Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brum tak to naprosto chápu, že na trhání zubů chceš jít sama
ahoj jdu jen pozdravit ,tento týden fakt stál za to,tak se mi ani nechce nic psát
mimo jiné stellinku bolí druhé ucho (minulý týden jí levé prasklo ) v jedné školce v neděli v noci praskla voda,museli jsme sundat podlahy a budem dávat nové celý provoz jsem musela stáhnout do jiné pobočky na celý týden ![]()
Tak u nás dobrý, už nebrečí ani při odchodu do školky, ani při předávání, já jsem po uši v přípravách Středověkého dne, šiju 25 varkočů a další zábavky, pak že matka na matřeské nemá do čeho píchnout ![]()
Sophinko, to je teda pech, ten provoz školky si neumím představit… to jsi musela spojit třídy nějak?
jo kdyby třídy. dvě provozovny v jednu . ale přežili jsme
. rodiče byli naštěstí chápavý a tolerantní(a hodně dětí nemocných
)zítra položíme podlahy a dobrý.
a i stellinky ouško jsem nakonec rozehnala lihovýma kapičkama
.
Tak hlavně, že ty podlahy jdou tak rychle, ale zase zásah do rozpočtu, co.
A ouško, to nás taky často postihovalo s Čendou, pak měl v pěti letech i hodně záněty dutin, doporučili nám vyndat mandle a je to lepší.
Sophi tak to je dobře že se to zvládlo. My dnes byli doma, ale dopoledne jsem strávila na telefonu, odpoledne pak nošením Tomáška, rostou mu asi zuby. Ted spí ve vaku.
O víkendu mě čeká zahrada, je to děs, 14 dní jsem tam nebyla a toho plevele co tam je. ![]()
Alenka je nějaká odmlouvavá, tak mě občas tečou nervy. Ve školce vzornák a doma na zabití.
Asi puberta či co. Navíc doháníme logopedii, rok a půl jsme chodili zbytečně protože paní logopedka prostě nenaučila, ted to vše máme za rok dohnat. Ale zase máme šikovnou logopedku tak se to třeba zvládne. Ovšem pokud chci projít vše co nám dala, je to tak na hodinu denně. ![]()
Eliško ty se teda nenudíš, to seš dobrá že šiješ, já i spravení zipu musím nechat švadleně. ![]()
Brum, když nemusím, tak zip taky nevyměňuju, to je celkem těžký. Tohle je primitivní šití, ale holt 25 ks, zabere čas.
U nás mlátí prepuberta s Aničkou, ale poslední týden je o něco lepší, možná ji trochu srovnala škola.
děvčata já jsem vysledovala,že děti mají pubertu v 1( zkouší samostatnost),ve 2(zkouší hranice), ve 3(samostatnost a hranice),ve 4, v 5 ,atd…
![]()
teda alespoň já mám děti 15,11,9,6,3 a 18 měsíců a každý má svoji ,,pubertu,,
![]()
sophinka píše:
děvčata já jsem vysledovala,že děti mají pubertu v 1( zkouší samostatnost),ve 2(zkouší hranice), ve 3(samostatnost a hranice),ve 4, v 5 ,atd…![]()
…a u chlapu je to az do smrti… ![]()
Jen nakukuju, nestiham, jsem ko, odjizdime… krasny vikend! ![]()
Sophinko pěkné
, ale asi to tak bude.
Mě teda poslední dobou hodně pije krev Eliška
Brum my jsme ve čtvrtek přestali chodit asi po 8 měsících
Jaké písmenka Alenka neumí?
My jsme byli týden bez tatínka, holky to byl doma takový klídeček a pohodička. Všechno jsem zvládala naprosto bez problémů a v klidu. Včera večer manžel přijel a doma je chaos ![]()
tezi píše:
Sophinko pěkné, ale asi to tak bude.
Mě teda poslední dobou hodně pije krev Eliška
Brum my jsme ve čtvrtek přestali chodit asi po 8 měsícíchJaké písmenka Alenka neumí?
My jsme byli týden bez tatínka, holky to byl doma takový klídeček a pohodička. Všechno jsem zvládala naprosto bez problémů a v klidu. Včera večer manžel přijel a doma je chaos
Tezi ještě nám zbývá K to těd cvičíme, CH,měkčení,H,R,Ř. A to jde v lednu k zápisu.
Tezi to znám, jak jsem sama s dětmi, tak to nějak jde, jak přibyde další „díte“ začíná zmatek a udělám polovinu práce. ![]()
Dneska jsem odpoledne řádila na zahradě a asi čtvrtinu mám hotovou, tak zítra bude pokračování. Jediný co letos kromě rajčat a mrkve roste je plevel. A dostala jsem od sousedky broskve. Její dítka jí nejí ovoce tak zásobuje nás.