Chlapy a ženské

Anonymní
9.3.22 22:03

Chlapy a ženské

Ahoj holky mam na vas netradicni otazku :lol: mam pritele ktery jen hledi na tiktok, na fb a na insta na ženské. Bud jak tanci a krouti se jak had nebo jsou svlecene.. vim to protoze mi nektere z nich ukazoval - dam priklad videla jsem zenskou ktera lezela a kalhotkami si utahahovala pohlavni organy napsala bych to jinak ale tady to nejde :lol: :lol: :lol: no des jako pro me :lol: toz ma zenu doma a cumi na nejake lehke holky? Normalni by se tak nefotila.. proste me to stve a nejhorsi je kdyz k nam prijde kamos a oba se koukaji a delaji u toho zvuky jako mmmm nebo vrták :mrgreen: abych to nepoznala ze to je zase zenska… a skrz to se hadame… a mimochodem mame spolu dite a je mu 26 let tak kdy se z toho probere? Znate to taky? Nebo zazila jste to taky? Proc tohle chlapy delaji? Jako ano taky se kouknu ale nedelam u toho zvuky ci tak nejak… Dekuji za precteni az sem :srdce: pevne nervy holky s chlapama :D :D :lol: :mrgreen: :srdce: :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21849
9.3.22 22:08

Ani jsem to nedočetla, na takovou úroveň nemám již při večeru kapacitu. Ale, prosím tě, když už, tak chlap je podle vzoru pán. Zkus si opravit ty hrubky, az příště vymyslis nějaké takto hlubokomyslné téma, tak aspoň bez hrubek.
Jinak si myslím, k tvému dotazů, že jste se s chlapem našli správně.

Příspěvek upraven 09.03.22 v 23:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65196
9.3.22 22:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam na vas netradicni otazku :lol: mam pritele ktery jen hledi na tiktok, na fb a na insta na ženské. Bud jak tanci a krouti se jak had nebo jsou svlecene.. vim to protoze mi nektere z nich ukazoval - dam priklad videla jsem zenskou ktera lezela a kalhotkami si utahahovala pohlavni organy napsala bych to jinak ale tady to nejde :lol: :lol: :lol: no des jako pro me :lol: toz ma zenu doma a cumi na nejake lehke holky? Normalni by se tak nefotila.. proste me to stve a nejhorsi je kdyz k nam prijde kamos a oba se koukaji a delaji u toho zvuky jako mmmm nebo vrták :mrgreen: abych to nepoznala ze to je zase zenska… a skrz to se hadame… a mimochodem mame spolu dite a je mu 26 let tak kdy se z toho probere? Znate to taky? Nebo zazila jste to taky? Proc tohle chlapy delaji? Jako ano taky se kouknu ale nedelam u toho zvuky ci tak nejak… Dekuji za precteni az sem :srdce: pevne nervy holky s chlapama :D :D :lol: :mrgreen: :srdce: :srdce: :hug:

Podstatne je citovat, takove perly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.22 22:12

ZAKLADATELKA

@mado velice dekuji :mrgreen: :mrgreen: tak jsem to napsala spatne no a? Ale urazet nekoho jako proc? Ja chtela radu a ne chytraka na češtinu :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
4705
9.3.22 22:24
@Anonymní píše:
Ahojholky mam na vas netradicni otazku :lol: mam pritele ktery jen hledi na tiktok, na fb a na insta na ženské. Bud jak tanci a krouti se jak had nebo jsou svlecene.. vim to protoze mi nektere z nich ukazoval - dam priklad videla jsem zenskou ktera lezela a kalhotkami si utahahovala pohlavni organy napsala bych to jinak ale tady to nejde :lol: :lol: :lol: no des jako pro me :lol: toz ma zenu doma a cumi na nejake lehke holky? Normalni by se tak nefotila.. proste me to stve a nejhorsi je kdyz k nam prijde kamos a oba se koukaji a delaji u toho zvuky jako mmmm nebo vrták :mrgreen: abych to nepoznala ze to je zase zenska… a skrz to se hadame… a mimochodem mame spolu dite aje mu 26 let tak kdy se z toho probere?Znate to taky? Nebo zazila jste to taky?Proc tohle chlapy delaji? Jako ano taky se kouknu ale nedelam u toho zvuky ci tak nejak… Dekuji za precteni az sem :srdce: pevne nervy holky s chlapama :D :D :lol: :mrgreen: :srdce: :srdce: :hug:

Tak odpovím postupně, jak jsem v textu zvýraznila:

• není to netradiční otázka, dotazy na jednoduchá hovádka jsou tady často
  • je mu 26, ne 17, takže se změny možná nedočkáš, ale zázraky se dějí, doufej…
  • nezažila
  • s CHLAPEM nepotřebuješ pevné nervy, ten by se nechoval jak primitiv

Jo a to " chlapi/chlapy" si fakt zjisti, trhá to oči. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.3.22 22:25

No tak zeny a sex jsou pro nej potreba/konzum/sport. Nikoliv intimni osobni a soukroma zalezitost.
Je mu jedno, kterou na to „pouzije“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.3.22 22:46
@Anonymní píše:
@mado velice dekuji :mrgreen: :mrgreen: tak jsem to napsala spatne no a? Ale urazet nekoho jako proc? Ja chtela radu a ne chytraka na češtinu :think: :roll:

Jenže se to nedá číst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.3.22 23:04

Kdyby v téhle době měl troll trochu úroveň a dokázal pobavit a ne tyhle trapné, pubertální výblitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
10.3.22 01:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam na vas netradicni otazku :lol: mam pritele ktery jen hledi na tiktok, na fb a na insta na ženské. Bud jak tanci a krouti se jak had nebo jsou svlecene.. vim to protoze mi nektere z nich ukazoval - dam priklad videla jsem zenskou ktera lezela a kalhotkami si utahahovala pohlavni organy napsala bych to jinak ale tady to nejde :lol: :lol: :lol: no des jako pro me :lol: toz ma zenu doma a cumi na nejake lehke holky? Normalni by se tak nefotila.. proste me to stve a nejhorsi je kdyz k nam prijde kamos a oba se koukaji a delaji u toho zvuky jako mmmm nebo vrták :mrgreen: abych to nepoznala ze to je zase zenska… a skrz to se hadame… a mimochodem mame spolu dite a je mu 26 let tak kdy se z toho probere? Znate to taky? Nebo zazila jste to taky? Proc tohle chlapy delaji? Jako ano taky se kouknu ale nedelam u toho zvuky ci tak nejak… Dekuji za precteni az sem :srdce: pevne nervy holky s chlapama :D :D :lol: :mrgreen: :srdce: :srdce: :hug:

8o jakej šel, takovou potkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová