Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, taky máte doma některá zvás chlapa, kterej ujíždí na animovanejch pohádkách? Já už z toho normálně šílím…Je do toho vždycky tak zažranej, že mě ani nevnímá..Teď hledí na kun fu pandu 2 a ja su jak vzduch.
![]()
@Jolisek chlap néé, tyhle pohádky žeru totiž já
a dovedl mě k tomu kámoš ![]()
No jo taky se podívám, ale on se na to dokáže dívat pořád dokola
![]()
@Pipet píše:
Co bych dala za pohádky, už zas začínají hokeje![]()
![]()
@Jolisek pohadky a horory! Nejvic vede Méďa Béďa, Mrtvá nevěsta a Saw 1-7! ![]()
Můj muž ujíždí na sledování fotbalu a pořadů o leteckých katastrofách a pod. ale když je v tv pohádka, jak dneska na nově, tak zavolá dcery do ložnice do postele, pod křídlo a dívá se s nima
jedno jaká pohádka, nevím jestli se dívá jen kvůli děckám nebo děcka jsou záminka ![]()
Ahoj tak u nás to je tak, že mi oba ujíždíme na animovanejch pohádkách ![]()
U nas animaci frcej porad a myslim, ze dokud budou animovany pohadky existovat - pofrci u nas az do smrti smrtouci
![]()
U nás naštěstí ne, a nežeru je ani já, jediný, co se mi líbilo, byly Cars. Ty ten můj ani neznal, tak jsme je dali naráz oba díly. To jsem byla ještě těhotná a přítel pak kupoval malýmu všechno s motivem Cars, tak to asi mělo úspěch ![]()
Z animovanýho miluju jen Stvoření světa a starýho kreslenýho Čarodějova učně.
Můj muž nekouká na nic. On má takový reflex, že jak si sedne k telce, tak do 10 minut spí ![]()