Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když tak pročítám diskuzi, tak je pravda, že když jsme s ek sobě stěhovali, tak jsem znala jak jeho rodinu tak i kámoše. Od prvního rande, jsme s eviděli každý den, takže jsme se už i trošku znali.
Chělo by to i nějakou „seznamkářku“, které to pak nevyšlo, jinak to vypadá celkem ideálně
.
My teda nemít seznamku, tak jsme se s manželem nikdy nepotkali, a to by byla škoda. Každý den, když koukám na naší malou, tak si říkám, jaké jsme měli štěšti, že jsme se tam potkali
.
@meduzza http://www. emimino. cz/denicky/seznamku-uz-nikdy-11155/
@AniNevim Pro nekoho klasika, pro nekoho spanelska vesnice
Moc dekuju, priste to zkusim ![]()
No tak to bych nedělala. Měla bys nejdřív znát jeho rodinu a měsíc je fakt. Dokonce bych si byla jistá, že je to podvodník, už jsem takových příběhů slyšela více. Třeba se pletu, lae určitě bych se o něm snažila zjistit mnohem víc, než si ho k sobě nastěhuješ!!!
My 14 dní a teď jsme manželé a čekáme miminko
jsem absolutně spokojená ![]()
Já se s manželem seznamila taky přes seznamku… a sestehovali jsme se po 3 měsících…
ted jsme spolu tři a půl roku a čekáme mimčo… A jak to dopadlo se zakladatelkou?
Vypadá to na zoufalce bez peněz a majetku, co potřebuje bydlet.
fakt nechápu… no ale má velkýho lofase, že
@Mazlik85 píše:
Vypadá to na zoufalce bez peněz a majetku, co potřebuje bydlet.
fakt nechápu… no ale má velkýho lofase, že
Tak někomu to ke štěstí stačí, další nároky nemá.
@Burj Chalifa píše:
Tak někomu to ke štěstí stačí, další nároky nemá.
pak at nepíše zoufalý příspěvky na emimino, že jim v rovidentu už nechtěj pujčit
@Mazlik85 píše:
pak at nepíše zoufalý příspěvky na emimino, že jim v rovidentu už nechtěj pujčit
nebo že nemůže přísavku vyhodit z bytu. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem krátce s mužem ze seznamky (oba přes 30 let), po cca měsíční známosti, chce společné bydlení… všechno krásný, ale trochu se bojím, tím, že je ze seznamky neznám jeho rodinu, přátele… nevím nicjen, že je nám fajn, ale stačí to? máte někdo partnera ze seznamky? kdy jste s ním začaly žít?
Trochu brzo ne? To bych brzdila, nic o nem nevis, muze mit klidne exekuci…cokoli. Pokud je rozumny pocka pul roku treba. ![]()