Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak tak pozoruju, občas tady nakoukne některý z tatínků - a když zjistí, že to tady pro něho není, tak zase zmizí…
Co myslíte, co tu tatínci hledají a nenacházejí…?
A vůbec, zavítá jsem někdy i váš partner?
Juro, asi takhle..
Tatínci tu hledají tatínky..
A nenacházejí tu tatínky…
Bohužel, 99% tatínků má jiné starosti a Emimino považují za slepičárnu.
![]()
Jo, Lesi, vííím…
Lizbeth: za slepičárnu…? Tak to nevím, co potom byly naše „výrobní porady“ ve vláčkové hospodě v Brně. Tam se slepičilo víc a hůř… to byste ženské koukaly… ![]()
Jo, tak můj milovaný drahouš sem občas nakoukne (páč to mám beztak permanentně na liště) a sem tam čte a jen tiše kroutí hlavou - nic neříká, nic nediskutuje … spíš asi nemá čas než že by nechtěl nebo se mu to nelíbilo.
Jo a jen okrajem - na e-mimino mě přivedl on ještě dávno než jsem byla vůbec těhotná … vybíral na netu tyčový mixéry a pak jednou přišel z práce a povídá: „nó, tak holky na emiminku doporučujou …“ a „holky na emiminku říkaly…“, dostala jem záchvat
…ale teď už ho chápu.
Přítel se mi zrovna nedávno přiznal,že tu něco vyhledával..už si nepamatuju,co to bylo ![]()
Rampepurna píše:
Jo a jen okrajem - na e-mimino mě přivedl on ještě dávno než jsem byla vůbec těhotná … vybíral na netu tyčový mixéry a pak jednou přišel z práce a povídá: „nó, tak holky na emiminku doporučujou …“ a „holky na emiminku říkaly…“, dostala jem záchvat…ale teď už ho chápu.
Tak nějak to bylo u nás.. Můj sem občas nakoukne a zajímají ho názory, co kdo tady radí… Ale nečte si moje povídání, zase si soukromí respektujeme ![]()
Chodí
Čte mi přes rameno ![]()
No a já mu pak vysvětluju o co se jedná.
Ale sám od sebe určitě ne.
Můj taky nechodí ani nemusí, já mu to pak ráda přetlumočím
Samozřejmě jsem mu nakecala, že reaguji minimálně, to kdyby viděl jak jsem se od doby registrace rozjela.
![]()
No mě na emimino přivedl manžel, když zde četl diskuse k reality show hledá se táta a máma. Ale jiná témata ho až tak nechytla ![]()
Lizbeth píše:
Juro, asi takhle..
Tatínci tu hledají tatínky..
A nenacházejí tu tatínky…
Bohužel, 99% tatínků má jiné starosti a Emimino považují za slepičárnu.![]()
To je přesný.Můj partner vždycky říká :„Tak co novýho v kurníku?“
![]()
Mnažel se po příchodu z práce ptá „tak co novýho na emiminu?“. Jinak mi občas jukne přes rameno, ale registraci nemá a nechodí… nebo to aspon nevím, ale moje zájmy respektuje a je mu jasný, že po nástupu do práce, mi ta šichta tady skončí