Tatínci, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
10.8.10 21:19

No to jsem se minule prokecla, že se tu založila diskuze o zmutovaném vlasu ( a že ho i vyfotila).. každý že přihodil příhodu, kde si co našel a vytrhl.. Tak se posmíval, že řešíme úplné kraviny ( ono to tak opravdu je - někdy)..
No ale jsem mu odvětila, že když je žena na mateřské doma a dítě usne, že si bohužel nemůže odskočit do divadla na psychodrama.. takže si alespon nahradí běžnou komunikaci o ho*nu.. :mrgreen:
On zase kouká na diskuze - rybolov v Norsku - no tak tam to je také pořád o jednom, že?? :nevim: Tak co.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.8.10 21:24
BohunkaP píše:
Nechodí a nesleduje… po pravdě, přišlo by mi to asi i divné. Nevím, co by mezi tou bandou ženských dělal a co by si s nima vykládal. :wink:

proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.8.10 21:28

Mě by to taky přišlo divný. Co si budem nalhávat. Je to tu slepičárna. Ještě si dovedu představit, že tu bude chlap na rodičáku.

• Citovat
  • Upravit
190
10.8.10 22:40

Můj sem taky nechodí. K věcem, které se tady probírají, většinou kolem dětí, nemá tolik zkušeností (papání, kakání, spaní…).Snad, kdyby byl na RD on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.8.10 23:00

Tak teď si dovolím trochu rýpnout… Slepičárna by to tady byla, kdyby se tu setkávaly slepice, čili ženské bez rozumu. A to vy, děvčata, nezlobte se na mě, prostě nejste. Pokud se o vás někdo takto vyjadřuje, tak ho rád vezmu na exkurzi do svého bývalého bydliště kousek od Kyjova. To aby si poopravil názor.
Pokud připustíte, aby se z tohoto slepičárna stala, no, těžko se proti tomu nějak bránit… Říká se, že každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. A dá se to parafrázovat i na prostředí, ve kterém člověk žije…
Tak se nepodceňujte, zatím to není tak strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
11.8.10 08:33
janac píše:
BohunkaP píše:
Nechodí a nesleduje… po pravdě, přišlo by mi to asi i divné. Nevím, co by mezi tou bandou ženských dělal a co by si s nima vykládal. :wink:
proč?

Proč co…? Proč by mi to přišlo divné? Nebo proč nechodí?… I když ona je vlastně odpověď stejná - protože s partou samotných holek není na stejné vlně. Jako, ne že by s nimi nevycházel, naopak, on je skvělý společník za všech okolností, ale v takovéhle situaci to není „od srdce“. Když jdu s kámoškama na kafe, také s námi nechodí a jde radši s klukama na pivo. A platí to i naopak, já se do party chlapů taky necpu. Prostě mají jiná témata k hovoru - nebo spíš, stejná témata, ale jiné úhly pohledu, pokládají za důležité jiné věci, konkrétně u dětí neřeší každou blbost, berou to tak nějak s větším nadhledem. Aspoň u mého muže a jeho přátel to tak rozhodně platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
11.8.10 08:35
Jura007 píše:
Tak teď si dovolím trochu rýpnout… Slepičárna by to tady byla, kdyby se tu setkávaly slepice, čili ženské bez rozumu. A to vy, děvčata, nezlobte se na mě, prostě nejste. Pokud se o vás někdo takto vyjadřuje, tak ho rád vezmu na exkurzi do svého bývalého bydliště kousek od Kyjova. To aby si poopravil názor.
Pokud připustíte, aby se z tohoto slepičárna stala, no, těžko se proti tomu nějak bránit… Říká se, že každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. A dá se to parafrázovat i na prostředí, ve kterém člověk žije…
Tak se nepodceňujte, zatím to není tak strašné.

Což nám, Juro, velmi lichotí, děkujeme! :srdce:
Ale my ženské ten výraz slepičárna většinou nebereme tak tragicky, spíš z legrace… většinou víme, že zrovna řešíme blbost, ale prostě si o ní potřebujeme pokecat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
11.8.10 13:34

A je tu ještě nějaký další chlap kromě Jury? Neprohlížím to teda tak dokonale, ale jen na tebe tu občas narazím :nevim: . A jinak samé ženské.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.8.10 13:40

Nebo „vystupují“ jako žena. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
11.8.10 13:43

Můj- když mu něco vysvětluju ohledně našeho snažení o mimi-říká„zase si byla na drbárně?“Jinak sem tam kukne přes rameno.Ale sám chodí úplně na jiné diskuse.......
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9297.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9297.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.8.10 09:14

Farllin, od Silvestra jsem tu zaznamenal asi osm nebo devět chlapů, sebe a Budulínka :wink: nepočítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
12.8.10 11:15
Jura007 píše:
Farllin, od Silvestra jsem tu zaznamenal asi osm nebo devět chlapů, sebe a Budulínka :wink: nepočítám…

Tak to teda není moc..asi mají opravdu jiné servery. ALe tady se člověk kolikrát dozví i takové věci, které normálně těžko kdekoliv zhání. Případně jsou i zoufalé ženy, které se vyzpovídají anonymně a určitě jim to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.4.14 10:46

A kde jsou osamělé maminky?? Nejlíp z PRahy a okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
18.4.14 12:12

@tomas1971 dělat si seznamku zrovna z tématu „Tatínci, ozvěte se!“, to už chce fištróna! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
18.4.14 12:42

Můj chlap teda sem nechodí, ale jednou mi poslal odkaz na nějakou diskuzi (možná to bylo o nějaké dětské nemoci)… Ono kolikrát si zadá člověk něco do vyhledávače a vypadne o tom diskuze na emimino :-D Tady se diskutuje snad o všem, že? :-D Takže asi tak tatínci narazí a zjistí, že je nějaký emimino sami od sebe :D Jinak já mám svoje diskuze tady a on zase chodí na diskuzi o sondách, takže každý máme své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová