Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani jsem to nedočetla, na takovou úroveň nemám již při večeru kapacitu. Ale, prosím tě, když už, tak chlap je podle vzoru pán. Zkus si opravit ty hrubky, az příště vymyslis nějaké takto hlubokomyslné téma, tak aspoň bez hrubek.
Jinak si myslím, k tvému dotazů, že jste se s chlapem našli správně.
Příspěvek upraven 09.03.22 v 23:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam na vas netradicni otazkumam pritele ktery jen hledi na tiktok, na fb a na insta na ženské. Bud jak tanci a krouti se jak had nebo jsou svlecene.. vim to protoze mi nektere z nich ukazoval - dam priklad videla jsem zenskou ktera lezela a kalhotkami si utahahovala pohlavni organy napsala bych to jinak ale tady to nejde
![]()
![]()
no des jako pro me
toz ma zenu doma a cumi na nejake lehke holky? Normalni by se tak nefotila.. proste me to stve a nejhorsi je kdyz k nam prijde kamos a oba se koukaji a delaji u toho zvuky jako mmmm nebo vrták
abych to nepoznala ze to je zase zenska… a skrz to se hadame… a mimochodem mame spolu dite a je mu 26 let tak kdy se z toho probere? Znate to taky? Nebo zazila jste to taky? Proc tohle chlapy delaji? Jako ano taky se kouknu ale nedelam u toho zvuky ci tak nejak… Dekuji za precteni az sem
pevne nervy holky s chlapama
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podstatne je citovat, takove perly
@mado velice dekuji
tak jsem to napsala spatne no a? Ale urazet nekoho jako proc? Ja chtela radu a ne chytraka na češtinu
![]()
@Anonymní píše:
Ahojholky mam na vas netradicni otazkumam pritele ktery jen hledi na tiktok, na fb a na insta na ženské. Bud jak tanci a krouti se jak had nebo jsou svlecene.. vim to protoze mi nektere z nich ukazoval - dam priklad videla jsem zenskou ktera lezela a kalhotkami si utahahovala pohlavni organy napsala bych to jinak ale tady to nejde
![]()
![]()
no des jako pro me
toz ma zenu doma a cumi na nejake lehke holky? Normalni by se tak nefotila.. proste me to stve a nejhorsi je kdyz k nam prijde kamos a oba se koukaji a delaji u toho zvuky jako mmmm nebo vrták
abych to nepoznala ze to je zase zenska… a skrz to se hadame… a mimochodem mame spolu dite aje mu 26 let tak kdy se z toho probere?Znate to taky? Nebo zazila jste to taky?Proc tohle chlapy delaji? Jako ano taky se kouknu ale nedelam u toho zvuky ci tak nejak… Dekuji za precteni az sem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak odpovím postupně, jak jsem v textu zvýraznila:
Jo a to " chlapi/chlapy" si fakt zjisti, trhá to oči. ![]()
No tak zeny a sex jsou pro nej potreba/konzum/sport. Nikoliv intimni osobni a soukroma zalezitost.
Je mu jedno, kterou na to „pouzije“.
@Anonymní píše:
@mado velice dekuji![]()
tak jsem to napsala spatne no a? Ale urazet nekoho jako proc? Ja chtela radu a ne chytraka na češtinu
![]()
Jenže se to nedá číst ![]()
Kdyby v téhle době měl troll trochu úroveň a dokázal pobavit a ne tyhle trapné, pubertální výblitky.
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam na vas netradicni otazkumam pritele ktery jen hledi na tiktok, na fb a na insta na ženské. Bud jak tanci a krouti se jak had nebo jsou svlecene.. vim to protoze mi nektere z nich ukazoval - dam priklad videla jsem zenskou ktera lezela a kalhotkami si utahahovala pohlavni organy napsala bych to jinak ale tady to nejde
![]()
![]()
no des jako pro me
abych to nepoznala ze to je zase zenska… a skrz to se hadame… a mimochodem mame spolu dite a je mu 26 let tak kdy se z toho probere? Znate to taky? Nebo zazila jste to taky? Proc tohle chlapy delaji? Jako ano taky se kouknu ale nedelam u toho zvuky ci tak nejak… Dekuji za precteni az sem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jakej šel, takovou potkal.
Ahoj holky mam na vas netradicni otazku
mam pritele ktery jen hledi na tiktok, na fb a na insta na ženské. Bud jak tanci a krouti se jak had nebo jsou svlecene.. vim to protoze mi nektere z nich ukazoval - dam priklad videla jsem zenskou ktera lezela a kalhotkami si utahahovala pohlavni organy napsala bych to jinak ale tady to nejde
no des jako pro me