Bezmoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5907
27.7.10 11:08

Tak to je my líto,drži palečky,aby bylo líp.Co poradit,co si zkusit promluvit?Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
27.7.10 11:10
čičinka píše:
Hele, pokud jde o dite, je to tak skoro lepsi, takto male dite se te tisickrat za den nepta, kdy prijede tatinek, kde je tatinek. Rychle si zvykne, ze ten pan se ukaze jednou za tyden, za dva a nebude po nem truchlit.

Nicmene si myslim, ze mu zkratka ruplo v kouli a ze stejne tak rychle si uvedomi, ze je dement a ze vas ma oba rad. A pokud se opravdu ridi takto zkratkovitym jednanim a nevrati se, tak neni o co stat, na takoveho cloveka pak neni spoleh.

Laska k cloveku, ktery odejde boli, boli to moc a clovek ma pocit, ze pada do prazdna a nema ceho se chytit, ale casem to prejde, otupi a nakonec zmizi. Jen to bude nejakou dobu trvat. :-(

pod tohle se můžu jen podepsat.. a určitě bych mu jen tak neodpouštěla, aby si nebyl jistý, že tě má jistou a že to může kdykoli zopakovat… jako poslední dobou je takových srabíků všude hrozně moc - kamarádku takový jeden nechal měsíc před svatbou, už se z toho docela dostavá.. takže držím palce ať to dopadne co nejlíp pro vás!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.7.10 11:13
pod tohle se můžu jen podepsat.. a určitě bych mu jen tak neodpouštěla, aby si nebyl jistý, že tě má jistou a že to může kdykoli zopakovat… jako poslední dobou je takových srabíků všude hrozně moc - kamarádku takový jeden nechal měsíc před svatbou, už se z toho docela dostavá.. takže držím palce ať to dopadne co nejlíp pro vás!! :palec:

jj,nějak moc párů se teď rozchází,nějak tomu nerozumím,taky je toho v mém okolí plno ¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
27.7.10 11:17

Ahoj, je mi to moc a moc líto. Vůbec nevím co bych dělala já v takové situaci. Takový člověk je opravdu blb a nestojí ani za slzičku. JEn víš opravdu že to byl úlet až teď o víkendu? Se mi to moc nezdá, že by to tak náhle začal a kvůli tomu skončil po 5ti letech vztah.
Být tebou, tak bych se před ním moc neztrapňovala, nekomunikovala s ním, snažila se být silná, pokud je to možné, dítě bych nechala u rodičů a vypadla někam s kámoškama třeba na týden, víkend si odpočinout, srovnat myšlenky.. A po návratu bych začala jednat, tím myslím na úřadech o péči dítěte,o výživném, případně o návštěvách otce. Aby viděl, že jde opravdu do tuhého. Buď by mu to docvaklo,že třeba nebude vídat syna, bude muset na něj platit atd..nebo se opravdu vrátit nechce a stáhl by se do ústraní. Určitě bych se ale nedoprošovala, takový :pocitac: si to ani nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
27.7.10 11:34

Tak to je síla. Je to nedospělý blb, který nestojí ani za myšlenku. Pokud kvůli jednomu vzplanutí opustí vlastní dítě a zahodí pětiletý vztah, tak bych vážně uvažovala o tom, že ho nechci zpátky i kdyby přilezl po břiše.
Určitě bych souhlasila s tím, co psala Farllin, nechat si všechno projít hlavou, nevolat mu, neztrapňovat se a za týden začít jednat. Má dítě, tak ať na něj platí a ať zjistí, že to bereš vážně a že si nemůže jen tak odejít zablbnout k jiné a pak se vrátit domů k ženě a teplé večeři :cert: Třeba mu to pak docvakne.
Posílám hodně sil, určitě to teď nemáš snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.7.10 11:48

Ahojky,
taky posílám hodně hodně síly :srdce: :srdce: :srdce:

Já tedy na Tvém místě bych se pěkně oblíkla, nalíčila, někde si na něj počkala a chtěla vysvětlení. To přece nejde jen tak opustit ženu s dítětem, je to pěknej blb. I kdyby přišel zpátky, já bych ho už nechtěla, takovej chlap je k ničemu. Časem se stím vyrovnáš a najdeš někoho, kdo Tě bude opravdu milovat. Tomu tvýmu to určitě brzy dojde, páč ňáká mladá slepice si s nim chce chcilku užít a pak se na něj vykašle, určitě se jí nebude chtít mu prát a vařit…

Až s ním budeš mluvit, tak hlavně v klidu a s nadhledem, zkus před ním nebrečet, snažila bych se zůstat chladně v pohodě protože tím dřív se chytne za nos. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
27.7.10 11:48
Lizbeth píše:
dávám bolševikovi měsíc a ještě bude prstíčkem hrabat..
Posílám lepší náladu a drž se :mavam:

Naprostý souhlas. Zdar a sílu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.7.10 11:58
jj,nějak moc párů se teď rozchází,nějak tomu nerozumím,taky je toho v mém okolí plno ¨

Nám lidem nějak nedochází, zvláště v dnešní době, že mít fungující vztah jaksi není zadarmo. Že nejdřív je dřina, obětavost, obrovská trpělivost a teprve jako výsledek práce a někdy skoro až za odměnu je teprve to, co tak ěnjak všichni chtějí - ta pohodička doma ..... že to nejde koupit v supermarketu, zajít si na to do multikina ..... a někteří jsou z toho vykolejení, že chtěli něco jiného a ono to tak není … že ten život je tak něco příšernýho, tak posr … co to je??? Nedokážou se radovat z maličkostí, chtějí vše a myslí si, že za to, že nejsou spokojeni, může ten druhý ..... Místo toho, abychom se učili spolu žít a vycházet (nemusí a nebude!!! být každý den posvícení, častěji to bude o bramborách na loupačku!!! , vždyť si přece slibujeme do smrti v dobrém i ve zlém,) a když přijde jen trochu toho špatného, už to hrotíme …

V případě zakladatelky si taky myslím, že mladého pána zaskočil trochu fakt, že byl dokonce - považte - vystrčen ze své pozice a ne jen že o něj není pečováno, ono se od něj chce, aby pracoval pro někoho jiného! Nemám teď na mysli samotný výdělek , myslím péči o matku a dítě, trpělivost, psychickou podporu … on to prostě nezvládl a myslí si naivně, že s jinou to bude jiné! No, co se týče toho mamahotelu, tak možná, ale dokud nepřijde dítě - to bude mladý pán opět zaskočen!!!!

Tohle nás měli ve škole učit. Připravit na to, že život není peříčko, a vztah už vůbec ne. Vztah není nic pěkného. Vztah je dřina. Ale stojí za to. Sakra, jo!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.7.10 12:01

Souhlasím se vším, co tu bylo napsáno.
Dneska se ti chlapi té zodpovědnosti tolik vyhýbají. Kde jsou ty časy, kdy byl jeden chlap vedle druhého, co měl zájem se postarat o rodinu a dělal co mohl. Jestli víte o nějakém místě, kde se takoví chlapi vyskytují, tak to napište veřejně:D.

Mě by zajímal důvod, proč odešel. Nemyslím si, že odešel přímo kvůli té slepici. A kdyby mu chybělo trošku víc svobody, pocit, že může někam vyrazit, zapít, pobavit se, tak není problém říct to parnerce. Možná chyběla komunikace z jeho strany?? Tak snad se to napraví a rozum dorazí a dojde mu to. Pak bych mu taky hned neskočila do náruče, ale já bych asi odpustila, pokud by ten důvod byl vysvětlitelný a přiznal by chybu. Jelikož vše se dá přeci vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
27.7.10 12:26

Evel

Lépe bych to nenapsala :potlesk: je to tak, pěkný vztah není jen tak, musí se hodně dávat, ne jenom brát. Je to o kompromisu, obětavosti, trpělivosti… Vždy však na obouch stranách!!! Když to oba chtějí, tak to dokáží, pak si člověk může vztah opravdu užívat… Ovšem také záleží na tom, jak si samy sebe ceníme a jaké máme představy o životě, v čem jsme schopny ustoupit a v čem už nééé… Dlouhodobě sleduji, že u plno párů se od sebe jeden od druhého dosti liší, nemají stejné zájmy, představy o budoucím životě a nebo nemají vůbec žádnou představu… Ono nějak bude… Bohužel se to řeší když už je pozdě… což je škoda… Trochu jsem odbočila od zakadatelky… myslím si, že její partner se brzy vrátí s prosíkem… Být zakladatelkou, tak zvážím, zda s takovým chlapem chci žít… Ale po pěti letech takhle náhle odejít, nechat tě tam s prckem a neřešit co ty… to je vážně moc… Měl by mít alespoň strach co ty, výčitky a tak, ale takhle to vypadá, že tam vůbec nejsou… Přeji Ti ať to dopadne co nejlíp ve Tvůj prospěch a jste s prckem zase šťastní :wink: Začni se více věnovat sama sobě, ukaž že jsi sama schopná se o tebe a dítě postarat, že jeho k životu nepotřebuješ a uvidíš, jak on se obrátí, pak bude záležet jen na tobě, zda o takového sobce budeš ještě stát. Protože, věř, že po světě chodí spousty chlapů. kteří si tě bude vážit… Teprve potom třeba poznáš, co je to krásná láska… moje oblíbené a vyzkoušené poříkadlo - něco zlého, pro něco dobrého… Hodně štěstí..... a omlouvám se jestli je to trochu nesrozumitelné, nějak jsem se tu do toho zamotala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.7.10 12:31

Emilie: zlaté písmo tvoje slova!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.7.10 12:41

Zakladatelko- a můžu se zeptat, jak se Vám do té doby věnoval? Pomáhal doma? Hrál si s malým?
Posílám moc síly a myslím na tebe. Máš to těžký. Ale já bych za ním nešla. Ale to proto, že jsem hysterka a viděl by, jak moc to bolí.

Sestřenka zažila něco hodně podobnýho. Manžel odešel večer do restaurace slavit narození dítěte kolegy s práce. ještě večer volal, že miluju, miluju.............. a ráno přišel, že ochází. Slečnu už měl asi chvíli před tím, jen byl dobrý herec. Jediný, čím byl podezřelý, bylo, že se začal hůř chovat k sestřenčiným dětem z prvního manželství. Odešel. Bylo to hrozný. do té doby milující 100pro otec i pro starší „cizí“ dvě děti. celá rodina jsme ho milovali. Nechápali jsme, jak se dá najít tak úžasnej mužskej.
Za pár týdnů se se slečnou rozešel a začal dolézat k sestřence a že se chce vrátit. .. No ta ho zpět nevzala. Ale ne proto, že měl ženskou a zblbl. Ukázalo se otho bohužel víc. Takže vy samosebou takhle dopadnout nemusíte.

Já věřím, že se vrátí. Ale jen tak bych neodpustila tento zkrat.
Moc na Tebe myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.7.10 12:44

Víte,mě zase přijde,že lidé moc neumí řešit problémy ve vztahu.Raději dělají,že problémy nejsou a přežívají a pak to najednou všechno bouchne a je KONEC.

My si doma řešíme problémy hned,ikdyž zvýšíme hlas,ale prostě máme pak zase hned jasno…

To bylo mimo mísu…

Taky se přikláním aby jsi mu pak nedala hned šanci k návratu,zasloužíš si hodnýho chlapa který se o vás bude starat :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
27.7.10 12:50

Holt, chce to mluvit, mluvit, mluvit, povídat si, povídat si,..Lidi už k sobě nechodí ani na návštěvu aniž by si předtím neposlali sms. A ve vztahu kolikrát se všechno taky řeší smskama. Ty akorát tak překroutí skutečnost. Jediná jejich výhoda je, že se dá za ně dokonale schovat. Je to sice mimo téma, ale nám teď třeba přišla i pozvánka na svatbu smskou. Docela jsem se nad tím zamyslela, kde to jsme..Já zvala na svatbu že jsem všechny objela, vytiskly jsme přáníčka, každému daly do ruky. Je to mimo mísu, chápu…Končím s polemizováním.
Zakladatelko, třeba je to poučení do příštího vztahu a pro všechny z nás..chce to opravdu si doma vše říkat, ať křičením nebo v klidu, ale bude potom jasno. I při výchově dítěte je důležité pro důvěru si vše říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
27.7.10 13:25

Napisu svuj nazor,byt me mozna za nej nekdo odsoudi.Pred par roky jsem se ocitla na druhe strane pribehu: byla jsem milenkou zenateho muze,ktery mel dve deti.Sest let a osm mesicu stare.Milovala jsem ho moc,ale nakonec jsem ho prave kvuli tem detem nechala.Vratil se k zene a pokracuji ve vztahu.Zacatek byl totozny z pribehem zakladatelky.Byli spolu sedm let a kvui me ji opustil po 14 denim vztahu.Ona to tehdy ustala a ted uz je to par let, jsou porad spolu, koupili byt a pokud vim, jsou spokojeni.Jak to tehdy rvalo srdce me nemuzu ani popsat,ale o to nejde.
Radim ti, pockej.Pokud ti za to stoji, hned nepal mosty a myslim si, ze se na 99 procent vrati.Utechou ti pak muze byt, ze ona bude trpet taky.A bude si pripadat daleko odkopnutejsi a ponizenejsi nez ty.Ver mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí