Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lukymaty, pod názvem diskuze klikni na „zobrazit podpisy“ ![]()
Deimosko, autobus ještě ne
Nezvlčelo
, to si dáš při takovém počtu dětí sakra bacha ![]()
fragolo: no ale puberty bych se docela děsila, mít to takhle po sobě jako máš ty
Jak se jim stíháš věnovat? Je mi jasné, že si dost vyhrají spolu, ale přecejen já se ráda věnuju každému zvlášť - jednomu něco přečtu, s druhým dělám něco v pracovním sešitu s úkolama, každému něco nakreslím (každáý chce něco jiného), stavíme si spolu ze stavebnice atd., to fakt nevím, jak bych dělala, kdybych měla víc dětí. A k tomu ještě běžné provozní činnosti (přebalit jednoho, druhého, nakojit, nakrmit, uvařit, vyprat, vyželit, vyvenčit, uklidit …
.
No, já počítám, že pubertu strávím na valiu
![]()
Ale ono to fakt jde ![]()
fragola píše:
No, já počítám, že pubertu strávím na valiu![]()
![]()
Ale ono to fakt jde
bude hůř,jen co půjdou do školy. zatím nemají žádné povinnosti a ani ty ne.
Tak já předpokládám, že jedno dítko ve škole ještě není taková tragédie
Zatím. Pak budu mít 2 roky čas než půjde další… Dál se to vyvyrbí, ale rozhodně mi přišla základka fakt v pohodě, se mnou se nikdo neučil a bylo to. Pak už budou děti samostatnější ![]()
hm za 5 let budeš mít ve škole 4 děti? počítám správně?
no to letos čeká mě… 4× bačkory,4× cvičky,4× tenisky,4× kufřík,4× cvičební úbor,4× výbava do výtvarky,4× pracovní listy,4× obaly a 4× sešity a 4× pracovní sešity,4× kroužky,4× kapesné.....
plus na co jsem ještě nevzpoměla. A pak to učení s nimi. To už uvidíš sama jestli je ,nebo není nutné. Jo ještě 4× lahev na pití,svačinové misky.SRPŠ pro 4 děti ,pak třídní fond a každý měsíc nějaké exkurze.
kredity do mobilů......
promiň, ale ty mi to tady vypisuješ, jako kdybychom o tom nevěděli
My s tím počítáme. je mi jasný, že dítě není pořád miminko a holt roste a s tím rostou i náklady…
takhle to vyznět nemělo…je to spíš osobní povzdech,zrovna už tři dny sedím nad seznamem co budem kupovat ![]()
Aha,mně to přišlo jako takové „bububu“ ![]()
Já už nesedím a nepřemýšlím, my už máme nakoupeno ![]()
hm to my akorát aktovku pro prvňačku a batoh pro šesťáka. obaly,sešity. Něco z oblečení. Na boty ,bačkory se chystám zítra.
i když
trošku bu,bu,bu neuškodí ![]()
počkej až stratí dvakrát za sebou zimní bundu,roztrhá rifle nebo přijde domů bez bot
tento školní rok jsme museli našemu drahouškovi kupovat třikrát pantofle do školy. nosí ortopedický za 600,– tak to mi fakt hnulo žlučí
Dopředu se kvůli něčemu skládat nehodlám a až to přijde, něco snad ustojíme, i když prášky na uklidnění mám připravené v pohotovostní poloze ![]()
Jak ty máš vlastně tu nejmladší starou? Teda, mladou
Necelé 2 roky?
nejmladší je 16 měsíců ,nejstaršímu vyřizujem občanku-v září mu bude 15