Tři a více dětí - rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4270
11.8.10 21:59

Tez mám šátek, v Brně bych se sourozebeckým nevešla do autobusů, jezdí tady běžně 2-3 kočárky. Takže Tom je v šátku a Petřík v golfkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
11.8.10 22:00

Petřík tape rád jen bohužel jiným směrem než chci zrovna já. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
11.8.10 22:10

Brum to mi nějak nedocvaklo, že jsi z Brna. Je pravda, že v Praze bych to řešila taky jinak.
S Márinkou je to podobné, bych nikdy nedošla tam kam potřebuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
12.8.10 14:16

ahojky ,jdu se pochlubit,mám dnes radost,přišla aktovka pro naši sophinku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6744
12.8.10 15:07

Krásná to bude fešanda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 15:32

krásná aktovčička a vybavení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
12.8.10 17:14

Krásná aktovka.
Už taky pokukuju po aktovkách a vybavení, sice máme čas do příštího roku, ale asi ji budeme kupovat dřív než o prázdninách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
12.8.10 17:19
tezi píše:
Krásná aktovka.
Už taky pokukuju po aktovkách a vybavení, sice máme čas do příštího roku, ale asi ji budeme kupovat dřív než o prázdninách :wink:

já do poslední chvíle váhala,zda ji do školy dám…jinak bych taky kupovala dřív. Popravdě stále váhám jestli jsme udělali dobře.

• Citovat
  • Upravit
58833
12.8.10 17:34

A kolik má malá?
My jsme teda uvažovali, jestli ji do školy dát nebo ne. Ale nakonec po 5-ti leté prohlídce jsme se rozhodli, že určitě ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
12.8.10 17:42

v únoru jí bylo šest. to nebyl ten důvod. má aspergera a i když je chytrá,nevím jak bude školu zvládat spíš po stránce kolektivu a režimu. bude jich teda ve třídě jen deset ,ale obchází mě děs už teď

• Citovat
  • Upravit
58833
12.8.10 17:46

Snad to zvládne bez větších problémů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
16.8.10 09:25

Zdravím po víkendu,

Sophinko krásně jste vybrali a já myslím že by to mohla dcera zvládnout když jich bude tak málo ve třídě. Asi bude záležet hodně na učiteli.

Tady je docela pěkně, odpoledne musíme po doktorech, tak snad to vydrží.

Tezi děláš s Eli nějaký přeškolácký sešity? Mě všechny přijdou hrozně jednoduchý, ted jsem koupila matematiku pro první třídu ale tu už máme skoro hotovou. :roll:

Jdu se vrhnout na prádlo, vše jsem vyžehlila ale nějak to tu leží neuklizený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
16.8.10 10:40

I já přeju krásné sluníčkové pondělí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
16.8.10 11:27

Brum neděláme nic moc. Doma mám knížky Počítaní soba Boba, jsou tam spíš logické úkoly tak to. Jinak přípravu na psaní mají ve školce co jsem zjistila z letošních obrázků, které Eliška donesla domů :wink: My spíš teď pilujeme mluvení, protože Eliška neuměla L, R a trošku problém jí dělaly sykavky. Ty teď cvičit nemůžeme, protože jí nahoře chybí oba přední zuby a dole jeden :lol:
Mamule tak jak se cítíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
16.8.10 11:29

Tezi až na to že bych spala tak 25 hodin deně a začínají mi smrdět některé věci tak super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová