Tři a více dětí - rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
5.8.10 14:32
mamule píše:
A že je to prýma mít takovou rodinku :palec:Ale je pravda že jsou dny kdy bych někam sama utekla a poslouchala jen to slastné tichooooo :mrgreen:

Príma to je, ale občas vyhrožuju, že prchnu do nedalekých polí, popř. si vezmu provaz a půjdu na zahradu na hrušku :lol: :lol: :lol: Ještě jsem nikdy neprchla, stejně by mi po těch prďolících bylo za chvíli smutno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 14:32

uvidíme,jestli dokážeme aktivně povídat i přes ty naše drobečky :mrgreen: předchozí diskuze,nás početných celkem umřela...... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6744
5.8.10 14:38
fragola píše:
mamule píše:
A že je to prýma mít takovou rodinku :palec:Ale je pravda že jsou dny kdy bych někam sama utekla a poslouchala jen to slastné tichooooo :mrgreen:
Príma to je, ale občas vyhrožuju, že prchnu do nedalekých polí, popř. si vezmu provaz a půjdu na zahradu na hrušku :lol: :lol: :lol: Ještě jsem nikdy neprchla, stejně by mi po těch prďolících bylo za chvíli smutno :wink:

Tak to si piš že by ti bylo smutno :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 14:39
sophinka píše:
uvidíme,jestli dokážeme aktivně povídat i přes ty naše drobečky :mrgreen: předchozí diskuze,nás početných celkem umřela...... :mrgreen:

Sophi no uvidíme jak to dopadne ale budu doufat že si každá aspoň chviličku najdeme na napsání pár řádků jak se máme a hlavně že sme se ještě nezbláznily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
5.8.10 14:42

Ahoj,
my máme tři děti. Já sním ještě o 4. a 5. s větším věkovým odstupem od těch tří (protože na víc dětí bych teď neměla čas, jsem na ně sama, hlídání nemám, manžel se vrací z práce až na večeři a zatím nikdo z ních nechodí do školky), ale to mi asi doma neprojde :( Takže až se ti tři trochu osamostatní, začnu mažela asi trochu zpracovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 14:44

fajn tak já se mám blbě :mrgreen: prázdniny jsou pouze v polovině a děti nemůžu dostat od počítače. :nevim:
dělám generální úklid s přestavbou nábytku,
jedeme po neděli k moři a manžel se chce po cestě stavit ke svým rodičům :think: :poblion:,
holky mají být u mé drahé máti a má pršet tak to chci vidět jak dlouho je tam nechá,
jo a už dva měsíce bojuji s pocitem že sedmé mimčo by bylo fajn :mrgreen: zatím bojuji úspěšně a budu muset vyhnat manžu na vazektomii aby to tak i zůstalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6744
5.8.10 14:48
deimoska píše:
Ahoj,
my máme tři děti. Já sním ještě o 4. a 5. s větším věkovým odstupem od těch tří (protože na víc dětí bych teď neměla čas, jsem na ně sama, hlídání nemám, manžel se vrací z práce až na večeři a zatím nikdo z ních nechodí do školky), ale to mi asi doma neprojde :( Takže až se ti tři trochu osamostatní, začnu mažela asi trochu zpracovávat.

deimoska - no koukám že bobíšek je mooc malinký tak tomu dej chvilku a pak začni pořádně zpracovávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 14:51
sophinka píše:
fajn tak já se mám blbě :mrgreen: prázdniny jsou pouze v polovině a děti nemůžu dostat od počítače. :nevim:
jedeme po neděli k moři a manžel se chce po cestě stavit ke svým rodičům :think: :poblion:,
holky mají být u mé drahé máti a má pršet tak to chci vidět jak dlouho je tam nechá,
jo a už dva měsíce bojuji s pocitem že sedmé mimčo by bylo fajn :mrgreen: zatím bojuji úspěšně a budu muset vyhnat manžu na vazektomii aby to tak i zůstalo :mrgreen:

Sophi jůů tak moře bych si taky nechala líbit :-D jo a přestaň bojobat s pocity a manžu nikam nevyháněj :palec: a víš že práce ti nikam neuteče !!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
5.8.10 14:53

Ahoj holky ((-: my máme „jenom“ tři ((-: oproti některým zde jsme břídilové (-:
Jinak my k moři chceme a moc (-: tak prý příští rok a že se na těch pár dnů musím zbavit dětí. Čtete správně „musím“ (((-: ne musíme… jenom by mě zajímalo, jak to udělat. Babičky nefungujou (-: No asi proto mi na to zařizování dal manžílek ten rok. Jinak stal se zázrak a dneska je nejstarší s tatínkem na výletě ((-: doufám, že až přijedou, že mi rovnou neřekne, že další výlet až jí bude 30 let. :zed: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 14:55
Aty píše:
Ahoj holky ((-: my máme „jenom“ tři ((-: oproti některým zde jsme břídilové (-:
Jinak my k moři chceme a moc (-: tak prý příští rok a že se na těch pár dnů musím zbavit dětí. Čtete správně „musím“ (((-: ne musíme… jenom by mě zajímalo, jak to udělat. Babičky nefungujou (-: No asi proto mi na to zařizování dal manžílek ten rok. Jinak stal se zázrak a dneska je nejstarší s tatínkem na výletě ((-: doufám, že až přijedou, že mi rovnou neřekne, že další výlet až jí bude 30 let. :zed: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: tak to ti poradím až pojedete na tu dovču tak dej děti chvilku k ledu po návratu jen rozmrazit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
5.8.10 14:57

Stejně se musím zasmát nad uvažováním chlapů :lol: jedu na dovču ale ty se zbav dětí :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.10 14:58
mamule píše:
sophinka píše:
jo a už dva měsíce bojuji s pocitem že sedmé mimčo by bylo fajn :mrgreen: zatím bojuji úspěšně a budu muset vyhnat manžu na vazektomii aby to tak i zůstalo :mrgreen:
Sophi jůů tak moře bych si taky nechala líbit :-D jo a přestaň bojobat s pocity a manžu nikam nevyháněj :palec: a víš že práce ti nikam neuteče !!!! :mrgreen:

to je fakt práce neuteče. tu mám 20 hodin denně :mrgreen: lámou se ve mě pocity ,že miminko chci,ale na druhou stranu už bych chtěla i to co následuje,chdit na výlety bez kočáru a plen :mrgreen: např. nebo s dětma do kina,do divadla,s manželem na večeři......

• Citovat
  • Upravit
6744
5.8.10 15:00
sophinka píše:
mamule píše:
sophinka píše:
Sophi jůů tak moře bych si taky nechala líbit :-D jo a přestaň bojobat s pocity a manžu nikam nevyháněj :palec: a víš že práce ti nikam neuteče !!!! :mrgreen:
to je fakt práce neuteče. tu mám 20 hodin denně :mrgreen: lámou se ve mě pocity ,že miminko chci,ale na druhou stranu už bych chtěla i to co následuje,chdit na výlety bez kočáru a plen :mrgreen: např. nebo s dětma do kina,do divadla,s manželem na večeři......

Tak a teď který pocit bude silnější :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
5.8.10 15:03

mamule: no to se snadno řekne zpracovávat, jenže jak ho k tomu dokopat, aby chtěl ještě víc dětí (další bych chtěla až cca za 5 let, páté za 7 let). Už tak jsme nad jeho limitem (chtěl dvě).

Tímto vznáším dotaz na 4 a vícetětné - jak jste přiměly manžela, aby chtěl velkou rodinu? Já neustále čelím argumentům, že to neutáhneme finančně, že pak každý nebude mít VŠ (při tom se mi otvírá kudla v kapse - nikdo z našich dětí ještě nechodí do školky, natož do školy, a rodina už jim plánuje VŠ …), nemáme na větší auto (což jako jediný argument uznávám, že je pravda) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.10 15:06

Deimosko, já nikoho nenutila, on chtěl sám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová