Chlorella pyrenoidosa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
27.1.05 11:53

Chlorella pyrenoidosa

Ahojky,

před těhotenstvím jsem používala Chlorellu pyrenoidosa v tabletách (sušená biomasa sladkovodní řasy) - měla jsem problémy se stolicí a to bylo jediné, co mi dlohodobě pomáhalo. V těhotenství jsem projistotu přestala užívat, ale přeci jen pravidelné vyprazdňování je příjemnější, tak uvažuji, že po porodu zase začnu. Jen nevím jestli kvůli kojení raději ještě nepočkat. Máte některá zkušenosti?

Děkuju, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
27.1.05 13:18

Ahoj Jano,
Mně moje porodní asistentka Chlorellu v těhu schvalovala. Je v ní spousta minerálů a vitamínů - sladkovodní jednobuněčná řasa, pro nás daleko přirozenější, než řasy mořské, navíc je u ní narušená buněčná stěna, takže se daleko lépe vstřebávají živiny do organismu. Navíc obsahuje vyšší množství betakarotenu než karotenové tablety což je pro mne výhoda při opalování. Já s nimi ale musím velice opatrně, jinak mě dost prohání. Pokud máš ale strach, na úpravu stolice je dobré psyllium, ale málokdo ho vyzkouší, protože v návodu je psáno míchat s vodou a vypít. Je to prostě jako beton a hrozně rychle to tuhne. Míchám si ho do jogurtů a když je to studené, nabobtná to a betonuje se to až v žaludku. Řekla bych že je to ještě spolehlivější na úpravu stolice než řasy, navíc finančně rozhodně levnější a v těhu také stejně bezpečné jako chlorella (ta má ale velké množství potřebných přírodních látek takže pak už nemusíš kupovat žádné umělé těhu vitamíny).
 Radka

• Citovat
  • Upravit
337
2.1.15 21:42

Ahoj chtěla bych se zeptat zda někdo tablety užívá dlouhodobě a zda mu pomáhají a na co nejvíce? píši tam tolik věcí, že nevím zda tomu věřit. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí