Chlapi na seznamkách lžou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
806
28.8.20 18:58

Chlapi na seznamkách lžou

Zdravím,

jakou máte zkušenost se seznamkami? Říkala mi kamarádka, že si teď asi půl roku psala s chlapem, že jí tvrdil, že si vždycky píše jenom s jednou, ale když se prý před měsícem setkali, vykládal, jak se mu líbí její labrador a přitom ona má dva jezevčíky a nikdy mu žádnou fotku neposílala :-) Tak se mě ptala, jestli má v tom jejich potkávání vůbec pokračo at anebo prostě chlapi loví víc žen, aby aspoň nějaká dopadla. Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9000
28.8.20 19:05

A co je špatného na tom, že si píše s více ženami? Mně to přijde v pohodě, když se se žádnou nevídá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
28.8.20 19:05

Jsou dve veci. Lzou a pisou si s vicero. Oboji jak kdo, ve vetsine ale v obojim ano. Kdo chce na seznamkach ziti, musi byt pripraven na tento zvlastni svet. Ale je nesmysl, si psat jen s jednou. At z pohledu sance na seznameni, tak z pohledu sance dostat vic nez jednu (pokud nekdo chce).
To, ze se nekdo urazi, kdyz se dozvi, ze si nekdo pise i s nekym jinym je taky celkem caste, pri tom to sam dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.8.20 19:07

Jo, znala jsem takového…něžný, romantický, uměl hezky mluvit, básničky skládal a měl několik inzerátu a stále je obnovoval a scházel se s více holkama. Tento kus nakonec dopadl tak, že jednu omylem zbouchnul a ona nebyla zrovna z puťek, takže mu pěkně zkrátila řetěz a teď seká latinu. Asi nakonec potřeboval nějakou od rány - v současné době je podpantoflák, co se musí ptát, jestli může na pivo. Ale jinak to býval pěkný hajzlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
28.8.20 19:08

Kdyby jen na seznamkach :mrgreen: můj mě uháněl X měsíců a když už mě uhnal, tak to stejně táhl na víc stran a až po pár měsících mu došlo, že já jsem nej :mrgreen: ne, kecám, prostě jsem na něj zbyla, zbytek ho poslal někam :lol:

Úplná normálka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
28.8.20 19:09

Ano, samozřejmě, že velmi často lžou
je potřeba do toho prostředí proniknout, pochopit systém, vazby, způsob jednání a komunikace.. není to snadné a není to hned
pak poznáš, že 80% lidí tam jsou recidivisti - prostě pro zábavu, zadaní, nebo opakovaně se seznamující s více osobami
musíš mít na to holt čuch, vědět kdy a jakou poslat fotku, jak psát, o čem..
je to prostě svůj svět sám pro sebe..
já tam vždy našla to, co jsem hledala, ale nabízela jsem Hodně a brala jen svou úroveň…
stačilo mi „ozvy se o výkendu“ a dotyčný byl ve vteřině zablokován
třídila jsem hodně podle vzdělání, věku, regionu a zaměstnání… společných zájmů, nastavení a životních priorit.. vzhled není fakt priorita.. zejména u žen ve věku 30 nebo 35+ už vážně nejde o svaly a posilovnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
28.8.20 19:09
@Kazimíra Olejovka píše:
Jo, znala jsem takového…něžný, romantický, uměl hezky mluvit, básničky skládal a měl několik inzerátu a stále je obnovoval a scházel se s více holkama. Tento kus nakonec dopadl tak, že jednu omylem zbouchnul a ona nebyla zrovna z puťek, takže mu pěkně zkrátila řetěz a teď seká latinu. Asi nakonec potřeboval nějakou od rány - v současné době je podpantoflák, co se musí ptát, jestli může na pivo. Ale jinak to býval pěkný hajzlík.

Jee, není to o nás?? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.8.20 19:11

Ženy to dělají taky… A ještě ve větší míře… mají násobně víc nabídek a postupně filtruji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.8.20 19:11

Oni nelžou jen na seznamkách :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
28.8.20 19:13
@Lainaire8 píše:
Kdyby jen na seznamkach :mrgreen: můj mě uháněl X měsíců a když už mě uhnal, tak to stejně táhl na víc stran a až po pár měsících mu došlo, že já jsem nej :mrgreen: ne, kecám, prostě jsem na něj zbyla, zbytek ho poslal někam :lol:Úplná normálka :mrgreen:
@Lainaire8 píše:
Kdyby jen na seznamkach :mrgreen: můj mě uháněl X měsíců a když už mě uhnal, tak to stejně táhl na víc stran a až po pár měsících mu došlo, že já jsem nej :mrgreen: ne, kecám, prostě jsem na něj zbyla, zbytek ho poslal někam :lol:Úplná normálka :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: jsou to prostě lovci no :P
  • Citovat
  • Upravit
3491
28.8.20 19:13
@MelvinOsud píše: Ženy to dělají taky… A ještě ve větší míře… mají násobně víc nabídek a postupně filtruji

Kdybys videl, co jim chodi, tak se jim nedivis. Ony musi v tomto byt daleko vetsi cynici nez my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.20 19:15

Na seznamku prostě nesmis jit s ocekavanim, ze tam vlezes, zalozis profil, nekdo si te vybere, vsechno bude zalite sluncem, a tak to zustane… je tam tak 80% chlapu, ktere k zivotu fakt nepotřebuješ, a se zbytkem se da seznámit. A ja mam svoji taktiku, vybírám si sama, nenecham se vybrat nekym :mrgreen:
Ale ja jsem na seznamce uz jen cas od casu pro pobavení, a semtam se tam objevi nekxo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
28.8.20 19:23
@smutný.smajlík píše:
Na seznamku prostě nesmis jit s ocekavanim, ze tam vlezes, zalozis profil, nekdo si te vybere, vsechno bude zalite sluncem, a tak to zustane… je tam tak 80% chlapu, ktere k zivotu fakt nepotřebuješ, a se zbytkem se da seznámit. A ja mam svoji taktiku, vybírám si sama, nenecham se vybrat nekym :mrgreen:
Ale ja jsem na seznamce uz jen cas od casu pro pobavení, a semtam se tam objevi nekxo fajn

Hele, není cílem seznamky najít a už se nevracet? Jakože najít vhodný protějšek a už nemít důvod se vracet? Takže opakované návraty na seznamku nejsou to, co by někdo chtěl? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.8.20 19:23
@riccius píše:
Kdybys videl, co jim chodi, tak se jim nedivis. Ony musi v tomto byt daleko vetsi cynici nez my.

Mě to nevadí. Je to jejich věc. Tím spíš žádná z nich nemusí řešit, že to dělají i chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15747
28.8.20 19:24

Já bych řekl, že lžou všichni nastejno. Jen ženské si pořád myslí, že jsou svaté - lžou tedy i samy sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová