Potřebuji se vypovídat...

Anonymní
27.7.10 22:11

Potřebuji se vypovídat...

Ahoj zdravím všechny, snad i prosím o radu co mám dělat dál…

tenhle můj dotaz píši po slepu protože přes slzy ani nevidím na klávesnici, s manželem máme hrozné dlouhodobé problémy, stále se hádáme, on mě sprostě uráží, popravdě nejsem ani já bez viny, dnes jsem si s ním chtěla promluvit ale řekl mi že jsem kráva co ho otravuju že pracuje, je unavený a chce spát, prý kdyby si doma válel prdel jako já měl by čas taky řešit takový pí… stále je na mě hnusný všechno svede na mě, mě třeba upadne vidlička a on mi řekně že jsem kretén, a já nenávím když mi nadává tak mu taky řeknu že je kretén nemůžu si pomoct, těd už se spolu asi týden vůbec nebavíme, máme 10-měs holčičku, je úžasná, je to můj miláček je hrozně hodná, je nádherný miminko mlj miláček, strašně moc jí miluju, a díky tomu že manžel mi žádnou lásku nedavá jen mě dělá neštastnou jsem se na ní asi moc upla a pořád jí pusinkuju a říkám jí že je moje láska, a on mi to pořád vyčítá, že mám jen kláru a něj kašlu, ale nechápu co ode mě čeká když je na mě tak hnusnej, až se změní budu pusinkovat i jeho, jen když se na něj podívám je mi úplně hnusnej, nesnesu ho ani v noci slyšet dýchat, hrozně mě mrzí že jeho to nemrzí jak se k sobě chovámem nemá vůbec žádnous snahu aby si uvedomil že se chová špatně, je mu 32 let a vím že se nikdy nezmění

potřebovala bych slyšet objektivní názor třetí strany, jestli třeba nakonec není chyba ve mě, protože já už prostě nevím, je mi 24 let a mám právvo přece být štastná, snažila jsem že by jsme mohly třeba zajít do manželské poradny ale on nechce, že to nepotřebuje, prý stačí až si uvedomímco jsem za krávu, a změním pak bude prý všechno fajn, tak už fakt nevím kde je chyba…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3911
27.7.10 22:18

tyo holka, sbalit kufr a od despoty rychle pryč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.7.10 22:20

A to se takto choval pořád? Píšeš, že už se nezmění, tak mi přijde, že na tebe musel být sprostý už dřív. Teď už těžko něco vyřešíš, když si s tebou nechce ani promluvit, tak bych se sbalila a na nějaký čas vypadla (doufám, že máš kam, třeba k rodičům). Tohle chování mi nepřijde vůbec normální. Buď má v práci teď strašně moc stresu - ale ani to ho neomlouvá, nebo je to prostě hulvát.

Myslím si, že jedině dočasnou odlukou budeš moct poznat, jestli má ještě o tebe a malou zájem a pokusí se něco změnit. Přeci nechceš, aby malá vyrůstala a poslouchala při tom takové urážky (i z tvé strany, protože jsi nespokojená)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
27.7.10 22:21

Pane bože......mě úplně mrazí,když čtu v čem žiješ.....
nesnesla bych to ani den.....proč si s ním?????????????????
neříklej,že kvuli klárce,vždyt za chvíli začne nadávat do krav i jí,jen co začne lézt,chodit a někde něco shodí......
Neříkej,že ho miluješ…není za co a proč ho milovat..
Peníze??????
byla bych o chlebu a vodě ale štastná a spokojená se svým dítětem než toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.7.10 22:24

Změnit by se měl on ale bojim se že k tomu ho nutit nemůžeš když nechce a hlavně je přesvědčený že špatná jsi ty. Měla jsem takového prvního manžela a nakonec jsme se rozvedlin už to nešlo dál. Takovému chlapovi hlavně nic nevysvětlíš takže šance že by tě pochopil je nulová. Jestli máš kam jít tak odejdi nemá cenu na něco imaginárního čekat . Hlavně kvůli té malé aby nebyla v hádkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.10 22:30

holky on se tak dřív právě nechoval já nevím co se to dějě, tohle všechno začalo když jsem byla těhu, byla jsem podrážděná, vím že jsem někdy třeba vyjela zbytečně, nevím no asi ty hormony

na druhou stranu, když jsem se poznaly byl úžasnej, já jsem nemohla najít práci, a o mě hrozně podržel hlavně teda finančně, za což jsem mu byla vdečná, ale všechen ten obdiv ze mě už vprchal po tom co všechno si ke mě dovolí

myslím že by malý nikdy nijak neublížil má ji také moc rád, no bohužel nemám kam odejít, jak jinak že :-? a nevím proč ale asi od něj stejně neodejdu i když bych straně moc chtěla v sobě najít tu sílu a sbalit si pár svestek klárku a vypadnout od něj, ale nedokážu to, existuje něco co by takového člověka donutilo aby se zmenil? jde vůbec u takhel starého člověka?? blbé je že on za to vlastně ani nemůže jaký kdyby jste znaly jeho mámu co je to zrůdu, ještě by vám ho bylo líto

• Citovat
  • Upravit
5331
27.7.10 22:31

v tomhle bych žít nechtěla.podle mě tě torerizuje.nedivím se ti.asi bych se mu i bála říct že odcházím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.10 22:34
pandora píše:
Změnit by se měl on ale bojim se že k tomu ho nutit nemůžeš když nechce a hlavně je přesvědčený že špatná jsi ty. Měla jsem takového prvního manžela a nakonec jsme se rozvedlin už to nešlo dál. Takovému chlapovi hlavně nic nevysvětlíš takže šance že by tě pochopil je nulová. Jestli máš kam jít tak odejdi nemá cenu na něco imaginárního čekat . Hlavně kvůli té malé aby nebyla v hádkách.

hmm tak to je přesné, at se snažím jakkoliv všechno vždy otočí proti mě, někdy jsem úplně zoufalá jak může být někdo tak hloupý a natvrdlý, pořád jen slyším, ty za to můžeš, proč ty si taková, až ty se změníš, pořád samé ty ty ty, kdyby se raději podíval na sebe

já mu stále říkám že nemůže pořád všechno svádět na druhé, kdy chce něco řeši až začně u sebe, a já si to v sobě také porovnám, ale to ne, dneska jsem se ho ptala jestli se mu líbí jaké máme manželství aon mi řekl jestli se mi to nelíbí at s tím něco udělám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.10 22:36
jsem
Kakika píše:
A to se takto choval pořád? Píšeš, že už se nezmění, tak mi přijde, že na tebe musel být sprostý už dřív. Teď už těžko něco vyřešíš, když si s tebou nechce ani promluvit, tak bych se sbalila a na nějaký čas vypadla (doufám, že máš kam, třeba k rodičům). Tohle chování mi nepřijde vůbec normální. Buď má v práci teď strašně moc stresu - ale ani to ho neomlouvá, nebo je to prostě hulvát.Myslím si, že jedině dočasnou odlukou budeš moct poznat, jestli má ještě o tebe a malou zájem a pokusí se něco změnit. Přeci nechceš, aby malá vyrůstala a poslouchala při tom takové urážky (i z tvé strany, protože jsi nespokojená)?

i kdyby měl zájem nikdy by nepřišel ani nenapsal protože jeho hrdost je tak velká že mu zaslepuje zdravý rozum

• Citovat
  • Upravit
3138
27.7.10 22:37

Ahoj Inko, urážet by tě neměl..ale není třeba teď fakt nějaký blby období..má problémy a takle debilně to ventiluje.
Má nějakou velmi náročnou práci?? (letový dispečer, neurochirurg, žena v domácnosti..)
Pokud ano, chápu, že je velmi unavený, na druhou stranu by měl být schopen si s tebou promluvit. Já mám pantera nemluvu, vždy čekám až se „odrazí“ a je možno s ním komunikovat.
Proto rady typu „promluv si, to jde vždycky“ nejsou ku ničemu..
Ty ho máš ráda a chtěla bys aby se změnil. Sen 90% sdětných žen. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
27.7.10 22:40

Tak celý tvý povídání mi připadalo,jak když píšeš o mě a mém bývalém,jen s tím rozdílem,že jsme si spolu naštěstí nepořídili mimi.Vydržela jsem to s tím tyranem a despotou tři roky a hodně se to na mě podepsalo.Takže pokud ti můžu radit sbal se a odejdi.Já se také stěhovala do prvního podnájmu co se našel.Nyní mám úžasného a milujícího přítele a v září spolu čekáme miminko.Držím Ti pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.7.10 22:41

Ty bláho, no mně by mohl chlap nadat za spadnutou vidličku :cert: U nás toto neexistuje, z takových situací si děláme společně srandu :-)
Sorry, ale to není partner pro život. Nevím, proč se změnil, ale spíš jsi ho znala krátce a neměl tě jistou, tak se choval hezky :think:
Sbal kufry a upaluj pryč, než tě přesvědčí, že jsi opravdu nula. Když se ti manželství nelíbí, něco s tím udělej - rozveď se :wink: Nebude to jednoduché, ale zvládneš to. Koneckonců takový blb je jenom na obtíž, pomoc žádná, pohlazení a pusa nikde, a akorát tě psychicky deptá :zed:
Rozvod zvládla spousta holek s dětma a v 99% případů jsou spokojené :palec: Moc držím palce a přeju hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.7.10 22:46
Anonymní píše:
holky on se tak dřív právě nechoval já nevím co se to dějě, tohle všechno začalo když jsem byla těhu, byla jsem podrážděná, vím že jsem někdy třeba vyjela zbytečně, nevím no asi ty hormony

na druhou stranu, když jsem se poznaly byl úžasnej, já jsem nemohla najít práci, a o mě hrozně podržel hlavně teda finančně, za což jsem mu byla vdečná, ale všechen ten obdiv ze mě už vprchal po tom co všechno si ke mě dovolí

myslím že by malý nikdy nijak neublížil má ji také moc rád, no bohužel nemám kam odejít, jak jinak že :-? a nevím proč ale asi od něj stejně neodejdu i když bych straně moc chtěla v sobě najít tu sílu a sbalit si pár svestek klárku a vypadnout od něj, ale nedokážu to, existuje něco co by takového člověka donutilo aby se zmenil? jde vůbec u takhel starého člověka?? blbé je že on za to vlastně ani nemůže jaký kdyby jste znaly jeho mámu co je to zrůdu, ještě by vám ho bylo líto

Polož si otázku: „Chci takhle žít celý život?“ A taky:„Chci, aby moje dcera slýchala 10× denně, že jsem kráva?“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
27.7.10 22:46

Ja nevim, ale prijde mi, ze k tobe ztratil respekt a osobne si myslim, ze tohle asi pujde tezko vratit do starych dobrych koleji. Uz vi, ze muze zajit hodne daleko.
My jsme taky meli podobne obdobi. Bylo to ale trosku jinak. Zarlili jsme na sebe. Nebyl duvod, ale proste treba ja jsem uplne silela a strasne jsem se bala, ze ho ztratim, tak jsem to ventilovala hadkama. Divne, ale je to tak.
Ted, co cekame mimi, tak je zlaty.
Nevim, opravdu nemas jine reseni nez s nim zustat a cekat, ze to bude lepsi?! Nekdo jiny neexistuje? Vim, asi tohle nechces slyset, ale ja bych asi fakt nemohla tak zit. A co mala? Na ni to bude mit urcite taky dopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.10 22:51
janac píše:
Ahoj Inko, urážet by tě neměl..ale není třeba teď fakt nějaký blby období..má problémy a takle debilně to ventiluje.
Má nějakou velmi náročnou práci?? (letový dispečer, neurochirurg, žena v domácnosti..)
Pokud ano, chápu, že je velmi unavený, na druhou stranu by měl být schopen si s tebou promluvit. Já mám pantera nemluvu, vždy čekám až se „odrazí“ a je možno s ním komunikovat.
Proto rady typu „promluv si, to jde vždycky“ nejsou ku ničemu..
Ty ho máš ráda a chtěla bys aby se změnil. Sen 90% sdětných žen. 8-)

ten jsme těžce rozhádány, tak jsem i já celá v afektu, a to jsem psala je bohužel pravda i když je to mězi námi fajn, já už jsem z toho fakt zoufalá, mám ho ráda ale nemiluju ho, ale to je pro mě málo, když je to v pořádku tak je nám dobře spolu v postely co celkem klape

jinak to co tady píšu jsem někomu řekla úplně poprvé, před ostaníma jsme jako dokonalá rodinka, nikdo by určitě neřekl že máme takovéhle problémy, když jsem mu řekla že to řeknu mýmu tatovy tak mi začal vyhrožovat že jestli to udělám uvidím co stanec, takže všichni si myslí jaká jsme báječná rodina a přitom je to jenom fraška, když je práci a já jsem sama s malou tak je nám fajn, blbneme spolu, chodíme na procházky s kámoškama, a jen co přijde on domu je hned problém, např. že potřebuju vnést koš který neunesu no cokoliv, je schopný mě seřvat i za to že zapomenu koupit okurky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky