Tři a více dětí - rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
23.8.10 22:44

7dětí

Tak konečně jsem našla diskusi pro mně:-))
Mám 7 dětí kdo víc…?
 Majja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.8.10 08:09

ahoj majo já šest. Jak jsou velcí? odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
4270
24.8.10 10:11

Zdravím,

no sedm dětí to smekám i těch šest samo. A holky jak to zvládáte se věnovat každýmu. Já nějak nestíhám. Vždycky někdo ječí. :roll: Ted zrovna Tomášek. Rostou mu asi zuby. Prostě bych potřebovala nějakej systém jak začlenit děti, domácnost, práci a zahradu do sebe.

Ona jsem letos zvládla dokonce i vyprat záclony. Loni jsem do neudělala tak už to fakt chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.8.10 10:16

majja vítej, no dětí nemám ani polovinu takže smekám, Sofince už sem to opakovala tolikrát že ta to jistě ví…a propo poraď co dnes vaříš? potřebuju inspiraci :wink:

Brum vypusť zahradu a zapřáhni 4dítě=manžela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.8.10 10:21

vařím špagety s kuřecím masem a parmazánem. od včera je tady ještě čočková polévka.
a organizačně…prázdniny náročný ale v roce se to dá udělat ,jen se musí zapojit i manžel.S každým je nějaká činnost kterou dělám jen s ním,syn se mnou rád vaří,jiní se mnou připravují věci do školky,čteme,jak kdy podle nálady.

• Citovat
  • Upravit
18651
24.8.10 10:29

sofi co máte za auto, to totiž trápí našeho papínka nejvíc že už bychom museli pořídit větší vozidlo :lol: Jsme totiž dost akční a pořád někde couráme, takže s každým dalším dítětem by to byl už trochu problém :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.8.10 10:34

měly jsme ulysse (7 míst) teď máme 807 (opět 7 míst),ale vzhledem k tomu ,že je nás osm ,právě řešíme výměnu za větší…8miaž 9ti místné . vivaro,tranzita,vito,viano nebo něco takovýho

• Citovat
  • Upravit
4270
24.8.10 10:50

Laci tak zahrada je právě problém tu nikdo jiný dělat nebude. Navíc ji máme pronajatou. Takže bud spustne nebo ji nějak zvládnu. Dneska to vyřešil déšt. A zapojit čtvrté dítě se daří ale jak kdy. Já nějak nedokáži práci organizovat. Asi se to budu muset naučit. :oops: Ted momentálně rostou Tomovi zuby a Petříka zkouším dostat z plínek což se jeví jako nemožné. Nemluvě o tom, že se snažím zachránit kojení odsáváním na což bych se měla asi vyprdnout, stejně to už nespasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
24.8.10 10:52

Majjo, Sophinko jak máte starý děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.8.10 10:55

15 Daniel,11 Šimon,9 Anna-Marie,6 Sophie,3 Timea a 17 měsíců Stella

• Citovat
  • Upravit
12
24.8.10 12:01

Ahojky,
První - syn George, tak tomu je pomalu 20let, tak čekám, kdy ze mně udělá babičku:-)) pak dcera(nejchytřejší) ta má 13let, pak Vanesska - nejzlobivější a vlastně vše nej nej:-)) tak ta má 9let, a pak šel jeden za druhým: Sergej 7let, Lucince bylo 5let, Majja bude mít 4roky, a poslední velký mazlík Alexander tomu byli 2roky, uf snad jsem na někoho nezapomněla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.8.10 12:04

Teda děvčátka smekám před váma :kytka: a já si lámu hlavu se 4 dítkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.8.10 12:04
majja píše:
Tak konečně jsem našla diskusi pro mně:-))
Mám 7 dětí kdo víc…?
Majja

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a gratulka k početné rodince :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17911
24.8.10 13:58

Maminky s více než čtyřmi dětmi - jednak teda gratulace a velký obdiv!!! - mohly byste napsat svůj organizační rozvrh, jak to zvládat, kdo co dělá, co dělají ostatní děti, když se věnujete jednomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
24.8.10 14:56

Eli to by mě taky zajímalo. Ted jsem je vyhodila na zahradu a půjdu za chvilku za nimi, ještě potřebuju vytřít. Tom právě usnul tak jdu rychle pracovat. Fakt smekám, já po dnešním dopoleni jsem jak vyfluslá. Tak krásné odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová