Chlor vypary

35
6.10.23 16:55

Chlor vypary

Ahoj chci se zeptat, mám takový problém, stěhují se kamarádkou do bytu, a minulý týden čistila savem svodu být, a zapomněla vylít tu zředěnou vodu. Já dnes čistila octem nezredenym, a po chvíli jsem cítila jakoby chlor nebo Savo, vůbec sem netušila s čeho, až pak sem si všimla že tam byla ta miska stou vodou se savem, tak mě napadlo jestli setí nemohlo nějak smíchat v e vzduchu a vytvořit chlor, jinak nevím svého bych to tam cítila, cítím se tak ospalé jinak nic, jen ospalé očí, a unavená jakby malátně, Jsou otevřené okna a pořád to cítím nevím co s tím. a taky panikařim jestli když sem tam byla dost dlouhou dobu jestli to nemohlo nějak ublížit že mi je divně. setkal se někdo s necim podobným děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
6.10.23 17:11

Savo je prakticky chlor. Vypary chloru se mohou neutralizovat vdechováním výparů alkoholu. Alpa, vodka…
Ale jestli šlo o vodu se savem a v množství 1 miska, pak by to chtělo přestat vyšilovat.
Protože co by museli dělat navštěvníci některých krytých bazénů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.10.23 17:20

Jj to jo ale jde mi oto že sem použila ten ocet tak si nejsem jistá jestli to nemohlo nějak stím se smíchat ve vzduchu, větráme a pořád to je citit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.10.23 17:22

Předtím nic cítit nebylo vůbec až sem použila ten ocet tak potom za chvíli to šlo cítit tak právě proto se bojime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.10.23 17:22

Předtím nic cítit nebylo vůbec až sem použila ten ocet tak potom za chvíli to šlo cítit tak právě proto se bojime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.10.23 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16226
6.10.23 18:35

Rozhodně to noc neudělá. Je to sice cítit, ale tam to začíná i končí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie