Já jo a občas bych si chtěla o tom popovídat, bohužel mám kolem sebe v mé věkové kategorii (kolem 35) většinou kamarádky, kterým to v sexu neklape (jejich muž si radši třeba otevře pivo, než by souložil). Já sex miluju, dá se říct víc než kdysi a ani dvě děti na tom nic nezměnily.

• Citovat
  • Upravit
9994
10.5.14 10:53

Jsem spokojená. Moc :) I po více než dvacetiletém vztahu. Ale na druhou stranu, rozebírat s kamarádkama to nepotřebuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.14 11:05

Jsem a nejsem. A presneji receno, sexu jsem prisla poradne na chut az ted, s nynejsim pritelem a to tak, ze ho sama vyzaduji a mohla bych ho mit klidne denne.Coz u mne do „nedodavna“ neexistovalo. Proste sex me s nim neskutecne bavi a uzivam si ho, a je mi vestinou uplne jedno, ze jsem utahana z prace, nebo ze do ni druhy den brzy vstavam.Ale pritel ho v posledni dobe dost omezil…Proto ta odpoved jsem i nejsem :) S.

• Citovat
  • Upravit
1224
10.5.14 11:26
@Paoloska píše:
Jsem spokojená. Moc :) I po více než dvacetiletém vztahu. Ale na druhou stranu, rozebírat s kamarádkama to nepotřebuju ;)

přesně tak, taky jsem spokojená a rozebírat s ostatníma to nemusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
10.5.14 11:31
@Anonymní píše:
Jsem a nejsem. A presneji receno, sexu jsem prisla poradne na chut az ted, s nynejsim pritelem a to tak, ze ho sama vyzaduji a mohla bych ho mit klidne denne.Coz u mne do „nedodavna“ neexistovalo. Proste sex me s nim neskutecne bavi a uzivam si ho, a je mi vestinou uplne jedno, ze jsem utahana z prace, nebo ze do ni druhy den brzy vstavam.Ale pritel ho v posledni dobe dost omezil…Proto ta odpoved jsem i nejsem :) S.

Možná toho sexu je už na něj moc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.14 12:47
@Davidgsx píše:
Možná toho sexu je už na něj moc :mrgreen: :mrgreen:

I to je to, cemu nejak nerozumim.Mam to tak, jak si me to on naucil :) Na zacatku byl v tomhle velmi aktivni a sex jsme meli casto a tak nejak neprimo se i „prezentoval“, jako ze ho ma rad casto…S

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.14 12:58
@Paoloska píše:
Jsem spokojená. Moc :) I po více než dvacetiletém vztahu. Ale na druhou stranu, rozebírat s kamarádkama to nepotřebuju ;)

No, doslova to rozebírat taky nemusím, ale u jedné kamarádky vím, že téma sex nemůžu téměř ani nakousnout, protože ona je z toho docela smutná, i když si i umí občas udělat srandu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.14 12:59
@Anonymní píše:
I to je to, cemu nejak nerozumim.Mam to tak, jak si me to on naucil :) Na zacatku byl v tomhle velmi aktivni a sex jsme meli casto a tak nejak neprimo se i „prezentoval“, jako ze ho ma rad casto…S

Nejspíš se i toho častého sexu dá přejíst, stejně jako výborného jídla, pokud je denně :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.14 13:26
@Anonymní píše:
Nejspíš se i toho častého sexu dá přejíst, stejně jako výborného jídla, pokud je denně :think:

Ale zase to neni tak, ze bych ho denne „znasilnovala“, maximalne neco zkusim a kdyz vidim, ze se mu proste nechce, necham toho.Neni to tak, ze bych si neco vynucovala.Ale prijde mi to divne v tom, kdyz se prezentoval, jako nekdo ma sex rad a potrebuje ho hodne…A vzdycky jsem si podle chlapskych reci myslela, ze chlapi chteji zenske, ktere chteji sex…:) S

• Citovat
  • Upravit
132
10.5.14 14:06
@Anonymní píše:
Ale zase to neni tak, ze bych ho denne „znasilnovala“, maximalne neco zkusim a kdyz vidim, ze se mu proste nechce, necham toho.Neni to tak, ze bych si neco vynucovala.Ale prijde mi to divne v tom, kdyz se prezentoval, jako nekdo ma sex rad a potrebuje ho hodne…A vzdycky jsem si podle chlapskych reci myslela, ze chlapi chteji zenske, ktere chteji sex…:) S

Také mám hooodně rád sex, ale když jsem to měl s přítelkyní každý den i několikrát denně, tak jsem toho měl už také dost. Teď ho máme 4×-5× týdně a vyhovuje nám to oběma. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.14 14:23
@Davidgsx píše:
Také mám hooodně rád sex, ale když jsem to měl s přítelkyní každý den i několikrát denně, tak jsem toho měl už také dost. Teď ho máme 4×-5× týdně a vyhovuje nám to oběma. :think: :think:

Na nekolikrat denne u nas fakt nedochazi, ani jsem nikdy nechtela ;-) Ale mit ho s nynejsim pritelem 4-5krat tydne, jsem maximalne spokojena…S

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky