Spokojenost se sexuálním životem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.7.10 20:24

Ahoj holky ja vam dekuji za kazdou odpoved.Zkusim si s nim vazne promluvit je to meho syna tata a nechci ho ztratit tak se bojim ze to treba nepochopi.Muj partner neni prvni je fakt ze s mim expritelem me to bavilo vice.Jinak zadnou antikoncepci neberu.Kdyz se milujem tak me uspokoji ale jde proste o to ze me staci klidne jednou za 14 dni a to pritelo v zadnem pripade ne.Ale jeste jednou vam dekuji.

• Citovat
  • Upravit
8911
27.7.10 22:29

Hele, ale to jsi neříkala, že máš dítko. To bych řekla mění zásadně situaci. Já co se týče sexu, tak jsem od porodu (skoro před 2 lety) v této oblasti poměrně dost marná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
10.6.12 13:05

Ahoj..Mam podobny problem..S pritelem jsem 2 roky a mame 3 mesisni mimi.Pred otehotnenim me s nim sex bavil moc,ale ted to nejak casto nepotrebuju..Porad mi rika,ze se mi asi ten sex s nim nelibi,ale to neni pravda..jen by mi to taky stacilo jednou za 14 dni..Taky jak uz tady nekdo psal,tak se me pta jestli chci dneska sex a po tyhle vete uz ani ne..Taky bych rada aby prisel a sel rovnou na vec a ne se me na to ptal..Docela me to mrzi,ale taky nevim co s tim :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
29.12.12 00:36

@puppys jen tak vedle od tématu… máš uplně nádhernou fotku a ty šaty krásná ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.13 16:45

Ahoj holky, před porodem jsem milovala sex, ale co se mala narodila ho moc nemusím.
Když mám sex s přítelem, tak ani necitim jeho penis, a nudím se při tom, asi sem nějak vadna.

• Citovat
  • Upravit
1265
13.1.13 16:50

Pokud tě sex baví, tak nejsi frigidní. to, jestli tě přítel moc nepřitahuje, musíš vědět ty sama…nebo máš prostě menší potřebu sexu. taky ho nemusím mít denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
14.1.13 09:09

holky ve 20ti

Nad malou sexuální aktivitou holky kolem 20 (malá touha, nepřítomnost orgasmu) se není nutno nějak moc pozastavovat. Ženská křivka a vývoj sexuality v průběhu let života jsou totiž zcela odlišné od muže.

• Citovat
  • Upravit
6388
14.1.13 09:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky je mi neco pres dvacet a mam problemy se sexem nevim nejak me to nepritahuje.Ne ze bych nemela rada sex taky mam chut.Partner je milovnikem sexu takze to ode me pozaduje skoro porad ale ja na to nejak nejsem.Nevim co to semnou je.Muze to byt treba to ze me az tak partner nepritahuje nebo jsem frigidni??Trapi me to,poradite??

Jednu dobu jsme to měla taky, zašla jsem k doktorovi a zjistil mi málo estrogenu, šupl mi injekci a vše se krásně srovnalo :potlesk:
A jinak, když máš chut, tak frigidní nejsi, spíš vidím problém v tom, že přítel to chce často-z toho budou dohady. Sveřila ses mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
14.1.13 09:36
@aiesha píše:
Ahoj..Mam podobny problem..S pritelem jsem 2 roky a mame 3 mesisni mimi.Pred otehotnenim me s nim sex bavil moc,ale ted to nejak casto nepotrebuju..Porad mi rika,ze se mi asi ten sex s nim nelibi,ale to neni pravda..jen by mi to taky stacilo jednou za 14 dni..Taky jak uz tady nekdo psal,tak se me pta jestli chci dneska sex a po tyhle vete uz ani ne..Taky bych rada aby prisel a sel rovnou na vec a ne se me na to ptal..Docela me to mrzi,ale taky nevim co s tim :( :nevim:

Jak už jsem psala, zajdi k dr po porodu můžeš mít málo estrogenu-já to tak měla a vše už je ok, udělá ti krevní obraz a určitě se to spraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
18.7.13 11:19

Po vysazení antikoncepce jsem byla jak utržená ze řetězu, jinak taky na sex moc chuť nemám…věřím, že je to práškama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
18.7.13 13:33

uklidnění

Můžu tě uklidnit. Jsi prostě zatím pouze „mladá“. Ženská sexualita se narozdíl od mužské rozvíjí naplno mnohem mnohem později. Ale zase mnohem déle vydrží, nežli mužská. Takže hlavu vzhůru a klid. Ještě si užiješ.

• Citovat
  • Upravit
Zdennnka
28.7.13 18:49

A kam ti to dělá? Pokud fakt do análu teploměrem, tak mi to nepřijde zas tak normální, zvlášť pokud je v něm rtut

• Citovat
  • Upravit
144
7.8.13 21:13

@natiova opožděně ale opravdu moc děkuji :-) omlouvám se já sem už moc nechodím ;-)

Příspěvek upraven 07.08.13 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
7.8.13 21:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky je mi neco pres dvacet a mam problemy se sexem nevim nejak me to nepritahuje.Ne ze bych nemela rada sex taky mam chut.Partner je milovnikem sexu takze to ode me pozaduje skoro porad ale ja na to nejak nejsem.Nevim co to semnou je.Muze to byt treba to ze me az tak partner nepritahuje nebo jsem frigidni??Trapi me to,poradite??

Frigidní určitě nejsi… u žen se sexuality probouzí později a druhá věc je jestli tě tvůj partner vzrušuje… třeba tam není ta správná chemie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.8.13 21:30

Ahoja pred rokem a pul jsem byla v podobne situaci, zjistila jsem ze to mam z dlouhodobeho uzivani antikoncepce, pak sem na ni zapomnela a neresila to az budu mit priste kramy tak zase najedu, jenze se mi rozhodil cyklus a kramy stale nikde a ja hodne naruziva, tak jsme jeli s kondomama no a pak uz jen ze jsem tehotna protoze ropl kondom a postinor nezabral, takze zkus zmenit antikoncepci protoze vynechani je zradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí