Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkušenost nemám, ale přijde mi to moc zbrklý. dala bych tomu aspoň do jara, zkus nejprve poznat jeho rodinu a přátele
Nestačí! A je podle mě jedno, jestli je ze seznamky, z baru nebo z kurzu keramiky. Takhle rychle se touží sestěhovat většinou manipulátoři; brala bych to jako první červené světýlko. třeba se mýlím…ale proč to riskovat? ![]()
Nevim nevim :-p já osobně bych do toho nešla, ale třeba sestřenka se taky seznámila přes inzerát a po půl roce byla svatba, mají dvě děti, plánujou další a spokojenost.. Ale to se liší kus od kusu.. (Já jsem šťastná, že nemusim vyhledávat seznamky..)
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem krátce s mužem ze seznamky (oba přes 30 let), po cca měsíční známosti, chce společné bydlení… všechno krásný, ale trochu se bojím, tím, že je ze seznamky neznám jeho rodinu, přátele… nevím nicjen, že je nám fajn, ale stačí to? máte někdo partnera ze seznamky? kdy jste s ním začaly žít?
já mám chlapa z internetu, v podstatě ze seznamky, dá se říct (diskuse na seznamce). Za týden jsme se potkali, za asi 3 týdny si v Pce sbalil věci, prodal byt a šel za mnou 70 km, našel si tu práci…teď jsme spolu 5 let, z toho 1,5 roku manželé a máme dceru. Ale u nás to bylo tak samozřejmý, jako když má vyjít slunce. Pokud to tak nemáš, tak bych počkala.
Já jsem se seznámila s manželem přes net a tak za ten měsíc ho k sobě nastěhovala. Bylo nám 24 a 26. Jsme spolu 7 let a máme dvě děti. Ale u nás byl ten začátek takový, že jsem mu vyklidila jednu poličku ve skříni a koupila zubní kartáček, většinu věcí měl pořád doma (u maminky), přistěhovával se postupně. Záleží na tom, jak si to představujete. Asi bych nepouštěla staré bydlení třeba. A skrz tu rodinu a přátele bych ho trochu proklepla.
Takhle rychle bych do toho teda nesla ani nahodou
Vubec nic o nem nevis
Necetla jsi nahodou diskuzi, ktera tu byla nedavno Nevim, co delat, asi jsem si zavarila (omlouvam se, neumim poslat odkaz)?
Přesně jak píšeš - nevíš nic. Jestli jste se nesešli ani s nějakými přáteli, tak vlastně ani nevíš jak se chová mezi „svými“, ani nevíš mezi jakými lidmi se pohybuje (což taky něco vypovídá - a nemám na mysli sociální úroveň, ale úroveň chování k sobě navzájem), neznáš rodinu…
Takže bych do toho určitě nešla. Dejte tomu čas, poznejte se.
Taky jsem na seznamce a fakt mě někdy překvapuje, jak to někteří berou hopem, po první schůzce už si myslí, že spolu chodíme, někteří si to dokonce myslí i před první schůzkou
![]()
Tak já jsem se svým mužem začala bydlet po 14 dnech (tak dlouho nám trvalo sehnat byt), ale znala jsem ho. Být to ze seznamky, tolik bych nespěchala… nemusí v tom být žádný problém, ale proč zbytečně riskovat?
Já teda nevím z jaké seznamky, ale já před 7 lety v květnu našla chlapa na libimseti
K němu domů na čaj jsem šla na 3. rande
Měl krásný byt, tak jsem tam byla nasáčkovaná furt
V srpnu jsme spolu jeli na dovolenou a po dovolené (15dní) jsme si řekli, nač držet dva byty a nastěhovala jsem se k němu… Pak klasika, štěně, zásnuby, svatba, dítě… A jsme šťastní… Tak já nevim… Ne každý je na seznamce exot
Ač i tací se samozřejmě najdou
A ani jeden z nás neni typ, co by si musel hledat někoho na seznamce
Ale osud tomu tak chtěl a bylo to osudové seznámení ![]()
My jsme spolu bydleli driv, nez jsme se dali dohromady. Taky ze seznamky.
@drobececek my jsme spolu bydleli asi po týdnu
proč ztrácet čas, toť můj názor. Dřív zjistíš, jestli to půjde nebo ne.
Ale my měli spoustu známých společných.
S chlapem, kterého nikdo nezná, bych do toho nešla… asi…
My jsme spolu začali bydlet po necelých 2 měsících, po roce a 4 měsících byla svatba a teď už máme 2 měsíčního chlapečka, určitě ničeho nelituji
je pravda že za ty necelé 2 roky co jsme spolu, jsme toho stihli relativně hodně.
Přeji ti hodně štěstí, lásky a správné rozhodnutí ![]()
Ahoj, jsem krátce s mužem ze seznamky (oba přes 30 let), po cca měsíční známosti, chce společné bydlení… všechno krásný, ale trochu se bojím, tím, že je ze seznamky neznám jeho rodinu, přátele… nevím nic
jen, že je nám fajn, ale stačí to? máte někdo partnera ze seznamky? kdy jste s ním začaly žít?