Chlapi na seznamkách lžou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.9.20 14:22

muži lžou?

Darka15 Ženy bohužel lžou také, udělal jsem následnou zkušenost, podal jsem na několik seznamek inzerát, kde jsem se uvedl něco o sobě a napsal že hledám příjemnou ženu, ne profesionálku z Prahy a okolí, která by chtěla jako já vyzkoušet společnou, erotickou masáž od profesionální masérky. Jasně jsem popsal co očekávám, co zaručuji a že prosím pouze o vážně myšlené nabídky, pouze od žen. Odpovědí jsem dostal 64, 25 bylo od mužů a to typu, vykouřím, vykouříš, ošukám, ošukáš, další byly alespoň podle nicku od žen, převažovaly otázky, kolik zaplatíš, jak se máš, čau, kde jsi a pod. Ani jedna nekorespondovala s mým inzerátem! Ženy si tu stěžují na nedostatek slušných mužů ale když tu jeden přijde se seriozní nabídkou, žádná se neozve.
Jsem přitom skutečně slušný, obyčejný člověk, 50+, zdvořilý a galantní k ženám, moje nabídka nebyla podmíněna sexem, nic jsem nežádal, pouze sdílet ten zážitek. Prostě to vyzkoušet s tím, že uhradím veškeré náklady. Žádná seriozní nabídka nepřišla i když jsem ani nedával věkové omezení.
Myslím tedy že i ženy by si měli zamést nejdříve před svým prahem. Pěkný den, focus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
22.9.20 14:31
@focusfocus píše:
Darka15 Ženy bohužel lžou také, udělal jsem následnou zkušenost, podal jsem na několik seznamek inzerát, kde jsem se uvedl něco o sobě a napsal že hledám příjemnou ženu, ne profesionálku z Prahy a okolí, která by chtěla jako já vyzkoušet společnou, erotickou masáž od profesionální masérky. Jasně jsem popsal co očekávám, co zaručuji a že prosím pouze o vážně myšlené nabídky, pouze od žen. Odpovědí jsem dostal 64, 25 bylo od mužů a to typu, vykouřím, vykouříš, ošukám, ošukáš, další byly alespoň podle nicku od žen, převažovaly otázky, kolik zaplatíš, jak se máš, čau, kde jsi a pod. Ani jedna nekorespondovala s mým inzerátem! Ženy si tu stěžují na nedostatek slušných mužů ale když tu jeden přijde se seriozní nabídkou, žádná se neozve.
Jsem přitom skutečně slušný, obyčejný člověk, 50+, zdvořilý a galantní k ženám, moje nabídka nebyla podmíněna sexem, nic jsem nežádal, pouze sdílet ten zážitek. Prostě to vyzkoušet s tím, že uhradím veškeré náklady. Žádná seriozní nabídka nepřišla i když jsem ani nedával věkové omezení.
Myslím tedy že i ženy by si měli zamést nejdříve před svým prahem. Pěkný den, focus
:think: tak asi ta nabídka nebyla pro ty ženy až tak seriózní, jak ty si myslíš :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.20 14:33
@Keyllah píše: :think: tak asi ta nabídka nebyla pro ty ženy až tak seriózní, jak ty si myslíš :think:

Možná, poradíš jak by taková nabídka měla vypadat aby byla skutečně přijatelně seriozní? Díky, focus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.9.20 15:55
@focusfocus píše:
Možná, poradíš jak by taková nabídka měla vypadat aby byla skutečně přijatelně seriozní? Díky, focus

Ona ta nabidka at uz je jakakoliv nebude seriozni protoze v momente ze je muz primy tak hovori reci z jine galaxie.Kdyz prizna co rad a co zada i nabizi je z 99% povazovan bud za uchyla a podle toho jsou odpovedi ci je zesmesnen aby se ostatni bavily ale pak si jednoho krasneho dne treba v laznich sednes v restauraci nebo v nakupnim centru na kavu a nechtene slysis jak ta ci ona svemu koupila za kolik kalhotky co ktera ma za podprsenku zrovna na sobe ci peprnejsi veci :oops: ale reknes to nahlas ze to tak je bezne jsi kamenovan uchylem anebo jako ty kdyz zadas aby ti sdelily jak ma teda dle nich vypadat nabidka seriozne uz neporadi ale snazi se zesmesnenim vyhrat utokem pritom uz pri teto myslence prohraly samy pred sebou. Coz mne jako muze za ne je moc lito i smutno z tohoto jednani.
Jinak preji vytrvalost a ona se jedna najde a bez vedlejsich umyslu jen pro ten pozitek a prijemne ztravene chvile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.20 16:09
@vonWOLF píše:
Ona ta nabidka at uz je jakakoliv nebude seriozni protoze v momente ze je muz primy tak hovori reci z jine galaxie.Kdyz prizna co rad a co zada i nabizi je z 99% povazovan bud za uchyla a podle toho jsou odpovedi ci je zesmesnen aby se ostatni bavily ale pak si jednoho krasneho dne treba v laznich sednes v restauraci nebo v nakupnim centru na kavu a nechtene slysis jak ta ci ona svemu koupila za kolik kalhotky co ktera ma za podprsenku zrovna na sobe ci peprnejsi veci :oops: ale reknes to nahlas ze to tak je bezne jsi kamenovan uchylem anebo jako ty kdyz zadas aby ti sdelily jak ma teda dle nich vypadat nabidka seriozne uz neporadi ale snazi se zesmesnenim vyhrat utokem pritom uz pri teto myslence prohraly samy pred sebou. Coz mne jako muze za ne je moc lito i smutno z tohoto jednani.
Jinak preji vytrvalost a ona se jedna najde a bez vedlejsich umyslu jen pro ten pozitek a prijemne ztravene chvile.

Ahoj, asi máš pravdu, něco na tom bude. Zkusím to tedy ještě jednou ale naposledy, iluze si nedělám. focus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.20 16:58

muži lžou? Já ne.

Tak tomu dám ještě jednu šanci a inzerát vložím, chodí sem spousta žen, snad se ta pravá najde.

Jsem ženatý muž 50+ z Prahy, střední postava (žádný sud) prý docela pohledný a příjemný, hledám příjemnou ženu (ne profi) ve svém okolí, která by se mnou šla na erotickou masáž, prováděnou profesionální masérkou. Nehledám sex, chci to jen vyzkoušet a navzájem se u toho pozorovat. Zaručuji a požaduji absolutní diskrétnost. Veškeré náklady uhradím já. Prosím, pouze vážné zájemkyně, muži a páry nepiště, stejně tak trollové a jiní kecálkové. Případné dotazy rád zodpovím na SZ a nejdříve se můžeme někde na veřejném místě sejít třeba na kávu, alkohol nepiji. Děkuji. focus
PS: manželka se mnou nepůjde, protože se prý stydí za svou silnější postavu a já ji to nedokážu vymluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.9.20 17:27
@focusfocus píše:
Tak tomu dám ještě jednu šanci a inzerát vložím, chodí sem spousta žen, snad se ta pravá najde.Jsem ženatý muž 50+ z Prahy, střední postava (žádný sud) prý docela pohledný a příjemný, hledám příjemnou ženu (ne profi) ve svém okolí, která by se mnou šla na erotickou masáž, prováděnou profesionální masérkou. Nehledám sex, chci to jen vyzkoušet a navzájem se u toho pozorovat. Zaručuji a požaduji absolutní diskrétnost. Veškeré náklady uhradím já. Prosím, pouze vážné zájemkyně, muži a páry nepiště, stejně tak trollové a jiní kecálkové. Případné dotazy rád zodpovím na SZ a nejdříve se můžeme někde na veřejném místě sejít třeba na kávu, alkohol nepiji. Děkuji. focus
PS: manželka se mnou nepůjde, protože se prý stydí za svou silnější postavu a já ji to nedokážu vymluvit.

No tak po přečtení se ani nedivím, že nikdo normální nenapsal 8o. Jakože poprvé na rande jít na erotickou masáž a aby mě někdo u toho pozoroval uchylnee 8o a to s tím ps na konci, trapné no…ale třeba se nějaká 60satnice plus chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.9.20 17:32

A ještě pán sice napsal všechno o tom.jak je slušný apod…ale to že je ženatý napsal až v posledním příspěvku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.20 19:47
@Mayaa007 píše:
A ještě pán sice napsal všechno o tom.jak je slušný apod…ale to že je ženatý napsal až v posledním příspěvku… [/

Příspěvek upraven 01.10.20 v 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.9.20 19:58
@focusfocus píše:
Co je úchylné? Ten termín má pro každého jiný význam, já třeba považuji za úchylný sex na jednu noc. Už jsem v životě zažil dost případů, kdy se žena na nějakém večírku přiopila a pak se bez skrupulí vyspala s chlapem kterého ten večer viděla poprvé a naposledy. Většinou to navíc byly ženy vdané. Určitě si my (muži i ženy) nemáme co vyčítat. Já ale druhého, i když dělá něco co já neuznávám (nebo neznám), za to nekritizuji a nemoralizuji jako Vy. Pokud to nezasahuje do mého života, ať si každý dělá co chce a co se mu líbí, samozřejmě v rámci zákonů.
To že jsem ženatý jsem také poctivě uvedl do všech inzerátů a sem jsem to napsal také až když to bylo aktuální, nechápu tedy co se Vám nezdá?
Vy jste jen dalším důkazem toho, že podobné seznamky a stránky nemají žádný smysl. Neustále si tu někdo stěžuje na fejkové inzeráty, falešné profily ale když sem po pravdě něco napíšu, tak to zkritizujete. Nezdá se Vám to divné? Nechápu navíc, kdo Vás pasoval za arbitra vkusu, soudce toho co je nebo není úchylné. Pravděpodobně toho o sexualitě člověka moc nevíte, nebo jste ten pokrytecký typ, co každého kritizuje a sám se chová, nebo by rád choval, ještě hůře.
Já si stejně své přání časem splním, nakonec se žena se stejnou zvědavostí najde a vy si zde klidně pokračujte ve své, bohulibé, mentorské činnosti. Pěkný večer, focus

Píšu svůj nazor😉a od toho tady ty diskuze jsou s kritikou se musíte vypořádat. Ale tohle je pro mě odstrašující inzerat…Nikdy jsem inzerát nepsala, nikdy jsem to nepotřebovala. Pisete to tady veřejně, tak se připravte že lidé budou reagovat. hezky vecer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová