Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sajinda píše:
snad jo, dnes od něj přišel koresponďák :ahoj maminko a tatínku, bydlím ve stanu s dominykem, chodíme hrát hry. adam
to je spisovatel
Jééé to je hezký
ale napsal to nejdůležitější ne ![]()
sajinda píše:
snad jo, dnes od něj přišel koresponďák :ahoj maminko a tatínku, bydlím ve stanu s dominykem, chodíme hrát hry. adam
to je spisovatel
Jééé to je hezký
ale napsal to nejdůležitější ne ![]()
jo obsahuje to všechno nejdůležitější
jen nevím z toho, jestli se mu tam líbí ![]()
čauky,
Sajindo já myslím že jo, to by byl jiný dopis. A můžou mít tam děcka mobily?
U nás počasí nic moc, čekám až se vzbudí Petřík a půjdem na zahradu.
Ještě jsem se chtěla zeptat, kolik mají děti kroužků. Já vybrala zatím Montessori pro Petříka a Alenku a pro Alenku angličtinu ve školce. Plavat budem chodit sami. Ještě přemýšlím o nějaké hudební přípravce ale těch peněz. Včera jsem platila montessori na půl roku a málem mě švihlo. Ale to dá oběma hodně. Už chodím od Alenčiných 2 let.
Brum Eliška chodí na aerobik, loni 2× týdně. Letos asi jenom 1 a přidáme k ní Márinku a asi ještě nějakou hudebku. Uvidíme.
Mamule gratulace ke zprávičkám ![]()
Brum píše: čauky,Sajindo já myslím že jo, to by byl jiný dopis. A můžou mít tam děcka mobily?
U nás počasí nic moc, čekám až se vzbudí Petřík a půjdem na zahradu.
Ještě jsem se chtěla zeptat, kolik mají děti kroužků. Já vybrala zatím Montessori pro Petříka a Alenku a pro Alenku angličtinu ve školce. Plavat budem chodit sami. Ještě přemýšlím o nějaké hudební přípravce ale těch peněz. Včera jsem platila montessori na půl roku a málem mě švihlo. Ale to dá oběma hodně. Už chodím od Alenčiných 2 let.
ahojky, teoreticky by mohl mít mobil, ale nedoporučovali ho, já bych mu ho ani nedala, když se bude něco dít, vedoucí zavolají a s mobilem by se mu podle mě daleko víc stýskalo. jestli bude jezdit ještě až bude větší, asi si ho už bude brát, teď je mu čerstvě sedm, to ještě bez mobilu zvládne a myslím, že líp než s ním ![]()
náš malý chodí na fotbal, tréninky dvakrát týdně a přes zimu jednou týdně v tělocvičně a pak do turistického oddílu, schůzky jednou týdně.
ahoj holky, musím se s Vámi podělit o korespondenci mého syna zase z tábora. přišly dva pohledy: první: „ahoj maminko, já chci ject
domů. přijedeš si pro mě? prosím přijeď si pro mě. pozdravuj čendíka.“ (čendík je náš pes.)Tak upozorňuju Vás, že to jsem chytla nerva ![]()
druhý pohled: "ahoj maminko, jak se máš.jak jsi mi poslala tu krabici, tak už nechci odvézt.ahoj adam.koleno dobrí
" (poslala jsem mu balíček se sladkostma a den před odjezdem si rozrazil koleno)
tak to jsem z toho hotová. ![]()
Šáji ten je milej, no nedivím se, ale já myslím že to snad nebude tak hrozný když to bonbony zachránily. ![]()
Já Alenku nebudu moct poslat ani na školku v přírodě. Podmínka je totiž tak, že dítě musí strávit před tím týden mimo domov. A u nás jaksi není kde.
Byly jsme na logopedii a dokonce i pochváleni.
Jdu nakrmit zvěř a chystat na zavařování. Dovezla jsem si z města 5 kg paprik, tak udělám plněný se zelím a lečo do mražáku. Nám nějak na zahradě nerostou, zato rajčat snad bude dost.
Tezi nad tím areobikem jsem taky přemýšlela, mají ho ve školce. I nad hudebkou, jenže to by jsme museli dojíždět 1/2 hodiny, to se mi nechce. No uvidím.
doufám, že bude v pohodě.
copak je to za podmínku, aby dítě trávilo týden mimo domov? to mi přijde zvláštní, ne každý rodič takovou možnost má, dát k někomu dítě na týden ![]()
a taky je něco jiného, dát dítě třeba na týden k babičce a poslat dítě někam na týden s kolektivem, ne? ![]()
plněné papriky, mňam ![]()
Saji
taky si myslím že až tak moc domů nechtěl když to dobrotky zpravily ![]()
mamule píše:
Sajitaky si myslím že až tak moc domů nechtěl když to dobrotky zpravily
já také všem přeji krásný pátek a ještě krásnější víkend ![]()
já využila sluníčka a umyla všechna okna ![]()
Tak jak se máte v novém týdnu. My už jsme opět komplet. Eliška přijela z prázdnin u babičky.
Saji nechceš přijít na okna i k nám? Už přes ně skoro nevidíme ![]()
a co mládě, kdypak se ti vrátí z tábora?