Tři a více dětí - rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
5.8.10 15:34

Lukymaty, pod názvem diskuze klikni na „zobrazit podpisy“ :wink:

Deimosko, autobus ještě ne :lol: Nezvlčelo :wink: , to si dáš při takovém počtu dětí sakra bacha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
5.8.10 15:39

teda klobouk dolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
5.8.10 15:46

fragolo: no ale puberty bych se docela děsila, mít to takhle po sobě jako máš ty :wink: Jak se jim stíháš věnovat? Je mi jasné, že si dost vyhrají spolu, ale přecejen já se ráda věnuju každému zvlášť - jednomu něco přečtu, s druhým dělám něco v pracovním sešitu s úkolama, každému něco nakreslím (každáý chce něco jiného), stavíme si spolu ze stavebnice atd., to fakt nevím, jak bych dělala, kdybych měla víc dětí. A k tomu ještě běžné provozní činnosti (přebalit jednoho, druhého, nakojit, nakrmit, uvařit, vyprat, vyželit, vyvenčit, uklidit … :)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.10 15:50

No, já počítám, že pubertu strávím na valiu :lol: :lol: :lol:
Ale ono to fakt jde 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 15:53
fragola píše:
No, já počítám, že pubertu strávím na valiu :lol: :lol: :lol:
Ale ono to fakt jde 8-)

bude hůř,jen co půjdou do školy. zatím nemají žádné povinnosti a ani ty ne.

• Citovat
  • Upravit
24837
5.8.10 15:59

Tak já předpokládám, že jedno dítko ve škole ještě není taková tragédie :wink: Zatím. Pak budu mít 2 roky čas než půjde další… Dál se to vyvyrbí, ale rozhodně mi přišla základka fakt v pohodě, se mnou se nikdo neučil a bylo to. Pak už budou děti samostatnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 16:09

hm za 5 let budeš mít ve škole 4 děti? počítám správně?
no to letos čeká mě… 4× bačkory,4× cvičky,4× tenisky,4× kufřík,4× cvičební úbor,4× výbava do výtvarky,4× pracovní listy,4× obaly a 4× sešity a 4× pracovní sešity,4× kroužky,4× kapesné.....
plus na co jsem ještě nevzpoměla. A pak to učení s nimi. To už uvidíš sama jestli je ,nebo není nutné. Jo ještě 4× lahev na pití,svačinové misky.SRPŠ pro 4 děti ,pak třídní fond a každý měsíc nějaké exkurze.
kredity do mobilů......

• Citovat
  • Upravit
sophinka
5.8.10 16:10

jo jo malé děti malé starosti ,velké děti....... :mrgreen: balvan :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24837
5.8.10 16:14

promiň, ale ty mi to tady vypisuješ, jako kdybychom o tom nevěděli :wink: My s tím počítáme. je mi jasný, že dítě není pořád miminko a holt roste a s tím rostou i náklady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 16:18

takhle to vyznět nemělo…je to spíš osobní povzdech,zrovna už tři dny sedím nad seznamem co budem kupovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24837
5.8.10 16:19

Aha,mně to přišlo jako takové „bububu“ :wink:
Já už nesedím a nepřemýšlím, my už máme nakoupeno 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 16:21

hm to my akorát aktovku pro prvňačku a batoh pro šesťáka. obaly,sešity. Něco z oblečení. Na boty ,bačkory se chystám zítra.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
5.8.10 16:24

i když :mrgreen: trošku bu,bu,bu neuškodí :mrgreen:
počkej až stratí dvakrát za sebou zimní bundu,roztrhá rifle nebo přijde domů bez bot :mrgreen: tento školní rok jsme museli našemu drahouškovi kupovat třikrát pantofle do školy. nosí ortopedický za 600,– tak to mi fakt hnulo žlučí

• Citovat
  • Upravit
24837
5.8.10 16:34

Dopředu se kvůli něčemu skládat nehodlám a až to přijde, něco snad ustojíme, i když prášky na uklidnění mám připravené v pohotovostní poloze :lol:

Jak ty máš vlastně tu nejmladší starou? Teda, mladou :wink: Necelé 2 roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 16:37

nejmladší je 16 měsíců ,nejstaršímu vyřizujem občanku-v září mu bude 15

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová