Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jolisek píše:
Ahojky, taky máte doma některá zvás chlapa, kterej ujíždí na animovanejch pohádkách? Já už z toho normálně šílím…Je do toho vždycky tak zažranej, že mě ani nevnímá..Teď hledí na kun fu pandu 2 a ja su jak vzduch.![]()
![]()
![]()
Ano mám. Já proti animákům nic nemám, ale když řeknu co kdybychom se koukli na nějaký film, tak on přitáhne pohádku.
Tak teď jsou v kinech Letedla a chlap to děěsně chce vidět, akorát než my se někam vykodrcáme, už to bude na ulozto ![]()
Jinak děti sjížděj všechny pohádky tak milionkrát
podle období, teď frčí Bořek stavitel
. Já se těším, až budou zas v kurzu Auta, to je tak pěkně udělaný, že se to skoro neomrzí ![]()
@Gina108 na letadlech jsme byli předevčírem. No…Vítek nadšený, já to přetrpěla a muž povídal, že už viděl i lepší ![]()
@Kelsey píše:
Dneska tam byl Lotrando a Zubejda![]()
Koukala jsem
, jedním okem
Ale arabela mi utekla, bůůůůů fňuk
![]()
@kamiŠ píše:
Koukala jsem, jedním okem
![]()
Ale arabela mi utekla, bůůůůů fňuk
![]()
![]()
![]()
na tu jsme se taky s dcerou dívaly
nenašla jsem program, kdy má co chodit ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@Gina108 na letadlech jsme byli předevčírem. No…Vítek nadšený, já to přetrpěla a muž povídal, že už viděl i lepší
No vidíš, teď mi došlo, že když tam vezmem děti do kina, že budou pak skučet, že chtěl ty Letadla vidět znova
![]()
@Kelsey jsi seděla celej den u Déčka ne
Já využívám program v tv, buď je na ovladači epg nebo guide, vyjede ti celej program ![]()
Podle mně nejlepší pohádky poslední doby jsou Tangled = na vlásku v kterém princezna všechny okolo mátí pánvičkou a kůň se chová jako pes a nízkorozpočtový film Lilo &Stitch mladá od stitche dokonce odkoukala mimiku. lidi vždy koukaj když si mladá někam donese plyšáká kterej má 6 končetin
.
@kamiŠ píše:
@Kelsey jsi seděla celej den u Déčka neJá využívám program v tv, buď je na ovladači epg nebo guide, vyjede ti celej program
no měli jsme to zapnuté, ale spíš jako kulisu a jen co se mi líbí jsem z holkama sledovala ![]()
Se musím podívat zítra na ten ovladač.