Armáda ČR

Anonymní
4.8.10 11:02

Armáda ČR

Ahojky, seznámila jsem se se dvěma vojáky.

Ten první pracuje u nějaké Berounské jednotky a díky němu vím jak to u vojska chodí ( alespoň trochu ): trávíme spolu hodně času ( bývá klidně 2 dny volna za sebou ) a jinak skoro každý večer se vidíme na netu - prý pracuje od 7-15:30, pátek od 7-13:15 hodin + občas víkendy ....... Ukazoval mi i fotky ze zásahu, různých akcí, cvičení .....

A pak je tu druhý, který pracuje v kasárnách v našem městě, kde je ženijní prapor a samostatná záchraná rota, ve které je. V ní mám dalšího kamaráda, skoro příbuzného, který mi ukazoval fotografie ze zásahů. cvičení. Hm, jenom že ten můj druhý kamarád na žádné z nich nebyl, jak je to možné ? Vždyť tam byla vyfocená celá jednotka, ale on ne ( a to prý pracuje ve skladu ). Kolikrát se mi ozve, že přijel ze služebky, že jezdí do Vyškova na cvičení, do Jugoslávie/Kosova, mívá vypnutý mobil občas,anebo odepisuje se zpožděním lidem na zprávy s tím,že nemohl psát ...... Nějak to nechápu, je možný, že mi lže v hodnosti ? Jinak opravdu tam pracuje - kamarád/skoro příbuzný ho zná, ale víc mi k tomu neřekl, protože je nyní půl roku v Kosovu a my jsme se spojili na chvilku.

O nic mi nejde, jsem s nima jen kamaradka, ale nechci, aby ze me delal blbce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
4.8.10 11:32

Tak třeba zrovna někde musel být, když se fotili… Já jsem taky nebyla na pracovním PFku, protože jsem zrovna učila v kurzu, když to fotili :nevim:

Nebo se nerad fotí, povinné to jistě nebylo…

Ale lidi jsou různí, kecat samo může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
4.8.10 11:34

Ježíš, už zase? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.8.10 11:39

Ty krááso, kolikrát ještě založíš diskuzi, než ti dojde, že tě tahá za nos??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
4.8.10 11:55

ahoj Anonimko, vojáci bývají ukecaní, pokud je voják a moc rádi si toho hodně přikreslují a i když mám kamarádky, kteří jsou šťastní s vojáky, hodně jich bývá nevěrných!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.8.10 12:14

Jo vy myslíte, že to je zas TAMTEN? To mě nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.8.10 12:19

JJ bude to stále ten samý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17675
4.8.10 12:22

Bože, pořád to? Slečna by se měla léčit :roll:

Anonymní co si myslíš, že ti tady poradíme?? Si zavolej na útvar, když chceš mít jasno .. ale pořád dokola to stejné téma a ty stejné nesmysly.. že se ti chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
4.8.10 12:24
Anonymní píše:
ale nechci, aby ze me delal blbce :nevim:

toho ze sebe děláš především ty sama tím, jak se v tom pořád pitváš :roll:
Když je kamarád a o nic nejde, může si vykládat co chce a odepisovat kdy chce, no ne ? Si nabíháš sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.10 12:31

zakladetelko:
mám manžela v armádě jezdí na mise a cvičení má po celém světě. Pokud máš „jen“ kamarády v Armádě a v podobných složkách buď si JISTA že to že Ti povídají o práci a ukážou nějaké fotky z prdelního výcviku (ty píšeš ze zásahu) tak jsem si skoro uplně jista že Ti neříkají pravdu.Prostě Ti věší bulíky na nos :wink: V různých speciálních složkách jsou VŠECHNY informace přísně utajeny. (ať se jedná o výcvik, kde kdy co se bude dít nebo různé akce, přípravy na mise atd…)jsem s mým mužem 10 let a stýkám se s manželkami které mají taky za muže vojáky. Kolikrát ani my sami nemůžeme vědět všechny informace protože prostě JE TO TAJNÝ!a dozvíme se až proběhne nějaká tajná akce či cvičení až potom co to proběhne… Nikdo totiž nemůže riskovat že by pak nějaká manželka pustila nechtě nějaké tajné info ven atd..prostě nikdo si to nelajzne… manželova rodina stejně tak moje rodina pořádně neví co manžel dělá a je to proto aby chránil naše soukromí a aby jsme byli i my chránění. proto, jak každý kdo má za muže vojáka ve spec. jednotce ví, že není přípustné aby s jinými „civilními“ kamarádkami probírali práci jejich manžela… prostě legendy jsou různý… Když je manžel na misi tak řeknu že má něco v Anglii atd…

Takže to že Ti řekne že mají třeba cvičení s jinou jednotkou třeba ve vyškově neznamená, že ho opravdu mají. Pokud Ti tvý kamarádi nejsou uplný mlaďásci(kteří by chtěli machrovat) tak Ti pravděpodobně říkají co je zrovna napadne… 8-) protože to tak prostě je. Žiju v tomto „jiném“ světě už poměrně dlouho a když si nějaký náš kamarád najde „přítelkyni“ tak si z toho děláme srandu jak ji věší bulíky na nos a ona mu to baští a chlubí se všude možně venku. :wink:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
4.8.10 12:43

Plně souhlasím s předchozím příspěvkem. Mám v úzkém příbuzenstvu také vojáka, ne sice v žádném speciálním útvaru, nicméně fotky z jakéhokoliv cvičení jsem od něho nikdy neviděla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7584
4.8.10 15:37

Holka, holka. Najdi si nějakýho nevojáka. :lol:

I když bych řekla, že pokud se člověk seznamuje přes net, tak kecá každej druhej. Jestli ne každej jedenapůltej.

PS: Myslím, že už jsem taky zaregistrovala nějakou takovou diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 01:13

Ahoj holky, jako novinářka jsem byla v Afghánistánu…hod­ně jsem psala o armádě…dost mě to ovlivnilo :-). Teď mi zpráva o smrti vojáků v Afghánu tu tématiku připomněla…Je tu některá z vás u armády? Nebo vaši patneři? Chcete pokecat? :-)Jen tak, i anonymně :-) Přítel sloužil v býv. Jugoslávii a Afgh. Klidně i anonymně, pište prosím soukromou zprávou. Prosím, pokud máte někoho takového mezi svými rodinnými příslušníky, kamarády, předejte prosím kontakt. Ráda bych jen tak dala řeč :-)Dik! :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová