Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu ohřívat oběd, máme ze včerejška hovězí polivku a smažený kuřecí řízek s bramborem. Za chvilku mi dopere pračka s plínkama, tak to dám ven a budu doufat, že vydrží sluníčko
A večer mě bude čekat žehlení plínek a oblečení vypraného včera ![]()
tezi píše:
Jdu ohřívat oběd, máme ze včerejška hovězí polivku a smažený kuřecí řízek s bramborem. Za chvilku mi dopere pračka s plínkama, tak to dám ven a budu doufat, že vydrží sluníčkoA večer mě bude čekat žehlení plínek a oblečení vypraného včera
Tak to ti nezávidím i když já sem na tom podobně a to se mi dneska vrací David z víkendu takže další kopa špinavého prádla
![]()
Mamule včera jsem dožehlila všechno co bylo v koši a abych náhodou nezlenivěla, tak jsem dala hned prát ![]()
tezi píše:
Mamule včera jsem dožehlila všechno co bylo v koši a abych náhodou nezlenivěla, tak jsem dala hned prát
jo táááák tak to je dobrý ![]()
ahoj děvčata. dnes jsem ze zoufalství dala našim holkám vodovky ,to bude bordýlek.....ale chcilka klidu je chvilka klidu,že ![]()
včera jsem dožehlila obr hromadu prádla. mám chutě na sladký,ale nechce se mi vstát a jít něco upéct
asi zadám úkol synátorům,je to baví......
Ahojky tak i já mám 3 děti a ted čekame další miminko
už se moc těšíme.
můžeme taky za váma?
no já abych někde nechyběla co? ![]()
Ještě 14 dní a budu mít na net dokonce i čas, ted jak mám děti všechny doma tak se honím jak nadmutá koza a ke všemu má ted dovku i manžel a tak mám dokonce děti 4 ![]()
Jak tak listuju samé „známé tváře“ ![]()
Brum tebe jsem zháněla „doma“ v dubnu můžeš mrknout dík
![]()
ahojky hlasim se taky do rady ![]()
mame tedka 3 deticky(adamek,anetka a lucinka)a jednoho andilka (elinka 26tt),a ja bych jeste jedno moc chtela zatim je to v rodinnem kruhu v jednani
![]()
1.termín mám 28.prosince a ty další mám 7.ledna a 11.ledna tak uvidím kdy to bude. ![]()
Tezi,Brum holky jdou do první až za rok že? náš Jeník taky už ted s toho mám vítr ![]()
monča11 píše:
1.termín mám 28.prosince a ty další mám 7.ledna a 11.ledna tak uvidím kdy to bude.
Tak to moc gratulujuuuu
a víš co to bude ??? sem zvědavka co ![]()
U nás když všechno klapne tak jak má tak budeme mít dubňátko ![]()