Bezmoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dankas
27.7.10 13:38

Metohle udelat chlap,tak by se mi tak zhnusil,ze bych ho ani videt nechtela.Hlavne nijak nedolizej,nepis a uz vubec s ni ne.Musi hosanovi dojit,ze se bez nej obejdes a bude litovat.Ale nemyslim si,ze by tu slecnu tam videl poprve.Vim,ze ho milujes,ale zaslouzi si to?

• Citovat
  • Upravit
4267
27.7.10 14:24

Tak mi to taky nedalo nereagovat.

Takže, dle mě je tu varianta A, že pokud to bylo opravdu tak, jak říkáš a byl to úlet ze den na den, tak mu to dojde a přileze zpět…zřejmě bych mu odpustila, ale asi bych ho víc skřípla s prací doma, s péči o malého a vůbec, ab neměl myšlenky na blbosti, když má rodinu…

pak je tu varianta B, že to teda nebylo ze den na den, ale trvá to už nějakou dobu, ale ted to nějak nevydržel a vše vylezlo na povrch…tu se to časem ukáže…bud dotyčná bude opravdová bohyně, ale dle mě stejně vy dva budete muset být v kontaktu už kvůli dítěti a to si myslím, ne každá milenka je schopná ustát, takže začne být třeba protivná, nebo bude dávat najevo, jak jí vadí, že se s tebou a dítetěm stýká a v tom případě se role možná obrátí, že bude radši s tebou, než s protivnou milenkou, která nedokáže pochopit, že on MUSí být i s vlastním dítětem…no a časem se třeba vrátí, protože mu vše dojde… …nebo bude bohužel milenka tak dobrá, že bude chápavá a vůbec, že prostě bude raději s ní než s váma a začne postupem času s váma být méně a méně, až to třeba omezí jen na peníze na účtě…

Snad mě ted neukamenujete, toť jen můj pohled na věc, jak by se to mohlo vyvinout…

Každopádně, kdyby to opravdu dopadlo až tak nejhůř, že by se o tebe a malého přestal zajímat, tak zas věř, že za to prostě nestál a byl to blbec…
Z mé vlatsní zkušenosti ( zustala jsem sama v 5.měsíci těhotenství týden před Vánocema-takže moc dobře vím, jak se ted asi cítíš) to bolí strašně moc a budeš neustále doufat a malovat si vzdušné zámky, že ti zavolá, nebo zazvoní u dvěří…pokud k tomu nedojde, věř, že i bez něj to půjde a časem to přebolí a že už ted někde možná na vás čeká ten pravý…my už se máme taky dobře, takže věřím, že i ty s malým se budete mít zase jednou dobře a snad to nebude ani dlouho trvat.
takže posílám hrozně moc sil, už kvůli malého, aby to moc neodnesl, i když vím, že to bude strašně těžké…

Kdyby sis chtěla jen tak napsat, tak se klidně ozvi, ono někdy stačí i mít někde spřízněnou duši, nebo někoho s podobným osudem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.7.10 14:38

Tak tu dělám kuřecí maso a přitom si probírám tuhle diskuzi. A nevím proč, napadla mě jedna moje kamarádka. Naštěstí, můj muž není právě její typ, protože kdyby byl … na vysvětlenou, ona je ta „sv…“, co si vybírá zásadně ženaté nebo zadané chlapy.

Programově nechce mít děti. Chce si schlapem užít. Vyhlídne si ho, a uloví. Teda - nechá s eulovit, přirozeně. Pobaví se, a jede se dál. Pokud byl „dobrý“, pozve ho třeba i na večeři domů. Dovolí mu se vyspat. na vysvětlenou - vyspat se po „činu“, nikoli strávit noc v jejím bytě.

Občas se jí stane, že chlap to pochopí po svém, rozejde se se současnou ženou, a hodlá se k ní nastěhovat. Nedej bože chce po ní, aby mu vařila. Jeden snad, aby mu vyprala! Se zlou se potázal. S tak zlou, že ho už jaksi (já se nedivím) nepřijala zpět ani bývalá ..... Moje kamarádka není manželka. Programově. Ona není ochotna být matkou a manželkou. Je to prostě k…, co loví chlapy. Baví se na jejich účet (doslova). A programově jim ubližuje a ničí jejich život … bohužel nejen jejich. K tomu dodává, že kdyby byli doma šťastní, nebudou zahýbat …

Nevím, jak mě to tak napadlo. Asi jen, že jestli ona „slepice“ je něco podobnýho, to bude mladý pán asi valit oči!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.7.10 15:03

Proč se holky bojíte, že Vás někdo ukamenuje za Váš názor? :nevim:
Neřekla bych, že tu psal někdo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.7.10 15:15
sattym píše:
Emilie píše:
Tak tu dělám kuřecí maso a přitom si probírám tuhle diskuzi. A nevím proč, napadla mě jedna moje kamarádka. Naštěstí, můj muž není právě její typ, protože kdyby byl … na vysvětlenou, ona je ta „sv…“, co si vybírá zásadně ženaté nebo zadané chlapy.

Programově nechce mít děti. Chce si schlapem užít. Vyhlídne si ho, a uloví. Teda - nechá s eulovit, přirozeně. Pobaví se, a jede se dál. Pokud byl „dobrý“, pozve ho třeba i na večeři domů. Dovolí mu se vyspat. na vysvětlenou - vyspat se po „činu“, nikoli strávit noc v jejím bytě.

Občas se jí stane, že chlap to pochopí po svém, rozejde se se současnou ženou, a hodlá se k ní nastěhovat. Nedej bože chce po ní, aby mu vařila. Jeden snad, aby mu vyprala! Se zlou se potázal. S tak zlou, že ho už jaksi (já se nedivím) nepřijala zpět ani bývalá ..... Moje kamarádka není manželka. Programově. Ona není ochotna být matkou a manželkou. Je to prostě k…, co loví chlapy. Baví se na jejich účet (doslova). A programově jim ubližuje a ničí jejich život … bohužel nejen jejich. K tomu dodává, že kdyby byli doma šťastní, nebudou zahýbat …

Nevím, jak mě to tak napadlo. Asi jen, že jestli ona „slepice“ je něco podobnýho, to bude mladý pán asi valit oči!
To je dost zvláštní. Musí mít nějaký důvod proč to dělá.. Milovala někdy hodně? Nebo jí někdo ublížil?

Nevím. Taky bych tipla, že prožila nijak ideální dětsví. Ale nevím nic, ona je sice schopná detail po detailu popsat, jak si večra večer užila s jedním fotbalistou, ale jestli by s ním chtěla chodit nebo snad mít ráda, to už je jak Tajemný hrad v Karpatech … převede řeč. Jí snad v tomhle školil Fučík … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.7.10 15:21

Zakladatelko,
nezdá se mi , že by se rozhodl jen tak z ničeho nic ze dne na den- vy jste opravdu neměly ve vztahu žádné problémy ? Nezmínila jsi se na začátku ve smyslu, že už jsi mu nevěru odpouštěla ?

Nevím, co k tomu dodat- snad jen popřát spoustu síly a trpělivost a věř, že čas to opravdu zahojí. Jinak se připojuji k tomu, co už psaly holky přede mnou : V žádném případě nekontaktovat, neprosit, nevtírat se…tím bys u něj poklesla ještě níže. začít jednat ve smyslu- zažádat si na soud o svěření malého do tvé péče a úpravy výživného.

• Citovat
  • Upravit
2183
27.7.10 20:08

Tak jsem s nim dneska mluvila,přivezl mi zbytek věcí :-(.Bylo to hrozný,ale držela jsem se.Nejhorší bylo,když ho viděl Dáda.Začal výskat jako blázen,měl takovou radost,že ho vidí.Bylo mi na blití.Ptala jsem se ho proč???Neví,že je prý debil,že mu za to nestála (nevěřim mu :evil: )Je prostě konec,vrátit se nechce.Bylo to jako by tam stál úplně cizí člověk.Ještě v pátek mi říkal jak mě miluje a teď se na mě ani nepodíval :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.7.10 20:42

Holka teď tě čeká nejhorší noc na světě a asi nejdelší. Jednou mi tohle udělal chlap taky, po pěti letech - prý jsem pro něj moc dobrá - to bylo vysvětlení. S odstupem času vidím, že to bylo to nejlepší, co mě mohlo potkat. Ale tenkrát ten veliký otazník v hlavě? Vrátit se chtěl, ale už jsem měla svého současného partnera a bála jsem se, že se zase rozmyslí. Udělala jsem dobře.
Blbé je, že vy už malé máte. Je to děs, ale máš pro koho se smát. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
27.7.10 20:53

Chelsea, pokud tě dokázal takhle opustit a ani prcek na něj nezabral, tak ať jde, násilím ho doma stejně neudržíš. A jednou se určitě najde někdo jiný, kdo bude tebe i malého nosit na rukách!
Myslím na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
27.7.10 21:05

tak to mi je líto, přesně tohle udělal můj švagr, pohodová rodinka,nikdy se nehádali a krásně se oba starali o malou,jednou mu ruplo v bedně a odstěhoval se kvůli ženské,že ho prý rodina dusí a jak to dopadlo? Za 14 dní byl zpatky s prosíkem že bez nich nemůže žít,tak třeba se vyblbne a vrátí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.7.10 21:06

Ahoj zakladatelko,
něco se ale už u vás stalo dříve,ne? Nějaký těžký kámen,velký problém,který jste museli překonat. Opravdu teď máš zlý období.. ale máš vedle sebe dobrého přítele. Možná to jsou rodiče,kamoška prostě někdo na koho se opravdu můžeš spolehnout.
achjo, je to trochu napytel. Obávám se, že tě ještě čekají velká nervová vypětí.
Je mi to strašně líto. Napiš SZ pokud to chceš doříct.

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty01
29.7.10 20:24

nebudu se moc vyjadřovat k zakladatelce, spíš mě zarazilo jedno:
Emilie: a jsi si jistá, že takhle by ses měla vyjadřovat o své kamarádce? takovou kamarádku jako jsi Ty bych tedy fakt nechtěla :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
9879
30.7.10 21:55
Naty01 píše:
nebudu se moc vyjadřovat k zakladatelce, spíš mě zarazilo jedno:
Emilie: a jsi si jistá, že takhle by ses měla vyjadřovat o své kamarádce? takovou kamarádku jako jsi Ty bych tedy fakt nechtěla :pocitac:

Jestliže je ta dotyčná opravdu taková jak píše Emilie nebude to asi kamarádka žádné ženy - manželky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty01
31.7.10 06:17

pak ji nebudu nazývat kamarádkou, ne? jinak tyhle hnízdečkovské názory chápu, ale nedělala bych ze sebe kamarádku a holku s nadhledem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9879
31.7.10 14:11

Hele Naty v pohodě nerozčiluj se .Myslim že Ema spíš chtěla říct známá než kamarádka ale to už je fuk. Pár takových znám taky tak jsem možná zaujatá. Jinak je mi to jedno .Kdyby se jen podívala směrem na mýho manžela spřelámala bych jí hnáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí