Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak zatím nám to neřekli na 100% ale prý to vypadá na chlůapečka .Že by konečně jsem měla štěsí ![]()
monča11 píše:
tak zatím nám to neřekli na 100% ale prý to vypadá na chlůapečka .Že by konečně jsem měla štěsí
Tak to máš teď doma 3 princezny jo ![]()
Mončo chápu dobře, že máš doma 3 holčičky? A vítej tady.
Lacenko ahoj, jo Eli jde do školy až příští rok.
Tak mám pověšené plínky z prádlem, málem se mi to nevlezlo na sušák. Nacpala jsem toho do pračky nějak moc
Márinka opět nespala ![]()
monča11 píše:
ano mám tři holky ve věku 16 ,12 a skoro 4 roky
No tak to byl ten kluk vymodlenej co
a jak se bude jmenovat brouček ![]()
tak snad tam opravdu bude to se dozvím 1.září jedi do Liberce na genetiku a budou dělat ultrzvuk v 3D.Jinak se bude jmenovat Jaroušek po mém přítelovi.
Mončo tak přeju, aby vám vyšel chlapeček. Předpokládám, že si ho moc přejete.
monča11 píše:
tak snad tam opravdu bude to se dozvím 1.září jedi do Liberce na genetiku a budou dělat ultrzvuk v 3D.Jinak se bude jmenovat Jaroušek po mém přítelovi.
Tak ať Jaroušek hezky roste ![]()
Tak já jsem doma úplně sama. To je tak neskutečný klid a hlavně pohoda, že člověk nemusí být pořád ve střehu, kdyby náhodou něco
Využívám toho k odpočinku a takovému lehkému úklidu ![]()
Zdravím ![]()
Fragolo, když vidím ty tvoje metříky, tak se mi protáčí panenky! Klobouk dolu, ještě takhle brzy po sobě ![]()
Tak manžel se konečně odhodlal a jel k zubařce už týden skučí že ho bolí zuby.. Takže já vstávala s ním a odchytávala Sisinku aby ji nepřejel ![]()
10:30 jsme objednaní s klukama na oční tak doufám že jim nic nenajde… Lidunka bude mít premiéru zůstane doma s tátou. Vyfasoval krabici nutrilonu a jsem zvědavá jak bude válčit
![]()