Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michaelakkk píše:Deminka píše:To se snad nedá zapomenout!!Michaelakkk píše:No jen jestli to ještě budem umět.
Jestli jsme sví lidé tak si se určitě těšila na to ž se konečně po dlouhý době vspíš tak 10 hodin a víc v kuse!! Já se teda těším tak strašně moc, že z toho pak nebudu moct pát až se dočkám!!
A v kolik tak v noci usínáš??Já chodím až tak kolem 2hod. protože vstáváme až kolem 9. a odpoledne si ještě přispím. ![]()
pacipacipac píše:
Ten můj synek mi dává hrozně zabrat, budí se snad každé dvě hodiny, tak už skoro vůbec nespím. Proto ten smutekJinak vás všechny zdravím, jsem tu nová
Taky zdravím.A kolik mu je???
já chodím spát jak kdy někdy hned usnu jindy mám blbý vzpomínky a usnu až ve 4 ráno a mám celej den na houby… no jak kdy…
Pacipacipac : no jsme na tom stejně synátor mi taky dneska nechce spát…
Michaelakkk píše:
já chodím spát jak kdy někdy hned usnu jindy mám blbý vzpomínky a usnu až ve 4 ráno a mám celej den na houby… no jak kdy…
A nedávno ses bála v noci bouřky ne??Myslím teda, že tys to zakládala…
Deminka píše:Michaelakkk píše:A nedávno ses bála v noci bouřky ne??Myslím teda, že tys to zakládala…
jj to jsem byla já a hned jak jsem to založil tak mi vypnuly proud, ale bylo to tady fakt drný, zatopenej sklep popadaný truhlíky hromy blesky šílený…
jo jo já
…teda my
…přítel už chrpká
…a nám se nějak nechce
…ale jdu si pustit filmík a usnout..tak Brou ![]()
Já opět já
ale koukám na novu na ten film rukojmí… klasická amerika
![]()
Michaelakkk píše:
Já opět jáale koukám na novu na ten film rukojmí… klasická amerika
![]()
já koukám na ČT2 Zla-tá 90-tá
![]()
Dala jsem si Krause…chtěla jsem jít spát, ale zjistila jsem, že už je jen půl hodiny do krmení ![]()
Ahoj sůvičky, můžu se přidat do klubu?
čekám až se naše malá můrka vzbudí na baštu a kdybych věděla, že bude mít tak tvrdé spaní už dávno brundím aspoň na chvíli s ní
![]()
LucieL píše:
Ahoj sůvičky, můžu se přidat do klubu?čekám až se naše malá můrka vzbudí na baštu a kdybych věděla, že bude mít tak tvrdé spaní už dávno brundím aspoň na chvíli s ní
![]()
![]()
dělala jsem to samé
neboj z toho vyrosteš ![]()
Ten můj synek mi dává hrozně zabrat, budí se snad každé dvě hodiny, tak už skoro vůbec nespím. Proto ten smutek
Jinak vás všechny zdravím, jsem tu nová