Tatínci, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
18.4.14 12:58
@neanonymní píše:
@tomas1971 dělat si seznamku zrovna z tématu „Tatínci, ozvěte se!“, to už chce fištróna! :jazyk:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 20:20

Dobrý večer především svobodné a volné maminky, přemýšlím kde začít… tak zkusím tedy odsud: Projel jsem si pár diskuzí ohledně seznamování na online seznamkách. Teď jste zjistily, že i muži mají své dny tady! Maminek, které se ne třeba vlastní vinou dostaly do situace, kdy se de facto starají o dítě samy a otec se do všeho zapojuje minimálně nebo vůbec, i maminek, které již samy jsou, je hodně. Proto mě zaujala tato problematika. Chápu, že v této situaci nemůže žena potkat jiného muže jinak, než když si po celém dni na chvíli udělá čas a sedne si k počítači či mobilu a projde si seznamky. Přes den je šance realtivně nízká ne-li nemožná… Což se mi i potvrdilo. Mnoho žen reaguje až kolem desáté hodiny. Teď jste zjistily, že i já se pohybuji na seznamce… je to tak. Jako tatínek, který svého syna miluje a snaží se s ním být co možná nejvíce času, co chodí do práce, má povinnosti doma, vidím, že i my muži to nemáme jednoduché. V prostředí takových seznamek se navíc pohybuje mnoho podivínů a loudilů, kteří ženy odrazují, a my „normální“ pak na jejich chování doplácíme. Proto jdu rovnou za vámi maminky, jak to máte vy? Jo kdyby tu byla nějaká volná pro nás, bylo by to fajn! J a Š z NBK.

• Citovat
  • Upravit
19388
29.7.19 20:24

Takže z Nymburka? Zdravím. Přeji, ať najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122374
29.7.19 20:29

Ahoj. Jak dlouho jsi se synem sám? Já jsem s dcerou necelé dva roky. Seznamky bych nezavrhoval, i když jsem se seznámil až tady. Ale jsem zaregistrovaný na dvou seznamkách - a přítelkyně si vlastně našla mě. Jinak - mám holčičku, která má tři a půl, od svých dvou let je bez mámy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
29.7.19 20:34

Ahoj, já si našla manžela na seznamce. Ale potvrzuju to, že na 20 loudilů se vyskytuje tak jeden „normální“ chlap a ten samozřejmě nemusí být ten pravý. Ale držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová