Tatínci, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
10.8.10 17:00

Nechodí, ale jak může stojí mi za zády a čte a čte, a když jde o diskusi, která mě nezajímá a zavřu ji vrčí, že si to chce dočíst. :mrgreen: Ale on je taková moje drbna, vsadím se, že kdyby měl čas chodil by sem rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.8.10 17:05

Tak můj muž tu má taky registraci, on sem přivedl mě, ale nechodí tu. Říká, že by se tu cítil trapně, že se tu řeší krávoviny (mnohdy má právdu), že nevíme, co roupama atd. Ale myslím si, že většina chlapů (až na pár vyjímek) se tak trochu stydí, řešit veřejně věci kolem dětí a domácnosti - příjde jim to takové nechlapské? Myslím teda. Asi proto tu chlapi nejsou. Ale možná se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.8.10 17:05

Můj by sem nikdy nešel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.8.10 17:13

Můj moc nediskutuje ani na jiných fórech. Jen sleduje co ho zajímá a pak referuje: „jeden pitomec tam psal to a to…“ :mrgreen: Tady to snad ani nečte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
10.8.10 17:33

Nechodí a nesleduje… po pravdě, přišlo by mi to asi i divné. Nevím, co by mezi tou bandou ženských dělal a co by si s nima vykládal. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
10.8.10 17:51

Tak můj přítel se pokaždé chytá za hlavu když mě vidí u PC.Někdy to s ním řeším,co vyčtu a on tvrdí,že mě to čtení tady akorád stresuje.A nedej bože,když po něm chci ještě něco koupit pro mimčo,to mi dokonce zakazuje tady chodit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
10.8.10 18:08

Tak můj muž sem taky nechodí,vždy jen prohlásí „už zase kecáš s holkama“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
10.8.10 18:25

Můj sem nechodí, ale chodí si na svůj server, kde si píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
10.8.10 19:33

TAK TEN MUJ NE,UZ JEN PROTO,ZE JE CHORVAT A NEUMI CESKY A PECI O MALOU PRENECHAVA ME :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
10.8.10 19:37

tak jsem zvědavě nakoukla.....a oni tady samý ženský :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24320
10.8.10 19:41

Muj chlap sem taky nechodi a taky rika tak co slepicarna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
10.8.10 20:22

tak můj tak 1× za 2měsíce nakoukne přes rameno,…a zase prý vykecávám a ptá se co je u vás novýho,…to by bylo na dlouho…jinak si ani počítač nezapne,pánem u PC jsem prostě já !!! můj si umí max.vyhledat počasí,autobazar a prodej palivového dřeva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
10.8.10 20:24
Alyss píše:
Přítel se mi zrovna nedávno přiznal,že tu něco vyhledával..už si nepamatuju,co to bylo :mrgreen:

alyssko,jinak občas na tebe natrefím a vidím že Tobiášek je na světe,tak jen mimo diskuzi moooc gratuluji… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.8.10 20:43

klorane: jee děkuju:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
10.8.10 20:50

Manžel na Emimino nechodí ale občas o něčem spolu diskutujeme a on pak prohodí napiš holkám co ony na to.Párkrát nakoukl a párkrát mi holky fakt dobře poradily a už mé emimino začal respektovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová