Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
fragolo: tak to se máš, že máš muže s prodětným názorem
A už jste u konce, nebo máte v plánu nějaké další? Nám se do domu vejde max. 6 dětí, tak bych ráda, kdybychom neskončili u těch tří.
mamule: já myslím, že na nějaké nejlevnější sedmimístné auto bychom snad finančně dosáhli, kdybchom opravdu chtěli - na občasné ježdění by to stačilo, stejně nikam moc nejezdíme, je to vždycky horor s poblionama, kterým je v autě špatně a nic na ně nezabírá.
ahoj všem ![]()
taky se přidávám. Ondra 15, Michal 13,5 a zbytek v metříku ![]()
Náš tatínek se mě asi před týdnem, kdy jsem koukali na sourozenecké kočáry, ptal, jestli už jako končíme
Vtipálek ![]()
fragola píše:
Deimosko, my bysme to rádi min. na těch 7 dotáhli
proč??? ![]()
Ahoj ja bych se take přidala mam tedy jen dvě ale s přitelem bychom chtěli čtyři jen nam všichni řikaj že nejsme normalní a takove ty řeči že v dnešní době atd. ![]()
mamule byla jsem u lékaře, a protože nemám hlídání, takže všechny děti se mnou. No pan doktor probral jenom to nejnutnější, vypsal recepty, žádanky na vyšetření a už nás vyprovázel ze dveří
Eli neposlouchala, Vojta brečel, protože byl unavený a pokaděná plínka. No takže opravdu „veselo“
Deimosko my se s manželem celkem rychle shodli na 4 dětech a myslím, že ani víc by nebyl problém. Tady by to spíš nepobrali lékaři ![]()
fragola píše:
Jen tak
lichý, ale šťastný
Prostě 7
Barák máme propočítaný na 10 potomků, já neřekla, že těch 7 je konečná ![]()
fragolo: na přesuny máte autobus?
Já bych 6 a více sama nezvládla (výchovně - by mi to zvlčelo
).
Fragola - ale stejně jsi dobrá. Všechno je to drobotina. Musí to být někdy pěkný záhul ![]()
To já mám problém se jmény. nejvíce si teď pletu malou se psem. Na psa volám Barčo a na Barču Pegino. Prostě když chci rychle zavolat, mám v tom zmatek. A když jsou doma navíc kluci, tak už v tom úplný chaos ![]()
zajímavé
no kdybych měla rodit dle velikosti baráku,budu jich mít 20 a více
(koupili jsme bývalou školu
.)Ale vzhledem k tomu ,že nejstarším už je 15 a 12 a začínají mít sakra velké potřeby vidím to tak max ještě na jedno a to kdo ví. V září jdou 4 do školy a to už bude záhul to všechno poplatit…kroužky ,školní pořeby,atd…
Farska - nevím, jestli si mě pamatuješ z dikuze „čekáme třetí“.. to je super, že čekáš další. Nebo už máš
![]()