Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@voříšeek ani mě nemluv, já jdu v pondělí do práce taky, po 6apůl letech. ![]()
Ani nevím, co mám psát. Manžel kolem mě chodí, jako kdybych neexistovala. Přemýšlím, že se odstěhuji, ale nemám kam. Dům na hypotéku, já bez peněz. Manžel je skvělý otec, ale selhali jsme jako manželé. ![]()
@Markytka01 píše:
@voříšeek ani mě nemluv, já jdu v pondělí do práce taky, po 6apůl letech.
já to mám taky tak! A na manžela jsem vzteklá. Celkově jsem nasraná na celý svět.
@voříšeek ale to ti moc nepomohlo, co? Je nás asi takových víc.
@voříšeek no, my se doma teda nehádáme, ale s tou prací to mám stejně, s tím rozdílem, že se nemám kam vracet…
@voříšeek píše:
Ani nevím, co mám psát. Manžel kolem mě chodí, jako kdybych neexistovala. Přemýšlím, že se odstěhuji, ale nemám kam. Dům na hypotéku, já bez peněz. Manžel je skvělý otec, ale selhali jsme jako manželé.
zkus ještě vydržet, třeba až si najdeš práci, budeš spokojenější a mezi váma to bude lepší.
Mluvili jste spolu o tom?
@voříšeek píše:
Rok po svatbě. Teď jen bulím a bulím.
jen rok po svatbě??? My máme víc než deset. Zkuste si pořádně o tom promluvit. Kolik vám je?
Jo jo, je to s prací hrůza a nikde ti neřeknou nic pozitivního, naopak. Náš pan starosta mi řekl, že ať zapomenu, že práci nenajdu. Účetních je prý moc.
@voříšeek taky to na me pada, dite uvztekany, chlap ktery nikdy nebyl na rodinu pripraven (bohuzel jsem zjistila pozde), nejradeji je s kamaradem, nez se mnou, taky na to nemam a ukoncuju to, uz jsme jen mama a tata, ne rodice.. Odcizili jsme se a ja se hodlam co nejdriv odstehovat. ![]()
Mluvíme o tom, o všem. Určitě v tom hrají roli peníze. Je mi 35, manželovi 33. Je z toho taky špatnej. Jsem hrozně protivná na všechny, hlavně na něj. Jsem sobecká. On kamarády má, občas zajde na pivo. Včera byl na rozlučce se svobodou kamarádovi, měli tam striptérku. Nemůžu to rozdýchat. Teď už v tom jedu pořádně, přijde mi, že se všechno hroutí.
@voříšeek píše:
Mluvíme o tom, o všem. Určitě v tom hrají roli peníze. Je mi 35, manželovi 33. Je z toho taky špatnej. Jsem hrozně protivná na všechny, hlavně na něj. Jsem sobecká. On kamarády má, občas zajde na pivo. Včera byl na rozlučce se svobodou kamarádovi, měli tam striptérku. Nemůžu to rozdýchat. Teď už v tom jedu pořádně, přijde mi, že se všechno hroutí.
právěže si myslím, že kvůli penězům jsou časté hádky. Třeba jak zase začneš vydělávat, bude to mezi váma lepší. Věř, že práci najdeš. Účetní jsou potřeba.
@voříšeek a jina prace nez ucetni by nesla? zu jen proto aby jsi se dostala do kolektivu, na chvili vypadnes od ditka a pak si myslim, ze se i vztah zlepsi. popravde ac to nerada uslysich - komu by se chtelo domu za vecne nasranou zenskou?
jestli je dobry tata a ty jsi s nim porad jeste Rada, nehazela bych hned flintu do zita.
P. S stripterka by me teda nechala totalne klidnou ![]()
Potřebuji se vypovídat. Nemám komu. Nemám žádné kamarádky, cítím se osamělá. S manželem se neustále hádáme už nevím kudy kam. Končí mi rodičovská a v práci mě zpět nepřijmou. Hledám a posílám životopisy, obcházím firmy. Nějak to na mě padá