Chlapské snídaně do krabičky do práce

578
18.10.22 20:54

Chlapské snídaně do krabičky do práce

Ahoj holky,
potřebovala bych od vás nějaké tipy, co dělat manželovi do práce k snídani…

Vložka pro rýpaly - ano, dělám mu snídaně a svačiny ráda, je to pro mě vyjádření lásky a péče. Když nechci, koupí si sám…dost peču moučníky nebo lívace, wafle atd., ale přiznejme si, že to není ideální a začínalo to být vidět :( Mít pečivo ráno a pak na večeři taky nechci nějak často.

Pokud máte nápady a tipy od vás domů, podělte se prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
18.10.22 20:59

Já bych mu dala třeba musli s jogurtem, tousty, můj chlap miluje sladký buchty :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
18.10.22 21:11

Mně to přijde v dnešní době strašně úchylné dělat manželovi snídani. To se dělalo před sto lety, dnes se každý chlap postará sám o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.10.22 21:13

@JohanaRottova kazdy to má jinak, já když vstanu dřív tak mu snídani připravím, tak i on mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.10.22 21:14

Miso polevku s nejakou obilninou. To ho zasytí a je to jeste ke vsemu zdravé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
18.10.22 21:18
@P.petru píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych od vás nějaké tipy, co dělat manželovi do práce k snídani…

Vložka pro rýpaly - ano, dělám mu snídaně a svačiny ráda, je to pro mě vyjádření lásky a péče. Když nechci, koupí si sám…dost peču moučníky nebo lívace, wafle atd., ale přiznejme si, že to není ideální a začínalo to být vidět :( Mít pečivo ráno a pak na večeři taky nechci nějak často.

Pokud máte nápady a tipy od vás domů, podělte se prosím :)

lívance, vafle, jogurt? pro chlapa?
normálně mu dej mezi dva chleby salám, šunku, sýr, jestli jste na zelené, tak ještě list salátu, chleba namazat máslem, pomazánkovým máslem,
místo salámu občas míchaná vajíčka, vejce natvrdo, anglickou slaninu

• to jsou jídla pro chlapa, ne lívanec
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
18.10.22 21:19

@stinga asi jsem chlap :mrgreen: taky se mi vic libi tvoje nabidka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
18.10.22 21:24
Taky dělám, většinou moučníky, dezerty. Do těsta přidám velký jogurt, víc vajíček. Do náplně hodně tvarohu nebo ovoce. Cukru jen trošku. Do slaných jídel přidávám zeleninu, tousty zapékáme s rajčaty, tuňákem a vejci, bagety s vajíčkem, šunkou, sýrem a zeleninou. Snažím se o zdravější varianty klasických jídel.
@Awea píše:
Miso polevku s nejakou obilninou. To ho zasytí a je to jeste ke vsemu zdravé :D

To by u nás neprošlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
18.10.22 21:28

V každém jídle mají být 3 složky: proteiny, sacharidy, ovoce či zelenina. Žádná nemá chybět. Takže např. tmavý chléb (sacharidy), šunka, vejce (proteiny), k tomu ovoce, zelenina. Sladkost jen občas pro chuť. K tomu pití, čaj, voda s bylinkami, káva, kakao, džusy, no co má rád. Někdo má ráno rád omeletu, kvalitní párek, kousek pizzy…Někdo škvarkové nebo bramborové placky, zbytky kuřete s pečivem…u všeho přidat ovoce, zeleninu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.10.22 21:32
@JohanaRottova píše:
Mně to přijde v dnešní době strašně úchylné dělat manželovi snídani. To se dělalo před sto lety, dnes se každý chlap postará sám o sebe.

Zakladatelka píše, že to dělá ráda, tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
18.10.22 21:47

Taky chystám chlapovi svačiny do práce…když jezdil se sklapeckou tak jsem mu připravovala jídlo sebou na celý den..tzn snídani oběd a něco i svačině…měl i ohřívací krabičku do zapalovače aby měl jídlo teplé… K tomu termosku s kafem/čajem/kakaem ☺️️

Nejcasteji chystám pecivo, sýr, šunku, tousty na sladko i na slano nebo nějakou pomazanku, když mám pečeno tak buchtu
K tomu ovoce nebo zelenina co je zrovna doma, občas třeba sušenku/malou cokoladu…a kafe do termosky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
18.10.22 21:48

@stinga můj manžel Teda má rád lívance, palačinky, i jogurt. Každý nemusí tuny salámu, spousta chlapu chce jist i třeba zdravé. To myslím to " zelene" jak jsi zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
18.10.22 21:48

@JohanaRottova co je na tom uchylneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.10.22 21:55

Taky jsem chystala svačiny muži, když dělával v ČR. Už tady moc nedělá. Teď mu max. chystám řízky a zavařím maso ve vlastní šťávě nebo paštiku do sklenic, než odjíždí na cestu. Což se povede příští týden. Budu mít volno a zrovna bude odjíždět na turnus. Dělá dvanáctky. Už naštěstí ne 24tky. Chystávala jsem různé lepeňáky, tortily. Oběd vařený. Ovoce, jogurty, buchty. Prostě mix. Na směnu si mohl přivézt cokoli. Měl tam mikrovlnku. Ale neměl čas, aby si v pracovní době jel nakoupit jídlo nebo někde na menu. To ne. Co si dovezl. To měl. Kdyby si nic nedovezl, tak nemá svačinu.
Tak to mají i v zahraničí, než jede na noční, tak vyjíždí dřív od ubytování a jdou si svačinu koupit. Nebo po denní jdou do obchodu, když to stihnou. Snídaně jim platí firma. Aj mi to někdy chybí, že ty svačiny nechystám nebo v mini verzi. To nebylo, že bych musela. Ale chtěla jsem. Když je muž doma, taky mám připravený oběd. Když přiběhnu domů. Obědváme spolu. Minuta odpočinku a zas běžím pryč. Je to milé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
18.10.22 21:56
@Lutern píše:
@stinga můj manžel Teda má rád lívance, palačinky, i jogurt. Každý nemusí tuny salámu, spousta chlapu chce jist i třeba zdravé. To myslím to " zelene" jak jsi zmínila.

no lívance a palačinky nejsou zdravé ani trošičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport