Tři a více dětí - rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
24.8.10 16:05

No, jak to zvládáme? Přesto že jsem „velký extrém a dle doktorů jsem“hříčka přírody která se neztotožňuje s žádnou lékařskou knihou! A i tak to všechno společně zvládáme! Já tvrdím že to všechno, co máme (lásku, porozumění a relativně i hodné, rozumné a obětavé děti, to všechno je jeden velký zázrak!. (jen ve zkratce: jsem trombofilik který normálně nedokážou mít jedno dítě natož takovou partu:-)) a ke všemu mám 4×císař a ten poslední byl fakt nejlepší) a nynější ( druhý ) manžel si mě bral rozvedenou s třemi dětmi, a právě díky dětem se i naše cesty potkali. On sám žádné děti do té doby nemněl, byl totiž přesvědčený, že ani žádné nemůže mít, protože prodělal operaci tříselní kýly a doktoři mu tvrdily, že se tam něco nepovedlo a proto také nebude moci mít své vlastní děti! Já hned poznala, že je CITLIVKA a taky že jo, děti když ho poznali tak byli zněj úplně mimo! A Je to pravda, manžel totiž moc miluje děti (a taky mě:-((() no a najednou nám pán neplodný zplodil jedno dítě, pak druhý, pak třetí a čtvrtý a prý ho to zrovna začalo bavit…! ale jó, je frajer všechno kolem miminka- miminek si pěkně odmakal, odkrmil a po nocích uspával, přesně tak jak si to uvařil tak si to i snědl…! a koukali by jste co dokáže chlap, to co mááálo která ženská, přebaloval, krmil, uspával, vařil a když si to prohodil s chůvou tak si šel po své práci, Já nemohla, naposledy mi doktor dával 60% života a? zase jsem se z toho vylízala…, no a děti viděli jak špatně jsem na tom byla a jak jsem trpěla, chodit nemohla protože se mi neodlučovali odpadní látky a vše mi zůstalo nahromaděné v nohách a oni jsou tak moc při sobě a strašně rádi pomáhají, takový mravenečci, fakt já si na počet nemůžu stěžovat, jeden jde na nákup, druhý ustýlá postele, třetí houpe miminko v houpačce, čtvrté myje nádobí, páté se mnou vaří no pilní mravenečci a ten nestarší zase hrozně rád jezdí - jezdil s kočárkem, protože prý na něj takhle letí více holky:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17913
24.8.10 20:02

No Majjo, tedy fakt klobouk dolů, takhle si to fakt neumím představit, ale co mi přijde úúúplně nejdůležitější a obrovský vklad do života, že drží při sobě a podporují se navzájem. To bych si tak strašně moc přála!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.8.10 06:35

Já už tu babouním, nemůžu dospat, malá se vzbudila na pití ale zas usnula,ale já mám nerva, jdem dnes s klukama k té zubařce a ač jsem vymýšlela co se dalo abych připravila Toma na Vrtání? zoubku, tak se tváří že to chápe a bude spolupracovat a já vím že to bude souboj titánů a zubařku pokouše :roll: Pane jo už ať jeodpoledne, no i když :think: leda tak zítra bo odpo zas budem přepravovat kočku na očkování a 3děti + kočka =rovná se vražedná kombinace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
25.8.10 06:48

Majjo tak to máš můj obrovský obdiv a tvůj manžel taky, protože takových chlapů je opravdu málo :andel: Hlavně, že pomáhají i děti a drží při sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
25.8.10 07:43

Laci tak držím pěsti, kdyby to nešlo, zkus popřemýšlet o té zubařce v Brně, vím že je to pro vás daleko, ale jednou za čas se třeba dá dojet.

No já zase vstávala ve čtyři, přesaněji ve 4.15.

My jdem dnes do města, musím po klientech.

Majjo tak to tiše závidím chlapa který se dobrovolně zapojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.8.10 13:01

holky já mám tak strašně šikovný hodný děti :oops: :dance: :dance: Honzík má zoubky v pořádku ale taky ukázal úplně skvěle a Tomík zvládl vrtání úplně v klidu a v pohodě. Za celu dobu ani nepípl, krásně měl otevřenou pusinku a s „hvězdičkou“ v puse se pak nesl jako páv :wink: to sem teda nečekala že to bude takový hrdina :hug: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
25.8.10 14:35
lacenka píše:
holky já mám tak strašně šikovný hodný děti :oops: :dance: :dance: Honzík má zoubky v pořádku ale taky ukázal úplně skvěle a Tomík zvládl vrtání úplně v klidu a v pohodě. Za celu dobu ani nepípl, krásně měl otevřenou pusinku a s „hvězdičkou“ v puse se pak nesl jako páv :wink: to sem teda nečekala že to bude takový hrdina :hug: :palec: :potlesk:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: to jsou fakt dobří, zaslouží si odměnu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
25.8.10 14:39

lacenko,šikovný děti. Co dostaly za odměnu??? bonbony? :mrgreen: :mrgreen:
u nás včera den plný katastrof. timinka si o stellinku rozrazila ret ( a to opravdu hodně) tak jsem jí zabalila led a držela si ho u pusinky za 5 minut aničku ďobla vosa,tak sem jí z dalším ledem posadila vedle timinky..... děs běs

• Citovat
  • Upravit
18651
25.8.10 17:04

Sofi když se daří tak se daří co? No chudáčci holky :hug:
Jako odměna bylo plenitba hračkářství - vybrali si každej bagřík. Na bonbony moc nejsou, to spíš na ty jedovatý Jupíky, takže pak v obchodě ještě „Jupíka“

Naše číča dostala dnes očkování ale dr. mě nepotěšila prý má v uších svrab a tak dostala nějakou mastičku, no nechala jsem u veterináře 600kč 8-o s tím že se mají děcka držet od kočky raděj dál že je to přenosný :cert: to si toho jako nemohla všimnout už před týdnem :cert: kluci ji tahají pořád :cert: no ještě toto by nám chybělo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
26.8.10 09:40

Zdravím,

Laci prosím o radu, při odnaučování z plínek nechalas kluky běhat doma nahatý? Petřík už si konečně sedne na nočník zatím bez výsledku. Ale za dopoledne mám pročůraných všech 10 slip. :roll: Vysazuju ho tak po půl hodince. Asi bych měla častěji.

Tomovi snad rostou zuby, od rána dneska řev, ted konečně usnul. Tak jdu chviku se věnovat Alence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
26.8.10 12:05

Brum a co ho nechat, však na to přijde sám :wink: Já takhle nechala Márinku a v necelých 26 měsících byla úplně bez plínek i na noc. Je mi jasné, že mít 2 děti na plínkách není vůbec levná záležitost. U nás to bylo asi jenom 2 měsíce 2 děti na plínkách. Jsem ráda, že je Márinka bez plínek, ale u nás to není o financích, ale spíš o práci :wink: , nepoužívám papírovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
26.8.10 13:07

Tezi já používám taky látkovky. Myslíš že mu mám nechat plínku dokud si nezačne říkat? Nějak nevím, že by nočník uznával to vůbec. U Alenky jsem začala v roce a půl a teprve až za rok byla bez plínky přes den. V noci se ještě občas počůrá. Tak to chci u kluků udělat nějak líp, Laci radila návod, ale u nás to nějak nejde. :nevim: Aby nebyl na plínkách až do bůhví kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
26.8.10 13:08

Rozumím tomu, žes ji nachala v plínkách dokud si nezačala říkat nebo nebyla suchá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.8.10 13:16

ahojky holky!

včera jsem měla absolutní absenci ta naše „banda“ vymyslela návštěvu zoo, tak jsme se účastnily,ale bláhově jsem si myslela, že dojedeme auty domů a děti padnou do postele a budou chrnět..... a ono NIC, Klasika, že nikdo nebyl tam kde by měl být… a manžel je tak hodný… až to bolí, on normálně jednoho po druhým odnáší v náručí do jejich postýlek, a když odnese posledního, tak za 10minut začne přibíhat nejprve jedna - že čurat, ať jí jdeme rozsvítit… minutku na to druhý dítko, že pít! na to třetí - hlad a ve finále i ten nejmenší vyleze s postýlky, aby nechyběl! natož já zvyšuji hlas… a slyším jak jeden za druhým prosí taťku ¨„odnes mě do postýlky a tak si zase opakuje kolečko, a někdy je to takhle i 5× za sebou!! jo a další oblíbený jejich důvod jak nás večer vyrušovat je "jinou pohádku“! jo a taky „někdo tam bouchá“! a „slyším tam něco lítat“ Chápete, že můj manžel je venku dost uznávaná a respektovaná osoba, ale jen přijde domů, tak ho nenechají ani svlíknout a všichni na něj lezou a on poslouchá JE! v ten moment je jejich a Já VOSK a žárlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
26.8.10 13:59

Brum přesně tak. Ona si začala sundávat plínku sama a začala chodit na nočník. Během 2 měsíců byla úplně bez plínek i na noc. Myslím si, že každé dítko k tomu musí dospět samo. Některé dřív, některé později. Ale naučí se to každé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová