Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
asha píše:
A koukam, ze mas peknou honku, jak mas vubec stary vsechny ty deti?
Anička 9,5, Čenda 7, dvojky 3.
Kolik je Matymu? Čenda chodí na plavčo od loňska a plave převážně pod vodou, nad vodou pár metrů. To je Matýsek šikovnej, že po jedný lekci pochopil a umí!
Matymu bude 7 v lednu. Ted v lete se behem par dnu naucil plavat v podstate sam, proto taky tak vaham s tim zapsanim. Chodil rok a pul na judo, ale na to je uplny drevo
, takze hledame neco jinyho. Jinak chodi rok na klavir, ale nadseni pomalu ochabuje, ted bude mit k tomu keramiku a asi konverzaci AJ. Letos je to nejaky blby, nemuzu se v nicem rozhodnout. On je dost akcni, nekam chodit potrebuje, jinak se ten temperament docela zvrhava ![]()
No já vim, že Čenda taky na aikidu nebude hvězda
ale tak zkusí si to. Doteď měl gymnastiku (sokol), plavání, flétnu (tu jsme skrečovali
). Keramiku bych ráda, ale nějak se nám nikam nevejde, je přesně v době, kdy mají gymnastiku. Nějak máme pořád samý pohybovky a výtvarka a hudebka nic moc ![]()
Tak už kroužky řešit nemusím. Ve školce bude mít Eliška od října fletnu, tak jí akorát musíme koupit. A od ledna budou jezdit na bazén.
Ahoj,také se přidám jestli můžu.
Mám 4 kluky ,2 z prvního manželství a dva teď a k tomu ještě dceru od manžela ,z prvního manželství.
Moji kluci jsou 17,14, a teď 20 měsíční dvojky. a holčina 15 let.Takže když se sejdeme ,je nás plno. ![]()
Zdravím,
Petřík ještě spí tak mám chvilku. Až se vzbudí jedeme do města.
Mám rýmu a tím pádem i Tom, takže noci jsou fakt zajímavý.
Ad kroužky, letos plánuju montessori a angličtinu ve školce. Sami budem chodit plavat a pokud se rozhodnu pro základku v Komárově tak bude mít ještě předškolní přípravu tam jednou týdně.
Tom pokračuje ve vstávání mezi 3-4 hod ranní takže večer nic neudělám, tak jdu účtovat ted než se vzbudí Petřík.
Brum u vás vlastně škola není, nebo se pletu? Jedna je v Holáskách (ale to je jen Ist. ne?) a nebo do Chrlic ji dávat nechcete? Do Komárova to máte docela daleko, ne?
Já se z té naší princezny zvencnu, teď chrní a v noci ječela jak Viktorka u splavu. Jsem fakt mrtvá. Ale aspoň je sranda ![]()
Ráno u snídaně si Honzík pšikl a tak mu říkám " Honzíčku musíš si zakrývat pusinku, vždyť na nás prskáš vitamíny"
![]()
Cha Lacenko, tak u nas ted prskam vitaminy
hlavne ja. Vcera na mne neco sedlo, no v noci jsem ani nemohla spat, takovej krkabol jsem dlouho nemela. Ale lepsi se to, cpu do sebe, o co zavadim. B. ma rymu, coz je taky opruz. To nam to hezky zacina…
Brum a on uz pak nespi? B. mi vstaval po hodine dvou, zlepsilo se to az v roce, pote, co zacal s prikrmama. Ale mezi 4 a pul 6 vstava taky.
A koukam, ze taky mate rymu, tak at je lip!
Je přímo v Tuřanech, ovšem paní učitelka v první třídě je trochu ras na děti. A navíc na druhém stupni je třída fotbalistů která šikanuje mladší děti. ![]()
V Holáskách je taky, ale tam jedou tak pomalu že když přechází děti na druhý stupen do Tuřan tak jsou pozadu.
Chrlice chci oblídnout, ale na ten Komárov jsem od dvou maminek dostala tip, že je tam bezva učitelka nejen na prvním stupni, navíc je tam celá devítiletka. A na dojezd je to 10 min busem a pak chvilku pěšky. To by šlo.
Musím rychle něco doma udělat ve čtyři mám rodičák ve školce.
Asho nespí, Dneska vstával v 3.30
Usne až v osm to už je zbytek vzhůru.
jezis, Brum, to je hrozný vstávání, to bych nedala. V kolik můžeš lehnout večer?
Je fajn, že máš zpravodajství o stavu na ZŠ, držím na to palce, dojíždění je opruz, ale dobrá učitelka za to stojí.
No můžu ale pak nestíhám účetnictví.
Já radši budu dceru vozit do dobré školy, do školky to máme 15 min, taky nechodí taky do Tuřan ale do Ivanovic, což je hned pod náma. Navíc ta škola v Komárově má i předškolní přípravu jednou týdně hodinu.
Eli ty ses ptala v kolik si můžu jít lehnout, já to nějak blbě přečetla. Ve 20 hod teoreticky.
Jo, teoreticky si můžem odpočinout všechny podle libosti, co
A prakticky můžeš v kolik?
Brum, to je strasny! A co dela, kdyz si ho proste nevsimas? Rve? B. silene, ale ja se zarekla, ze pred 4. nevstavam, at rve. Rval hodinu. Chodila jsem si sednout do obyvaku (manzel tam spi uz hezky dlouho
) a cekala, az prestane. Sousedi nas musi milovat. Ted jsem ho nechala rvat i v 5. Proste to jinak nejde, on se pak holomek vzbudi treba za dve hodiny, takze tak silenej hlad nema.
Ten prvni rok jsem spala s nim, byl prisoslej nonstop od 3-4 rano, do ty doby se budil po ty hodine. No co ti budu povidat, po roce spani na jednom boku mam zada v uzasnym stavu, ale furt mensi zlo, nez vstavat kazdou hodinu az do rana. ![]()