Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj chci se zeptat, mám takový problém, stěhují se kamarádkou do bytu, a minulý týden čistila savem svodu být, a zapomněla vylít tu zředěnou vodu. Já dnes čistila octem nezredenym, a po chvíli jsem cítila jakoby chlor nebo Savo, vůbec sem netušila s čeho, až pak sem si všimla že tam byla ta miska stou vodou se savem, tak mě napadlo jestli setí nemohlo nějak smíchat v e vzduchu a vytvořit chlor, jinak nevím svého bych to tam cítila, cítím se tak ospalé jinak nic, jen ospalé očí, a unavená jakby malátně, Jsou otevřené okna a pořád to cítím nevím co s tím. a taky panikařim jestli když sem tam byla dost dlouhou dobu jestli to nemohlo nějak ublížit že mi je divně. setkal se někdo s necim podobným děkuji
Savo je prakticky chlor. Vypary chloru se mohou neutralizovat vdechováním výparů alkoholu. Alpa, vodka…
Ale jestli šlo o vodu se savem a v množství 1 miska, pak by to chtělo přestat vyšilovat.
Protože co by museli dělat navštěvníci některých krytých bazénů…
Jj to jo ale jde mi oto že sem použila ten ocet tak si nejsem jistá jestli to nemohlo nějak stím se smíchat ve vzduchu, větráme a pořád to je citit
Předtím nic cítit nebylo vůbec až sem použila ten ocet tak potom za chvíli to šlo cítit tak právě proto se bojime
Předtím nic cítit nebylo vůbec až sem použila ten ocet tak potom za chvíli to šlo cítit tak právě proto se bojime
Rozhodně to noc neudělá. Je to sice cítit, ale tam to začíná i končí ![]()