Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tez mám šátek, v Brně bych se sourozebeckým nevešla do autobusů, jezdí tady běžně 2-3 kočárky. Takže Tom je v šátku a Petřík v golfkách.
Petřík tape rád jen bohužel jiným směrem než chci zrovna já. ![]()
Brum to mi nějak nedocvaklo, že jsi z Brna. Je pravda, že v Praze bych to řešila taky jinak.
S Márinkou je to podobné, bych nikdy nedošla tam kam potřebuju ![]()
ahojky ,jdu se pochlubit,mám dnes radost,přišla aktovka pro naši sophinku ![]()
Krásná aktovka.
Už taky pokukuju po aktovkách a vybavení, sice máme čas do příštího roku, ale asi ji budeme kupovat dřív než o prázdninách ![]()
tezi píše:
Krásná aktovka.
Už taky pokukuju po aktovkách a vybavení, sice máme čas do příštího roku, ale asi ji budeme kupovat dřív než o prázdninách
já do poslední chvíle váhala,zda ji do školy dám…jinak bych taky kupovala dřív. Popravdě stále váhám jestli jsme udělali dobře.
A kolik má malá?
My jsme teda uvažovali, jestli ji do školy dát nebo ne. Ale nakonec po 5-ti leté prohlídce jsme se rozhodli, že určitě ne ![]()
v únoru jí bylo šest. to nebyl ten důvod. má aspergera a i když je chytrá,nevím jak bude školu zvládat spíš po stránce kolektivu a režimu. bude jich teda ve třídě jen deset ,ale obchází mě děs už teď
Zdravím po víkendu,
Sophinko krásně jste vybrali a já myslím že by to mohla dcera zvládnout když jich bude tak málo ve třídě. Asi bude záležet hodně na učiteli.
Tady je docela pěkně, odpoledne musíme po doktorech, tak snad to vydrží.
Tezi děláš s Eli nějaký přeškolácký sešity? Mě všechny přijdou hrozně jednoduchý, ted jsem koupila matematiku pro první třídu ale tu už máme skoro hotovou. ![]()
Jdu se vrhnout na prádlo, vše jsem vyžehlila ale nějak to tu leží neuklizený.
Brum neděláme nic moc. Doma mám knížky Počítaní soba Boba, jsou tam spíš logické úkoly tak to. Jinak přípravu na psaní mají ve školce co jsem zjistila z letošních obrázků, které Eliška donesla domů
My spíš teď pilujeme mluvení, protože Eliška neuměla L, R a trošku problém jí dělaly sykavky. Ty teď cvičit nemůžeme, protože jí nahoře chybí oba přední zuby a dole jeden ![]()
Mamule tak jak se cítíš ![]()
Tezi až na to že bych spala tak 25 hodin deně a začínají mi smrdět některé věci tak super ![]()