Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechodí, ale jak může stojí mi za zády a čte a čte, a když jde o diskusi, která mě nezajímá a zavřu ji vrčí, že si to chce dočíst.
Ale on je taková moje drbna, vsadím se, že kdyby měl čas chodil by sem rád.
Tak můj muž tu má taky registraci, on sem přivedl mě, ale nechodí tu. Říká, že by se tu cítil trapně, že se tu řeší krávoviny (mnohdy má právdu), že nevíme, co roupama atd. Ale myslím si, že většina chlapů (až na pár vyjímek) se tak trochu stydí, řešit veřejně věci kolem dětí a domácnosti - příjde jim to takové nechlapské? Myslím teda. Asi proto tu chlapi nejsou. Ale možná se pletu.
Můj moc nediskutuje ani na jiných fórech. Jen sleduje co ho zajímá a pak referuje: „jeden pitomec tam psal to a to…“
Tady to snad ani nečte.
Nechodí a nesleduje… po pravdě, přišlo by mi to asi i divné. Nevím, co by mezi tou bandou ženských dělal a co by si s nima vykládal. ![]()
Tak můj přítel se pokaždé chytá za hlavu když mě vidí u PC.Někdy to s ním řeším,co vyčtu a on tvrdí,že mě to čtení tady akorád stresuje.A nedej bože,když po něm chci ještě něco koupit pro mimčo,to mi dokonce zakazuje tady chodit. ![]()
Tak můj muž sem taky nechodí,vždy jen prohlásí „už zase kecáš s holkama“. ![]()
TAK TEN MUJ NE,UZ JEN PROTO,ZE JE CHORVAT A NEUMI CESKY A PECI O MALOU PRENECHAVA ME ![]()
tak můj tak 1× za 2měsíce nakoukne přes rameno,…a zase prý vykecávám a ptá se co je u vás novýho,…to by bylo na dlouho…jinak si ani počítač nezapne,pánem u PC jsem prostě já !!! můj si umí max.vyhledat počasí,autobazar a prodej palivového dřeva…
Alyss píše:
Přítel se mi zrovna nedávno přiznal,že tu něco vyhledával..už si nepamatuju,co to bylo
alyssko,jinak občas na tebe natrefím a vidím že Tobiášek je na světe,tak jen mimo diskuzi moooc gratuluji… ![]()
Manžel na Emimino nechodí ale občas o něčem spolu diskutujeme a on pak prohodí napiš holkám co ony na to.Párkrát nakoukl a párkrát mi holky fakt dobře poradily a už mé emimino začal respektovat ![]()