Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím
Laci no já něž dočtu tak už nestihnu psát a když chci pak psát nebo neco poslat tak zapomenu co.
Ale vím že jsem slíbila foto, tak to dneska zkusím. Ale peru se tady s odesíláním pošty na úřady a odpoledne zase mám maraton po klientech a doktorech.
Tezi tak Boba soba jsme měli za měsíc hotovýho a to má tři díly. ![]()
Brum my jsme ho dělali spíš tak nárazově, ale Eliška s tím nemá problém. Jinak že bychom dělali nějako přípravu do školy, tak ani ne. Možná budeme dělat cvičení na uvolnění ruky, ale ještě uvidíme ![]()
Tak mě snad obě děti spí, tak budu odpočívat a nic nedělat. Včera jsem nakonec ani nežehlila. Mě se tak nic nechce dělat ![]()
Hezký podvečer ![]()
Tak mám za sebou první kontrolu mimísek je tam kde má být a má asi 3mm takový obr
![]()
mamule píše:
Hezký podvečerTak mám za sebou první kontrolu mimísek je tam kde má být a má asi 3mm takový obr
![]()
![]()
gratuluji k obříkovi ![]()
mamule píše:
Hezký podvečerTak mám za sebou první kontrolu mimísek je tam kde má být a má asi 3mm takový obr
![]()
![]()
moc gratuluji je to krásný ty začátky a už je ti bleee
Lecenko děkuji a ťukám na co se dá že sem zatím OK je ta spavá nemoc už by mohla skončit ![]()
sajinda píše:mamule píše:gratuluji k obříkovi
![]()
![]()
děkuji ![]()
A jak se jinak všechny máte ??? tady je dneska hnusně zataženo a zima ![]()
mamule píše:
A jak se jinak všechny máte ??? tady je dneska hnusně zataženo a zima
ahojky, tady je také ošklivo, ale lepší než včera, to byl regulérní podzim. náš malý je na táboře, tak doufám, že tam nezmrzne ![]()
sajinda píše:mamule píše:ahojky, tady je také ošklivo, ale lepší než včera, to byl regulérní podzim. náš malý je na táboře, tak doufám, že tam nezmrzne
Jejda to snad ne ![]()
mamule píše:sajinda píše:Jejda to snad nemamule píše:ahojky, tady je také ošklivo, ale lepší než včera, to byl regulérní podzim. náš malý je na táboře, tak doufám, že tam nezmrzne
no při nejlepším dostane rýmu. při nejhorším mi budou volat, že je nemocný a mám si přijet
![]()
sajinda píše:mamule píše:no při nejlepším dostane rýmu. při nejhorším mi budou volat, že je nemocný a mám si přijetsajinda píše:Jejda to snad nemamule píše:ahojky, tady je také ošklivo, ale lepší než včera, to byl regulérní podzim. náš malý je na táboře, tak doufám, že tam nezmrzne
A jak se jinak všechny máte ??? tady je dneska hnusně zataženo a zima![]()
![]()
Néé bude to dobré uvidíš postarají se o něj ![]()
snad jo, dnes od něj přišel koresponďák :ahoj maminko a tatínku, bydlím ve stanu s dominykem
, chodíme hrát hry. adam
to je spisovatel ![]()