Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
farska píše:
Hlasim se taky![]()
![]()
![]()
Jééé a koukám že taťka se asi doma bojí tolik bab na jednoho chlapa ![]()
známe, malá miluje mobilní telefony a klávesnici pc, jakmile to uchvátí je mooooc spokojená ale ten kravál co pak nastane když si to sourozenci chtějí vzít, řvou jeden přes druhýho
no cirkus ![]()
evinka001 píše:
známe, malá miluje mobilní telefony a klávesnici pc, jakmile to uchvátí je mooooc spokojená ale ten kravál co pak nastane když si to sourozenci chtějí vzít, řvou jeden přes druhýhono cirkus
nebyla si náhodou u nás
![]()
Nás je doma taky pět. Ještě uvažujeme o jednom dítku, ale až tak za 2-3 roky ![]()
A že je to prýma mít takovou rodinku ![]()
Ale je pravda že jsou dny kdy bych někam sama utekla a poslouchala jen to slastné tichooooo ![]()
mamule píše:evinka001 píše:je to všude stejný, malá zrovna usnula, ostatní jsou venku, manžel v práci, to ticho to je nááááádhera
známe, malá miluje mobilní telefony a klávesnici pc, jakmile to uchvátí je mooooc spokojená ale ten kravál co pak nastane když si to sourozenci chtějí vzít, řvou jeden přes druhýhono cirkus
nebyla si náhodou u nás![]()
mamule píše:evinka001 píše:nebyla si náhodou u nás
![]()
no já už mám nastražené uši kdy uslyším z ložnice mamíííí já už nespinkám ![]()
Tak u nás teď spí nebo odpočívají všichni, takže mám jakžtakž klid. Ale musím toho využít i jinak, i když se mi vůbec nechce
Dneska mi bohatě stačilo to dopoledne
![]()
tezi píše:
Tak u nás teď spí nebo odpočívají všichni, takže mám jakžtakž klid. Ale musím toho využít i jinak, i když se mi vůbec nechceDneska mi bohatě stačilo to dopoledne
![]()
Ale copak ti prováděli broučci ? ![]()