Tatínci, ozvěte se!

18305
10.8.10 15:36

Tatínci, ozvěte se!

Jak tak pozoruju, občas tady nakoukne některý z tatínků - a když zjistí, že to tady pro něho není, tak zase zmizí…
Co myslíte, co tu tatínci hledají a nenacházejí…?
A vůbec, zavítá jsem někdy i váš partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
10.8.10 15:39

:nevim: Můj manžel sem tedy nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Juro, asi takhle..
Tatínci tu hledají tatínky..
A nenacházejí tu tatínky…
Bohužel, 99% tatínků má jiné starosti a Emimino považují za slepičárnu. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867

Můj chlop tu má registraci, ale moc sem nechodí :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.8.10 15:41

Jo, Lesi, vííím…

Lizbeth: za slepičárnu…? Tak to nevím, co potom byly naše „výrobní porady“ ve vláčkové hospodě v Brně. Tam se slepičilo víc a hůř… to byste ženské koukaly… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.8.10 15:52

manza by sem nesel nikdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
10.8.10 15:54

Jo, tak můj milovaný drahouš sem občas nakoukne (páč to mám beztak permanentně na liště) a sem tam čte a jen tiše kroutí hlavou - nic neříká, nic nediskutuje … spíš asi nemá čas než že by nechtěl nebo se mu to nelíbilo.
Jo a jen okrajem - na e-mimino mě přivedl on ještě dávno než jsem byla vůbec těhotná … vybíral na netu tyčový mixéry a pak jednou přišel z práce a povídá: „nó, tak holky na emiminku doporučujou …“ a „holky na emiminku říkaly…“, dostala jem záchvat :mrgreen: …ale teď už ho chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.8.10 16:08

Přítel se mi zrovna nedávno přiznal,že tu něco vyhledával..už si nepamatuju,co to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
10.8.10 16:09
Rampepurna píše:
Jo a jen okrajem - na e-mimino mě přivedl on ještě dávno než jsem byla vůbec těhotná … vybíral na netu tyčový mixéry a pak jednou přišel z práce a povídá: „nó, tak holky na emiminku doporučujou …“ a „holky na emiminku říkaly…“, dostala jem záchvat :mrgreen: …ale teď už ho chápu.

Tak nějak to bylo u nás.. Můj sem občas nakoukne a zajímají ho názory, co kdo tady radí… Ale nečte si moje povídání, zase si soukromí respektujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
10.8.10 16:09

Ne nechodí, co by tady taky dělal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.8.10 16:19

Chodí :mrgreen: :mrgreen: Čte mi přes rameno :-D
No a já mu pak vysvětluju o co se jedná.
Ale sám od sebe určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.8.10 16:19

Můj taky nechodí ani nemusí, já mu to pak ráda přetlumočím :mrgreen: Samozřejmě jsem mu nakecala, že reaguji minimálně, to kdyby viděl jak jsem se od doby registrace rozjela. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.8.10 16:20

No mě na emimino přivedl manžel, když zde četl diskuse k reality show hledá se táta a máma. Ale jiná témata ho až tak nechytla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
10.8.10 16:26
Lizbeth píše:
Juro, asi takhle..
Tatínci tu hledají tatínky..
A nenacházejí tu tatínky…
Bohužel, 99% tatínků má jiné starosti a Emimino považují za slepičárnu. :mrgreen: :mrgreen:

To je přesný.Můj partner vždycky říká :„Tak co novýho v kurníku?“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.8.10 17:00

Mnažel se po příchodu z práce ptá „tak co novýho na emiminu?“. Jinak mi občas jukne přes rameno, ale registraci nemá a nechodí… nebo to aspon nevím, ale moje zájmy respektuje a je mu jasný, že po nástupu do práce, mi ta šichta tady skončí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová