Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,jsem úplně v prdeli,po 5 letech od nás přítel odešel a nechal mě i 9 měsíčního kluka samotný.Ze dne na den.Šel v sobotu na oslavu,tam ulítl s nějakou slepicí a uvědomil si,že rodinu nechce
.Kdyby jsme měli před tím problémy nebo něco,ale všechno bylo opravdu v pohodě.Jsem úplně na dně,nechápu to
Tak to je mi strašně moc líto a nevim, co na to napsat. Snad jen to, že je to nezodpovědnej kokot a tobě posílám hodně síly.
To mi hlava nebere. Těžko Tě utěšit. Bolí to určitě moc. Možná je lepší, že si to uvědomil a odešel teď, než kdyby jste se začali trápit oba, zahybal tajně a pak se to přenášelo na malého. Jenže v takových situacích je každá rada drahá. Moc Ti to nepomohla, viď? ![]()
dávám bolševikovi měsíc a ještě bude prstíčkem hrabat..
Posílám lepší náladu a drž se ![]()
Nevim co mám dělat,ani mi to nevysvětlil prostě nic.Nevim co jsem udělala špatně,nejhorší je,že ho miluju a nedokážu si život bez něj představit ![]()
Tak to snad ani není možné
Musel se opravdu zbláznit, jinak to nevidím. Rozhodně k té dotyčné ale nemůže cítit to, co k tobě (za pár hodin ji nepozná), takže typuji, že brzo přikluše zpátky domů i s prosíkem ![]()
Nejhorší je,že se podívám na Dana a vidim jeho.Nemám na nic náladu a pořád brečim.Je to nefér vůči prckovi.Snažim se být v pohodě kvúli němu,ale nejde mi to
Pět let v životě zase není tak krátká doba, byť jak jsi anstínila, nebylo to zrovna růžový,a le to nikde … nevěřím, že náhle po jedné noci si uvědomil, že chce žít jako když mu bylo 18 - 20 … teda to by chtěl skoro každej,a le to prostě už nejde … ono mu to dojde! Nevěřím tomu že „slepice“ je tak úžasná bohyně, že s ní zůstane navěky. Akorát, pokud ona slepice nebyla náhoda a úlet ......
Je to blb.
Drž se, holka.
Je to korunovanej blb!!!!
Tak to je teda síla
. Je to nezodpovědný sobec
. Dál se raději vyjadřovat nebudu, nebo bych byla sprostá
.
To je mi moc líto,ale přikláním se k názorům ostatních je to blb a brzo se vrátí s prosíkem
A to si zbalil věci a odešel k ní?Komunikuje s tebou?
já.když jsem zjistila,že si třeba přítel píše s jinou,nebo taky hodně často s bejvalkou,nenechala jsem to přerůst v nic většího,protože nikdy nevíš,ae hned jsem rázně zakročila,zavolala jsem jí,nebo napsala sms nebo email.Vždycky toho nechali.
Asi bych ti poradila to samé.Spoj se s ní a vytmav jí to,že ti tahá muže od rodiny.Buď to pomůže nebo se znemožníš.Je to risk,ale já bych to udělala.
Ahoj.Tohle snad ani není možné.!
Ze dne na den?To je fakt …!
Nezodpovědnej!
Jak ti tohle mohl udělat po 5-ti letech a navíc s mrnětem?
Nemám slov.A ani radu.Jen držím pěsti,ať to všechno dobře dopadne.
Nebude to jednoduché,mu odpustit,pokud přileze.Teď jde o to,ž kdyby se vrátil,jestli bys mu tu nevěru odpustila. ![]()
To už jsem udělala
,ale je to mladá pipka.Akorát je to asi víc dalo dohromady.On se mnou vůbec nekomunikuje.Já jsem se vrátila k rodičům.
Hele, pokud jde o dite, je to tak skoro lepsi, takto male dite se te tisickrat za den nepta, kdy prijede tatinek, kde je tatinek. Rychle si zvykne, ze ten pan se ukaze jednou za tyden, za dva a nebude po nem truchlit.
Nicmene si myslim, ze mu zkratka ruplo v kouli a ze stejne tak rychle si uvedomi, ze je dement a ze vas ma oba rad. A pokud se opravdu ridi takto zkratkovitym jednanim a nevrati se, tak neni o co stat, na takoveho cloveka pak neni spoleh.
Laska k cloveku, ktery dejde boli, boli to moc a clovek ma pocit, ze pada do prazdna a nema ceho se chytit, ale casem to prejde, otupi a nakonec zmizi. Jen to bude nejakou dobu trvat. ![]()
Naprosto to nechápu. Určitě je to chlapský úlet, něco mu zahrálo na citlivou strunku a po čase mu dojde, že užívat si není všechno. Přece není možné, aby to tímhle skončilo.
Drž se, nevím, jak bych tě povzbudila, i když bych ráda, musí to být hrozné, přeju ti hodně síly na překonání toho nejhoršího a fakt moc věřím, že se vrátí.
Ahoj,předem posílám síly…věřím,že se vrátí a pak bych mu to dala sežrat
Nechápu,že ze dne na den
Kort když bylo doma všechno v pohodě,prostě viděl jak je život krásnej bez závazků a najednou vás nepotřebuje???Nakopat někam.Je to fakt idiot
![]()