Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to jsem se minule prokecla, že se tu založila diskuze o zmutovaném vlasu ( a že ho i vyfotila).. každý že přihodil příhodu, kde si co našel a vytrhl.. Tak se posmíval, že řešíme úplné kraviny ( ono to tak opravdu je - někdy)..
No ale jsem mu odvětila, že když je žena na mateřské doma a dítě usne, že si bohužel nemůže odskočit do divadla na psychodrama.. takže si alespon nahradí běžnou komunikaci o ho*nu.. ![]()
On zase kouká na diskuze - rybolov v Norsku - no tak tam to je také pořád o jednom, že??
Tak co.. ![]()
BohunkaP píše:
Nechodí a nesleduje… po pravdě, přišlo by mi to asi i divné. Nevím, co by mezi tou bandou ženských dělal a co by si s nima vykládal.
proč?
Mě by to taky přišlo divný. Co si budem nalhávat. Je to tu slepičárna. Ještě si dovedu představit, že tu bude chlap na rodičáku.
Můj sem taky nechodí. K věcem, které se tady probírají, většinou kolem dětí, nemá tolik zkušeností (papání, kakání, spaní…).Snad, kdyby byl na RD on.
Tak teď si dovolím trochu rýpnout… Slepičárna by to tady byla, kdyby se tu setkávaly slepice, čili ženské bez rozumu. A to vy, děvčata, nezlobte se na mě, prostě nejste. Pokud se o vás někdo takto vyjadřuje, tak ho rád vezmu na exkurzi do svého bývalého bydliště kousek od Kyjova. To aby si poopravil názor.
Pokud připustíte, aby se z tohoto slepičárna stala, no, těžko se proti tomu nějak bránit… Říká se, že každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. A dá se to parafrázovat i na prostředí, ve kterém člověk žije…
Tak se nepodceňujte, zatím to není tak strašné.
janac píše:BohunkaP píše:proč?
Nechodí a nesleduje… po pravdě, přišlo by mi to asi i divné. Nevím, co by mezi tou bandou ženských dělal a co by si s nima vykládal.
Proč co…? Proč by mi to přišlo divné? Nebo proč nechodí?… I když ona je vlastně odpověď stejná - protože s partou samotných holek není na stejné vlně. Jako, ne že by s nimi nevycházel, naopak, on je skvělý společník za všech okolností, ale v takovéhle situaci to není „od srdce“. Když jdu s kámoškama na kafe, také s námi nechodí a jde radši s klukama na pivo. A platí to i naopak, já se do party chlapů taky necpu. Prostě mají jiná témata k hovoru - nebo spíš, stejná témata, ale jiné úhly pohledu, pokládají za důležité jiné věci, konkrétně u dětí neřeší každou blbost, berou to tak nějak s větším nadhledem. Aspoň u mého muže a jeho přátel to tak rozhodně platí.
Jura007 píše:
Tak teď si dovolím trochu rýpnout… Slepičárna by to tady byla, kdyby se tu setkávaly slepice, čili ženské bez rozumu. A to vy, děvčata, nezlobte se na mě, prostě nejste. Pokud se o vás někdo takto vyjadřuje, tak ho rád vezmu na exkurzi do svého bývalého bydliště kousek od Kyjova. To aby si poopravil názor.
Pokud připustíte, aby se z tohoto slepičárna stala, no, těžko se proti tomu nějak bránit… Říká se, že každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. A dá se to parafrázovat i na prostředí, ve kterém člověk žije…
Tak se nepodceňujte, zatím to není tak strašné.
Což nám, Juro, velmi lichotí, děkujeme! ![]()
Ale my ženské ten výraz slepičárna většinou nebereme tak tragicky, spíš z legrace… většinou víme, že zrovna řešíme blbost, ale prostě si o ní potřebujeme pokecat… ![]()
A je tu ještě nějaký další chlap kromě Jury? Neprohlížím to teda tak dokonale, ale jen na tebe tu občas narazím
. A jinak samé ženské.. ![]()
Můj- když mu něco vysvětluju ohledně našeho snažení o mimi-říká„zase si byla na drbárně?“Jinak sem tam kukne přes rameno.Ale sám chodí úplně na jiné diskuse.......
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9297.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9297.gif
Farllin, od Silvestra jsem tu zaznamenal asi osm nebo devět chlapů, sebe a Budulínka
nepočítám…
Jura007 píše:
Farllin, od Silvestra jsem tu zaznamenal asi osm nebo devět chlapů, sebe a Budulínkanepočítám…
Tak to teda není moc..asi mají opravdu jiné servery. ALe tady se člověk kolikrát dozví i takové věci, které normálně těžko kdekoliv zhání. Případně jsou i zoufalé ženy, které se vyzpovídají anonymně a určitě jim to pomůže.
@tomas1971 dělat si seznamku zrovna z tématu „Tatínci, ozvěte se!“, to už chce fištróna! ![]()
Můj chlap teda sem nechodí, ale jednou mi poslal odkaz na nějakou diskuzi (možná to bylo o nějaké dětské nemoci)… Ono kolikrát si zadá člověk něco do vyhledávače a vypadne o tom diskuze na emimino
Tady se diskutuje snad o všem, že?
Takže asi tak tatínci narazí a zjistí, že je nějaký emimino sami od sebe
Jinak já mám svoje diskuze tady a on zase chodí na diskuzi o sondách, takže každý máme své…